Manchester United FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Ko bi trebao biti novi menadžer Uniteda?

Anketa je završila: 02 feb 2022, 22:05.

Zinedine Zidane
7
12%
Antonio Conte
12
21%
Graham Potter
7
12%
Brendan Rodgers
7
12%
Marco Rose
2
4%
Erik ten Hag
12
21%
Roberto Mancini
4
7%
neko drugi
6
11%

Ukupno glasova: 57

Ethel
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Ethel » 03 okt 2020, 18:02

Nisam ni mislio bukvalno svima, ali navedenim je produzio bilo kao privremeni bilo kao stalni nije ni bitno i kao privremeni je mogao stopirati ta produzenja. On je sam sebe ukopao tom izjavom i ta prica kako se Ole rjesava skarta mi ne pije vise vodu jer je taj skart koji je otisao zamijenjen drugim skartom ili nije uopste zamijenjen.

Ta njegova prica i izjave su nesto sto meni para usi, jer vrlo brzo nakon toga sam sebe demantuje postupcima. Glazeri zadovoljno trljaju ruke sto se on "rjesava" skarta i sto plate Sancheza i Lukakua su utrosene u Fernandesa, Van de Beeka i Maguire medju kojim je zadnji teski promasaj i sto su opet u profitu kad se sve sabere i oduzme.

Od famozne izjave koji su to igraci koji su to igraci koji vise nisu zaigrali za United?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 03 okt 2020, 18:37

IlCapitano je napisao/la:
03 okt 2020, 17:24
Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 17:03
Jedino si ti rekao da Ole nije trazio pojacanja sto se pokazalo kao LAŽ i dalje nisi imao komentar na to sto si demantovan
Nisam rekao da nije tražio pojačanja nego da ne vrši pritisak na upravu kako drugi rade i kako bi trebao trener s ambicijama višim od ostajanja u poslu za koji nema nikakve kvalifikacije i gdje se uhljebio.
Pa kakve su ovo izjave nego vrsenje pritiska na upravu :think:
slika

slika

slika

slika
Kako god pokusao okrenuti nisi u pravu u ovoj situaciji
03 okt 2020, 17:24
Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 16:15
slika
slika
Sta ti ovdje nije jasno dakle on je taj koji se pita koji ce igraci doci znaci ne dovodi klub igrace bez njegovog odobrenja :think: ali ne sumnjam da si i ovo shvatio na drugi nacin na nacin koji ti odgovara
'Ja imam konačnu riječ o transferima'. To znači da se on po njegovim riječima pita za transfere, tj. nema izgovora u vidu 'nisu me podržali'.
Pita se u vidu toga da je on taj koji kreira transfer listu dakle on odlucuje ko odlazi iz kluba ko "dolazi" u klub i u tom fazonu je on rekao da se on "pita" za transfere

I nije mi jasno kako osoba sa zdravim razumom moze drugacije ovo i protumaciti :crazy:

Reći da se slažeš s vlasnicima i lagati navijačima da su vlasnici koji su uzeli 2 milijarde iz kluba i zavalili ga u dugove 'investirali' svoj novac su totalno suprotne stvari.
Jos jedna velika LAŽ

Ole nikad nije rekao da su Glazeri investirali "svoj" novac u klub

Isto tako nije tacno da su uzeli 2 mlrd iz kluba ali to je sad neka druga tema
I na kraju, Mourinho je rekao da se razumije i slaže s vlasnicima u Martu 2017. godine. To je između dvije sezone kada su potrošili skoro 400m na transfere i maksimalno ga podržali. Čim su prestali on ih je prozvao i napravio havariju u klubu.
Transfer rokovi Josea
1. €185m + Zlatan
2. €164m
3. €82m + Alexis

:cry: jadni Jose nisu ga podrzali :cry:

A havariju je poceo praviti jer je klub odbio poslati Martiala Interu za Perisica i sl ideje :cry: nisu ga podrzali :plac: i plus pored Alexisa sto mu nisu doveli jos jednog penzionera Williana :plac: jadni Jose :plac:
Hajd vrati se svega ti kad naučiš osnove engleskog.
Vrati se kad budes imao bar jedan argument crno na bijelo bez ovih fantomskih argumenata i laži
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 okt 2020, 18:54

Nazalost na kraju ce i ispasti da instinkt @IlCapitana nije bio pogresan, Ole jednostavno nema muda zauzeti stav i **** im mater zbog ovog horora koji rade klubu. Kada najvise treba nisu u stanju zavrsiti vise od jednog igraca. Ole gubi kredibilitet kod navijaca zbog stava da to nije njegov posao, to apsolutno jeste njegov posao jer kada kola krenu nizbrdo, a cini se da idu, on ce biti prvi na tapeti.

Jbte nesto kontam, Glazerima je svanulo kada je SAF objavio penziju. Qrc bi njemu mogao ovakve stvari raditi, to nam treba, stav i pritisak na vlasnike da sklone Eda s trenutne pozicije.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 okt 2020, 18:55

Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 18:37
slika

slika

slika

slika
Mlake. 'Klub zna šta mi treba, ali eto do njih je.'

Također, poništio je sve to ovim izjavama od jučer da je ekipa već dovoljno dobra i da se predomislio. :thumbup:
Zonked je napisao/la:
Pita se u vidu toga da je on taj koji kreira transfer listu dakle on odlucuje ko odlazi iz kluba ko "dolazi" u klub i u tom fazonu je on rekao da se on "pita" za transfere
I nije mi jasno kako osoba sa zdravim razumom moze drugacije ovo i protumaciti :crazy:
Da, i šta to mijenja? Rekao je da se pita, znači ili laže ili se ne može koristiti izgovor da ga jadnog ne slušaju.
Zonked je napisao/la:
Reći da se slažeš s vlasnicima i lagati navijačima da su vlasnici koji su uzeli 2 milijarde iz kluba i zavalili ga u dugove 'investirali' svoj novac su totalno suprotne stvari.
Jos jedna velika LAŽ

Ole nikad nije rekao da su Glazeri investirali "svoj" novac u klub
Predložio bih ti da nađeš šta znači riječ investirati. Po svojoj definiciji to je trošenje vlastitog novca. Spent je to na šta ti misliš.
Zonked je napisao/la:
Isto tako nije tacno da su uzeli 2 mlrd iz kluba ali to je sad neka druga tema
Itekako tačno.

https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 44576.html
https://www.theguardian.com/football/20 ... -liverpool

slika
Zonked je napisao/la:
I na kraju, Mourinho je rekao da se razumije i slaže s vlasnicima u Martu 2017. godine. To je između dvije sezone kada su potrošili skoro 400m na transfere i maksimalno ga podržali. Čim su prestali on ih je prozvao i napravio havariju u klubu.

Transfer rokovi Josea
1. €185m + Zlatan
2. €164m
3. €82m + Alexis

Šta ti nije jasno? Rekao sam da su ga podržali dok su trošili novac. Kad su prestali nastao je problem.
Zonked je napisao/la:
A havariju je poceo praviti jer je klub odbio poslati Martiala Interu za Perisica :cry: nisu ga podrzali :plac: i plus pored Alexisa sto mu nisu doveli jos jednog penzionera Williana :plac: jadni Jose :plac:
Havariju je počeo praviti kad je došao do drugog mjesta i umjesto da potroše više nego ikad da naprave taj konačni iskorak on je dobio veliko ništa.
Zonked je napisao/la:
Hajd vrati se svega ti kad naučiš osnove engleskog.
Vrati se kad budes imao bar jedan argument crno na bijelo bez ovih fantomskih argumenata i laži
Dovoljno?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 okt 2020, 19:05

Rooney88 je napisao/la:
03 okt 2020, 18:54
Nazalost na kraju ce i ispasti da instinkt @IlCapitana nije bio pogresan, Ole jednostavno nema muda zauzeti stav i **** im mater zbog ovog horora koji rade klubu. Kada najvise treba nisu u stanju zavrsiti vise od jednog igraca. Ole gubi kredibilitet kod navijaca zbog stava da to nije njegov posao, to apsolutno jeste njegov posao jer kada kola krenu nizbrdo, a cini se da idu, on ce biti prvi na tapeti.

Jbte nesto kontam, Glazerima je svanulo kada je SAF objavio penziju. Qrc bi njemu mogao ovakve stvari raditi, to nam treba, stav i pritisak na vlasnike da sklone Eda s trenutne pozicije.
Nije instinkt, jednostavno logično gledanje stvari. Ole nije žrtva nego simptom Glazera.

I ne govorim ja ovo što mislim da bi Ole nešto plaho promijenio da sad lupi šakom o stol i sl. I Mourinha su na kraju prestali slušati. Ali on se brani kod navijača i ne smije mu se ništa reći i on jadan ima najbolje interese kluba, a žrtva vlasništva itd. dok je u suštini njihov saradnik. Ne može on nešto puno promijeniti u smislu da ih natjera da se promjene, ali može reći istinu i prestati otvoreno lagati i mijenjati izjave svako dvije sedmice i srozavati standarde kluba.

Glazere i Eda će otjerati jedino veliki gubitak novca. Korona je došla u pravo vrijeme što se toga tiče, ali npr. Ole je spriječio veće proteste i napuštanje stadiona koji su bili spremni prošle sezone prije korone. Javno rekao da to ne rade, da su oni svi porodica i tu je umrlo. Dvije sezone bez publike oni bi pobjegli dok trepneš. Ali se svi zadovoljavaju površnim stvarima tipa ulazak u LP koji samo njima pomaže da uzmu još love. Garantujem da bi Sancho bio Unitedov igrač još prije dva mjeseca da se igra EL ove sezone.

SAF je veličina, ali on je jedan od glavnih razloga što su ovi uopšte kupili klub. Sa starim vlasnicima se posvađao oko **** konja. Kad su prodali Ronalda i Teveza i zamijenili ih Obertanom i Owenom nije ništa rekao. Iscijedio je sve iz one stare ekipe i otišao u zasluženu penziju, ali daleko od toga da je bio neki svetac.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 03 okt 2020, 20:14

03 okt 2020, 18:55
Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 18:37
slika

slika

slika

slika
Mlake. 'Klub zna šta mi treba, ali eto do njih je.'

Također, poništio je sve to ovim izjavama od jučer da je ekipa već dovoljno dobra i da se predomislio. :thumbup:
"Mlake" OK daj mi par primjera "žestokih" izjava od npr Josea, Zidane, Pepa, Pocha, Alegrija, Koeman itd kad su u pitanju takve situacije

U vezi cega se predomislio u vezi transfera da nije mozda rekao da mu ne trebaju pojacanja :?: ne nije da te odmah demantujem
Zonked je napisao/la:
Da, i šta to mijenja? Rekao je da se pita, znači ili laže ili se ne može koristiti izgovor da ga jadnog ne slušaju.
Kako sta to mijenja pa sta trener ekipe moze vise uraditi od toga da dostavi transfer listu upravi i da ceka rezultate

Stvarno mi nije jasno kako ti rezonujes ovu stvar i sta je po tebi zadatak trenera u transfer periodu osim ovog sto sam ja naveo :think:
03 okt 2020, 18:55
Zonked je napisao/la:

Transfer rokovi Josea
1. €185m + Zlatan
2. €164m
3. €82m + Alexis

Šta ti nije jasno? Rekao sam da su ga podržali dok su trošili novac. Kad su prestali nastao je problem.
Kako sta mi nije jasno pa jedno vrlo prosto pitanje

Kad su prestali da trose pare na njega :?: da ne mislis na ovaj treci transfer period kad su potrosili €82m plus Alexis koji je placen otprilike €30tak miliona(jer je to bila vrijednost Mikija u razmjeni) Wow samo €110m :plac: daj da se ne zajebavamo OK slazem se da Jose nije max podrzan naravno da se moglo jos potrositi i tad sam pljuvao upravu radi toga ali reci da Jose nije novcano podrzan od kluba je cisto preseravanje :crazy: cuj pa neki treneri bi ubili da imaju 110m da potrose za transfer rok ili blizu 400m za 3g
Havariju je počeo praviti kad je došao do drugog mjesta i umjesto da potroše više nego ikad da naprave taj konačni iskorak on je dobio veliko ništa.
€110m = veliko nista :rol: idi na teme drugih klubova pa im reci da je 110m "nista" da vidis kako ce reagovati :rol:
Dovoljno?
Gdje su :?: Ovo o Glazeri sam rekao da me ne zanima to je druga tema a ovo ostalo je klasicna rekla kazala argumenti
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 okt 2020, 20:31

Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 20:14
"Mlake" OK daj mi par primjera "žestokih" izjava od npr Josea, Zidane, Pepa, Pocha, Alegrija, Koeman itd kad su u pitanju takve situacije
Ne moraju biti žestoke niti svaki trener i klub ima upravu koju treba napominjati svako malo. Dovoljno je da bude jasan i odlučan u tome što govori. 'Trebaju mi igrači, al' eto neka klub odluči kako oni žele'.

Pa onda jučer govori jasno da je ekipa dovoljno dobra. Da se poslužim tvojim 'ja ne znam kako neko sa zdravim razumom ovo može drugačije protumačiti.

Znači 'ja bi volio igrače ako može, ali nije problem ako i ne dobijem sve dok mi date da ostanem u poslu za koji nemam blage veze'.
Zonked je napisao/la:
03 okt 2020, 20:14
U vezi cega se predomislio u vezi transfera da nije mozda rekao da mu ne trebaju pojacanja :?: ne nije da te odmah demantujem
Naravno da jeste. Eto na prošloj stranici sa twittera što sam zalijepio. Jasno govori da je ekipa dovoljno dobra i da su igrači za koje nije mislio da će to biti proigrali puno bolje.
Zonked je napisao/la:
Kako sta to mijenja pa sta trener ekipe moze vise uraditi od toga da dostavi transfer listu upravi i da ceka rezultate

Stvarno mi nije jasno kako ti rezonujes ovu stvar i sta je po tebi zadatak trenera u transfer periodu osim ovog sto sam ja naveo :think:
Nisam rekao da može više uraditi, nego da mu nije izgovor 'ne može Ole ništa, uprava mu ne da igrače' kad on tvrdi da je završna riječ njegova. Znači da ima ovlasti i da se pita nešto. Ne diktira mu uprava sama šta i kako. Ili jednostavno laže.
Zonked je napisao/la:
Kako sta mi nije jasno pa jedno vrlo prosto pitanje

Kad su prestali da trose pare na njega :?: da ne mislis na ovaj treci transfer period kad su potrosili €82m plus Alexis koji je placen otprilike €30tak miliona(jer je to bila vrijednost Mikija u razmjeni) Wow samo €110m :plac: daj da se ne zajebavamo OK slazem se da Jose nije max podrzan naravno da se moglo jos potrositi i tad sam pljuvao upravu radi toga ali reci da Jose nije novcano podrzan od kluba je cisto preseravanje :crazy: cuj pa neki treneri bi ubili da imaju 110m da potrose za transfer rok ili blizu 400m za 3g

€110m = veliko nista :rol: idi na teme drugih klubova pa im reci da je 110m "nista" da vidis kako ce reagovati :rol:
Ne, mislim na zadnji rok nakon drugog mjesta kad je dobio Dalota i Freda i net potrošnju od 50m. Dotad nije bilo problema, a ni jedan normalan trener s ambicijama ne bi trpio da on bude dežurni krivac za rezultate sljedeće sezone u tim okolnostima.
Zonked je napisao/la:
Gdje su :?: Ovo o Glazeri sam rekao da me ne zanima to je druga tema a ovo ostalo je klasicna rekla kazala argumenti
Tražiš činjenice crno na bijelo, ja ti dam članke, slike, njegove riječi direktno i tebe 'ne interesuje' i to je 'rekla kazala'. Osim ako ne očekuješ da ti proslijedim svoje audio fajlove prisluškivanja Olea i Woodwarda na privatnim sastancima ovdje smo gotovi.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 okt 2020, 13:19

Mislim da trebamo nekog poput Evre za DoF. Keaneu bih takodjer ponudio mjesto u boardu, ali nikako bivsi igrac za trenera. Tu trebamo Pocha, pa mozda cak i Allegrija
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 07 okt 2020, 10:04

Razmisljam o Martialovoj reakciji na onakav crveni karton vec par dana i naletim na ovu sliku koja objasnjava stanje u klubu.

Igraci su vise puta pokazali da imaju talenat!

Nedostaje strasti!
I najvaznije nedostaju lideri i na terenu i na klupi!

Ubijedjen sam da bi Klop pravio cuda s ovom ekipom!

slika

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 okt 2020, 12:29

gledaj kapitena ljubi ga majka na sigurnih 20 metara razdaljine da mu ko šta ne prigovori... Kakav je ovo debil majko mila. Slika ispod - Keane se sprema da odleži sudiju, ovaj gore sigurica... I onda se ljudi ibrete što nema strasti ni želje u ekipi, kad je nominalni vođa uhljup neviđeni.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 07 okt 2020, 12:31

al... je napisao/la:
07 okt 2020, 12:29
gledaj kapitena ljubi ga majka na sigurnih 20 metara razdaljine da mu ko šta ne prigovori... Kakav je ovo debil majko mila. Slika ispod - Keane se sprema da odleži sudiju, ovaj gore sigurica... I onda se ljudi ibrete što nema strasti ni želje u ekipi, kad je nominalni vođa uhljup neviđeni.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 okt 2020, 13:44

Gdje mu je sad ona agresivnost sa grčkih otoka... konj... Niko ne očekuje da uletiš i glaviraš sudiju, ali kao kapiten znaš šta ti je raditi. Nije on meni za ove uloge ni pod razno, ali džaba, Ole i njegova vizija

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 08 okt 2020, 11:30

Ono sto ocekujem od retardirane uprave i sto bi me najmanje iznenadilo jeste da otpuse Olea i da dovedu Sarrija za trenera, ionako je bez posla :rol:

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 08 okt 2020, 11:52

Bruno kapiten.
Rašford zamenik.
Megvajer je panj.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 okt 2020, 16:24

Corona, social distancing. Covjek se samo pridrzava, ne znam u cemu je problem?

Samo da se upisem....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 okt 2020, 19:18

Jel ovo Pogba i dalje javno svrsava na Real? Koji **** od covjeka i igraca.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 okt 2020, 20:46

SMR187 je napisao/la:
08 okt 2020, 19:18
Došao van der Beek... prodati ga. Ali koliko je loš i koliko dugo je loš... neće te pare niko normalan dati

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 okt 2020, 21:23

al... je napisao/la:
08 okt 2020, 20:46
SMR187 je napisao/la:
08 okt 2020, 19:18
Došao van der Beek... prodati ga. Ali koliko je loš i koliko dugo je loš... neće te pare niko normalan dati
Meni je fascinantno kako po tviteru citam konstantno da cete ga prodat za 80-100 mil bez problema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 08 okt 2020, 22:50

Pogba

Prosle sezone je izboren top4 iz velikog razloga jer on nije igrao zbog povrede veci dio sezone a ove g. ce ih koštati ako bude zdrav to je jasno

Šteta sto je ova kriza pa niko nije mogao ponuditi pristojne pare pa da ga prodaju

Bailly pokupio povredu

slika

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 okt 2020, 23:36

Kakva stoja za njega, petobanka da se nogom u guzicu od sreće udaramo...

Bailiy - zašto nisam iznenađen?

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.