Tako se radi svugdje, za rasističke i šovinističke ispade ban sa stadiona u cijeloj zemlji i to je to.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Burazeru , ne funkcionise tako to u Srbiji, otvoris nekad Blic, B92 i procitas kakvi su ti njihovi navijaci i vođe grupa. Sve su to neki teski mafijasi koji su povezani i s politikom.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:00Meni nije jasno kako su ovi uopšte ušli na stadion, ako ne bi trebalo biti navijača. Mislim lahko se može identifikovati ko je to uradio, i onda fino mu zabraniš doživotno ulazak na tekme Zvezde i riješiš problem.
Dokle ćemo se zavaravati i govoriti da su "pojedinci" kad svi dobro znamo ko su primitivci na Balkanu i ko bi najradije da ostalih naroda nema ovdje. Ja mislim da je svima jasno više ko su "pojedinci" i "ostali" kod određenog naroda i da je taj narod bolestan, ja mislim oni kad se pogledaju u ogledalo prvo mrze sebe pa onda ostale.
ne znam postoji li taj zakon u Srbiji, bila je neka priča da će ga usvajati, ovo ono, ali ako postoji, to se lako rješava, nema tu šta.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:00Meni nije jasno kako su ovi uopšte ušli na stadion, ako ne bi trebalo biti navijača. Mislim lahko se može identifikovati ko je to uradio, i onda fino mu zabraniš doživotno ulazak na tekme Zvezde i riješiš problem.
Tako se radi svugdje, za rasističke i šovinističke ispade ban sa stadiona u cijeloj zemlji i to je to.![]()
Jesi to naučio riječ "isti" pa si je odlučio upotrijebiti u svakoj rečenici?mrsic07 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:32Sta se cudite, to su ta srpska posla, nema vece olosi na ovoj planeti od istih. Dobro ova zemlja uopste funkcionise sa istima u njoj. Da nije bilo ratnih desavanja, da nisu toliki ljudi poginuli ja bih njima dao njihovu smrdljivu Sumsku i od iste se ogradio sa zidom, ogradio bih se od svih srba na ovoj planeti, sve je to isto.
Pa evo daj mi neki novinski članak koji govori o našim 'napadima na vas' 2004te. Ja sam čak i sada guglao jer se ne sjećam da je tu bilo išta sem sitnih čarki i fakat ne mogu naći.marconato je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:22Znaci, ti mene prvi udaris šamarom, a ja tebe posle pesnicom, ti si nesto puno bolji od mene?!Jackk je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:08Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.
Okej, nećemo da lažemo sada jer postoji internet i postoje snimci.
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Kamo sreće da su samo bile kamenice na Marakani.
Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Naravno da je problem i svako normalan to osudjuje, ali takvi ljudi, nazalost, postoje i niko ne bjezi od toga.
Medjutim, postoje i jedan Novak Djoković koji donira milione BiH i ne pita za vjeru i naciju, posjecuje istu, kao i hiljade i hiljade Srba koji ugoste druge i drugacije u tom istom Beogradu i sirom drugih grafova regije na sedmicnoj bazi, ali niko (na ovom forumu-cast izuzecima) nije rekao; Vidis, svaka cast, kako su Srbi gotivni i pricao sve pozitivno i generalizovao u kontra smislu, nego uvijek idu komentari i pljuvacina kada je nesto negativno...![]()
Tvojom logikom bi ja sve Bošnjake trebao smatrati neandertalcima zbog par onih budala sto su skinuli gace i okrenuli bulje na himnu Srbije na rukometu?! To je gori cin nego da si nekom 1000 puta yebao ovu ili onu majku.Jackk je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:42Pa evo daj mi neki novinski članak koji govori o našim 'napadima na vas' 2004te. Ja sam čak i sada guglao jer se ne sjećam da je tu bilo išta sem sitnih čarki i fakat ne mogu naći.marconato je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:22Znaci, ti mene prvi udaris šamarom, a ja tebe posle pesnicom, ti si nesto puno bolji od mene?!Jackk je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:08Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.
Okej, nećemo da lažemo sada jer postoji internet i postoje snimci.
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Kamo sreće da su samo bile kamenice na Marakani.
Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Naravno da je problem i svako normalan to osudjuje, ali takvi ljudi, nazalost, postoje i niko ne bjezi od toga.
Medjutim, postoje i jedan Novak Djoković koji donira milione BiH i ne pita za vjeru i naciju, posjecuje istu, kao i hiljade i hiljade Srba koji ugoste druge i drugacije u tom istom Beogradu i sirom drugih grafova regije na sedmicnoj bazi, ali niko (na ovom forumu-cast izuzecima) nije rekao; Vidis, svaka cast, kako su Srbi gotivni i pricao sve pozitivno i generalizovao u kontra smislu, nego uvijek idu komentari i pljuvacina kada je nesto negativno...![]()
Sa druge strane, o Marakani i divljaštvu su pisali i svjetski mediji. Nisu zar i oni protiv Srba?
Šta ću pisati 'svaka čast' za nešto najjnormalnije što bi svaka normalna osoba uradila? Ugostiti nekoga? To ti rade i plemena tamo na onim ostrvima. Šta je tu za divljenja?
Sa druge strane, fašizam i šovinizam će se vazda komentarisati. Pogotovo fašizam Srba prema nekome ko čak nema ni 'balijsko ime' nego eto, ima neke veze sa Bosnom i 'balija' je.
U pravu si ima toga svugdje ali ne u tolikoj mjeri kao u srpskom fudbalu. Koliko je tih vođa navijaca ubijeno u proteklih 20 godina ? Koliko se njih vuklo sa raznoraznim skandalima po srpskim medijima ? A onda pogledaj okruzenje Hrvatska,BiH gdje ćeš rijetko kad procitati da su vođe navijaca napravili neko sranje a tesko da ćeš naći da je neki od njih ubijen.alan_kardec je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:18nigdje inače među navijačima nema kriminalaca i nigdje vođe navijača nisu u sprezi sa politikom, samo u SrbijiEureka!
čuj blic![]()
Jedno istraživanje rađeno za potrebe MUP-a pokazalo je da u Beogradu jedan “navijač” bude ubijen svakih 135 dana.
meepo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 11:04U pravu si ima toga svugdje ali ne u tolikoj mjeri kao u srpskom fudbalu. Koliko je tih vođa navijaca ubijeno u proteklih 20 godina ? Koliko se njih vuklo sa raznoraznim skandalima po srpskim medijima ? A onda pogledaj okruzenje Hrvatska,BiH gdje ćeš rijetko kad procitati da su vođe navijaca napravili neko sranje a tesko da ćeš naći da je neki od njih ubijen.alan_kardec je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:18nigdje inače među navijačima nema kriminalaca i nigdje vođe navijača nisu u sprezi sa politikom, samo u SrbijiEureka!
čuj blic![]()
Što se tiče politike opće je poznato da vođe Delija imaju doticaja i sa samim drzavnim vrhom.Ispravi me ako grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.