UEFA Europe League 2020/2021

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: UEFA Europe League 2020/2021

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 feb 2021, 10:00

Meni nije jasno kako su ovi uopšte ušli na stadion, ako ne bi trebalo biti navijača. Mislim lahko se može identifikovati ko je to uradio, i onda fino mu zabraniš doživotno ulazak na tekme Zvezde i riješiš problem.

Tako se radi svugdje, za rasističke i šovinističke ispade ban sa stadiona u cijeloj zemlji i to je to. :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 feb 2021, 10:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 feb 2021, 10:00
Meni nije jasno kako su ovi uopšte ušli na stadion, ako ne bi trebalo biti navijača. Mislim lahko se može identifikovati ko je to uradio, i onda fino mu zabraniš doživotno ulazak na tekme Zvezde i riješiš problem.
Burazeru , ne funkcionise tako to u Srbiji, otvoris nekad Blic, B92 i procitas kakvi su ti njihovi navijaci i vođe grupa. Sve su to neki teski mafijasi koji su povezani i s politikom.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 19 feb 2021, 10:16

marconato je napisao/la:
18 feb 2021, 21:42
Nisu to srpska posla nego klosharska i ispad jednog pojedinca, primitivca :puke:
Dokle ćemo se zavaravati i govoriti da su "pojedinci" kad svi dobro znamo ko su primitivci na Balkanu i ko bi najradije da ostalih naroda nema ovdje. Ja mislim da je svima jasno više ko su "pojedinci" i "ostali" kod određenog naroda i da je taj narod bolestan, ja mislim oni kad se pogledaju u ogledalo prvo mrze sebe pa onda ostale.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2021, 10:18

nigdje inače među navijačima nema kriminalaca i nigdje vođe navijača nisu u sprezi sa politikom, samo u Srbiji :urnebes: Eureka!
čuj blic :rol:

rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 feb 2021, 10:00

Tako se radi svugdje, za rasističke i šovinističke ispade ban sa stadiona u cijeloj zemlji i to je to. :salut:
ne znam postoji li taj zakon u Srbiji, bila je neka priča da će ga usvajati, ovo ono, ali ako postoji, to se lako rješava, nema tu šta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 19 feb 2021, 10:32

Sta se cudite, to su ta srpska posla, nema vece olosi na ovoj planeti od istih. Dobro ova zemlja uopste funkcionise sa istima u njoj. Da nije bilo ratnih desavanja, da nisu toliki ljudi poginuli ja bih njima dao njihovu smrdljivu Sumsku i od iste se ogradio sa zidom, ogradio bih se od svih srba na ovoj planeti, sve je to isto.

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 19 feb 2021, 10:38

mrsic07 je napisao/la:
19 feb 2021, 10:32
Sta se cudite, to su ta srpska posla, nema vece olosi na ovoj planeti od istih. Dobro ova zemlja uopste funkcionise sa istima u njoj. Da nije bilo ratnih desavanja, da nisu toliki ljudi poginuli ja bih njima dao njihovu smrdljivu Sumsku i od iste se ogradio sa zidom, ogradio bih se od svih srba na ovoj planeti, sve je to isto.
Jesi to naučio riječ "isti" pa si je odlučio upotrijebiti u svakoj rečenici?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 19 feb 2021, 10:42

marconato je napisao/la:
19 feb 2021, 08:22
Jackk je napisao/la:
19 feb 2021, 08:08
Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.

Okej, nećemo da lažemo sada jer postoji internet i postoje snimci.
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Kamo sreće da su samo bile kamenice na Marakani.

Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Znaci, ti mene prvi udaris šamarom, a ja tebe posle pesnicom, ti si nesto puno bolji od mene?!

Naravno da je problem i svako normalan to osudjuje, ali takvi ljudi, nazalost, postoje i niko ne bjezi od toga.
Medjutim, postoje i jedan Novak Djoković koji donira milione BiH i ne pita za vjeru i naciju, posjecuje istu, kao i hiljade i hiljade Srba koji ugoste druge i drugacije u tom istom Beogradu i sirom drugih grafova regije na sedmicnoj bazi, ali niko (na ovom forumu-cast izuzecima) nije rekao; Vidis, svaka cast, kako su Srbi gotivni i pricao sve pozitivno i generalizovao u kontra smislu, nego uvijek idu komentari i pljuvacina kada je nesto negativno... :puke:
Pa evo daj mi neki novinski članak koji govori o našim 'napadima na vas' 2004te. Ja sam čak i sada guglao jer se ne sjećam da je tu bilo išta sem sitnih čarki i fakat ne mogu naći.
Sa druge strane, o Marakani i divljaštvu su pisali i svjetski mediji. Nisu zar i oni protiv Srba?

Šta ću pisati 'svaka čast' za nešto najjnormalnije što bi svaka normalna osoba uradila? Ugostiti nekoga? To ti rade i plemena tamo na onim ostrvima. Šta je tu za divljenja?
Sa druge strane, fašizam i šovinizam će se vazda komentarisati. Pogotovo fašizam Srba prema nekome ko čak nema ni 'balijsko ime' nego eto, ima neke veze sa Bosnom i 'balija' je.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 19 feb 2021, 10:44

Da, naucila me uciteljica "istu" koristiti, pa da se pokazem. Dok recimo tebe i tebi slicnima (ili istima ) nema lijeka, recimo npr da se ovo gore odnosi na tebe i takvima kao sto si ti.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2021, 10:45

"nama" nema lijeka, a tebi ima li? :urnebes: :urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 feb 2021, 10:51

Jackk je napisao/la:
19 feb 2021, 10:42
marconato je napisao/la:
19 feb 2021, 08:22
Jackk je napisao/la:
19 feb 2021, 08:08
Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.

Okej, nećemo da lažemo sada jer postoji internet i postoje snimci.
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Kamo sreće da su samo bile kamenice na Marakani.

Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Znaci, ti mene prvi udaris šamarom, a ja tebe posle pesnicom, ti si nesto puno bolji od mene?!

Naravno da je problem i svako normalan to osudjuje, ali takvi ljudi, nazalost, postoje i niko ne bjezi od toga.
Medjutim, postoje i jedan Novak Djoković koji donira milione BiH i ne pita za vjeru i naciju, posjecuje istu, kao i hiljade i hiljade Srba koji ugoste druge i drugacije u tom istom Beogradu i sirom drugih grafova regije na sedmicnoj bazi, ali niko (na ovom forumu-cast izuzecima) nije rekao; Vidis, svaka cast, kako su Srbi gotivni i pricao sve pozitivno i generalizovao u kontra smislu, nego uvijek idu komentari i pljuvacina kada je nesto negativno... :puke:
Pa evo daj mi neki novinski članak koji govori o našim 'napadima na vas' 2004te. Ja sam čak i sada guglao jer se ne sjećam da je tu bilo išta sem sitnih čarki i fakat ne mogu naći.
Sa druge strane, o Marakani i divljaštvu su pisali i svjetski mediji. Nisu zar i oni protiv Srba?

Šta ću pisati 'svaka čast' za nešto najjnormalnije što bi svaka normalna osoba uradila? Ugostiti nekoga? To ti rade i plemena tamo na onim ostrvima. Šta je tu za divljenja?
Sa druge strane, fašizam i šovinizam će se vazda komentarisati. Pogotovo fašizam Srba prema nekome ko čak nema ni 'balijsko ime' nego eto, ima neke veze sa Bosnom i 'balija' je.
Tvojom logikom bi ja sve Bošnjake trebao smatrati neandertalcima zbog par onih budala sto su skinuli gace i okrenuli bulje na himnu Srbije na rukometu?! To je gori cin nego da si nekom 1000 puta yebao ovu ili onu majku.

Ne, ja to nisam nigdje ni pomenuo, ni publikovao, nego sam pozdravio onaj aplauz u Tuzli. Takve stvari treba da se generalizuju, a ne pojedinci i kloshari... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 19 feb 2021, 10:56

Ne sikiraj se ti za mene. Ja imam svoj stav i misljenje, jer jbg ne zelim ponovo da se ponovi 1995, znas ti jadni covjece sta je tada pojedinac pocinio, guglaj malo ako si neupucen. Znas ti jadni covjece status "balijske djece" u Vlasenici, Foci, Zvorniku. Ah stani, to u svakom mjestu ima "pojedinac".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2021, 11:01

jedva čeko čoek da počne srat o ratu ko sinoć što je Theo jedva dočeko da padne u 16m :mrgreen: :mrgreen: :rol:

ljudino o čemu ti? Drina iz Zvornika i Sutjeska iz Foče ne igraju Ligu Evrope
RIP Adis Selmanović

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 feb 2021, 11:04

alan_kardec je napisao/la:
19 feb 2021, 10:18
nigdje inače među navijačima nema kriminalaca i nigdje vođe navijača nisu u sprezi sa politikom, samo u Srbiji :urnebes: Eureka!
U pravu si ima toga svugdje ali ne u tolikoj mjeri kao u srpskom fudbalu. Koliko je tih vođa navijaca ubijeno u proteklih 20 godina ? Koliko se njih vuklo sa raznoraznim skandalima po srpskim medijima ? A onda pogledaj okruzenje Hrvatska,BiH gdje ćeš rijetko kad procitati da su vođe navijaca napravili neko sranje a tesko da ćeš naći da je neki od njih ubijen.

Što se tiče politike opće je poznato da vođe Delija imaju doticaja i sa samim drzavnim vrhom.Ispravi me ako grijesim.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 19 feb 2021, 11:06

Vidim da si upucen, da mozda ne znas kako se zove klub iz Vlasenice?
Nebitno, ne pisem vise na ovu temu, svako ima svoj stav i misljenje, to je to..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 feb 2021, 11:09

Jedno istraživanje rađeno za potrebe MUP-a pokazalo je da u Beogradu jedan “navijač” bude ubijen svakih 135 dana.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2021, 12:15

meepo je napisao/la:
19 feb 2021, 11:04
alan_kardec je napisao/la:
19 feb 2021, 10:18
U pravu si ima toga svugdje ali ne u tolikoj mjeri kao u srpskom fudbalu. Koliko je tih vođa navijaca ubijeno u proteklih 20 godina ? Koliko se njih vuklo sa raznoraznim skandalima po srpskim medijima ? A onda pogledaj okruzenje Hrvatska,BiH gdje ćeš rijetko kad procitati da su vođe navijaca napravili neko sranje a tesko da ćeš naći da je neki od njih ubijen.

Što se tiče politike opće je poznato da vođe Delija imaju doticaja i sa samim drzavnim vrhom.Ispravi me ako grijesim.

sve stoji, sve tačno.
opštepoznato je da u Srbiji, a i generalno kod Srba, najveća ološ, probisvjeti i kriminalci obitavaju u fudbalu, politici, nevladinim organizacijama i novinarstvu.
Samo što ja nisam pravio paralelu srpskih navijačkih grupa sa ostatkom exyu prostora, već sam gledao malo šire. Šta se sve dešava u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj, Italiji, Rusiji, Rumuniji, Kipru... srpske navijačke grupe i srpski fudbal generalno, su male mace. Da ne pominjem J.Ameriku ili Afriku.
Mada ne znam kakve veze ovo gore napisano ima sa nekoliko maloumnika koji su vrijeđali Ibrahimovića, al eto.
RIP Adis Selmanović

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 19 feb 2021, 12:25

Bas klosarski potez,aj da je neki bh. igrac bio, neki anonimus.

Ali dodje ti Ibra na stadion i ti ga ovako vrijedas :urnebes: Koji pucanj u noge, jer ova vijest ide sirom planete.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 feb 2021, 12:50

Ma dobro, nije da nismo navikli :D
Vuk dlaku mijenja...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 19 feb 2021, 12:52

Predugo se to vuce u velikim klubovima u srbiji, mislim na kriminal i vandalizam, i nekako mi je tesko povjerovati da je to pojedinac, a ono preko 80% tih navijaca su upravo takav pojedinac. To je problem, sto je velika masa i dalje nabrušena na nacionalno vrijedjanje, a onih 20% sto ih je stid takvih nemaju snage ni hrabrosti da ih sruse, a i kako ce kad je sef drzave kriminalac koji bi tu grupicu pokopo sam.
I na kraju, medju tih 500 ili 1000 individua sad je poprilicno jednostavno naci krivca, izvedi ga , kazni ga i pokazi da si fer i sportski klub, a ne ko pi..... pustiti da sve prodje nekaznjeno, klub mora da to uradi.

Ime i prezime, zabrana, kazna i kraj price. Ne vjerujem da ce se takvo sta desiti al et zivi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 19 feb 2021, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 19 feb 2021, 12:54

Mene više fascinira da je neki pojedinac ovo snimio. Jer da nije bilo snimka, a koliko vidim, vrti se samo jedan, niko ne bi ni znao šta se desilo.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.