FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

dino lj
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la dino lj » 05 jun 2010, 23:14

Banovicani mnogo srece u premijer ligi,nemojte se obazirati na provokativne komentare.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jun 2010, 23:17

Respektiva je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Ljudi ako mislite da ste frajeri,to pokazujte na drugim podforumima,a sto se tice nasih pjesama koje su se furale pa cak i prije rata jos uvijek se PJEVAJU,dok VI iskusnije navijacke grupe vecih timova kao sto su ZELJO,SARAJEVO,SLOBODA ili bilo jos ko mozete da pisete sta hocete,mada iz tuzle su uglavnom na nasoj strani,LJUDI DOK NISMO ISPALI U PRVU LIGU FBIH BILI SMO VAM UZOR SVIMA I DRUGI STADION PO POSJETI U *BOSNI I HERCEGOVINI*,jedino je ZELJO imao veci prosjek jer ipak ZELJO JE ZELJO..........vidjte cemo se kada dodjete u BANOVICE pa cete govoriti vidi nema vise ZIGE ZAGE,nema vise KRAVA MUZARA RADOJKI ITD :D sto jeste smijesno ali shvatite da *DJECA* navijajuuuu....NAVIJACI SU SE RASPALI PRIJE 5 GODINA,A SADA SE NADAMO BOLJEM IZDANJU NASIH NAVIJACA PA CETE NAM CESTITATI NA TOME USPONU.....hvala
Smiješno jeste , u svakom slučaju ako želite postat dobra navijačka grupa morate imate stariju ekipu , ovako ste na dnu navijačke scena u BiH .. ja bi iskreno volio da postanete dobri da se nadmećemo na tribini i stvorimo dobru atmosferu na utakmicama naših klubova..ali postati dobra navijačka grupa podrazumjeva stariju grupu , ozbiljnost i dobre pjesme bez toga ste 0 !
BRATE BIT CE....Buducnost je uvijek imala navijace ali sad ti kazem kada su ispali nemaa rasuloo see.....bit ce nesto jbg..ipak je sad PREMIER LIGA i svako ce volit da njegov klub ima sopstvene navijace..svako ce zeliti da bude bolji od drugoga ali naravno BEZ HULIGANIZMA NA TRIBINAMA....i dan danas se sjecam kako su Hz pocupali kompletnu nasu tribinu msm na stolice.....ee too je reci ne navijaci,a da HULIGANI :evil:
1947!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 06 jun 2010, 00:02

zelim vam mnogo srece u PL i nadam se da je pred vama svjetla BUDUCNOST
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 06 jun 2010, 00:10

uglavnom usli smo u pl,vracaju se brojni stariji navijaci,teren se rekonstruise ugradjuju se nove stolice,semafor....sve je krenulo na bolje u ovom nasem klubu koji se 5 godina jeebavo po 2 ligi... ali evo nas sada

BUDUCNOST IS BACK
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 06 jun 2010, 00:14

marsovac je napisao/la:zelim vam mnogo srece u PL i nadam se da je pred vama svjetla BUDUCNOST
aBD.hehhe,. :mrgreen: sad cemo mi opet prodavat tekma da bi vratili ovo sto smo potrosili kupovanjem u mionici,itd...
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 06 jun 2010, 00:17

znate li kakva su vam pojacanja?

nisam bas pratio ovu temu ali cu u buducnosti biti zainteresovan... sta mislite kakve su vam sanse u PL?

zivjeli

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 12:36

spajz je napisao/la:znate li kakva su vam pojacanja?

nisam bas pratio ovu temu ali cu u buducnosti biti zainteresovan... sta mislite kakve su vam sanse u PL?

zivjeli
sanse su opstanak....transferi:Džafić(Bosna Visoko),prica se za Smajlovica i Slomica (Sloboda Tz) i jos nekoliko kvalitetnih igraca....mada ne treba se razbacivati s parama ionako se nema. :D :D :D
1947!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 jun 2010, 12:40

za koga ce navijati vise od pola grada kad budu igrali buducnost zeljo :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 12:45

Cuspajz je napisao/la:za koga ce navijati vise od pola grada kad budu igrali buducnost zeljo :mrgreen:
ja ba jbt.. :D :D :D :D :D :D gotov citav grad Banovici za želju navija kao i ja sam LIČNO VOLIM ZELJUUUUU VISE OD ZIVOTA SVOG ali jbg sad igra buducnost pa sta ja mogu....moram za njih.....LJUMAN U SRCU MANIJAK U DUSI :mrgreen: :mrgreen:
1947!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 06 jun 2010, 13:07

a kad budu igrali zeljo buducnost...zakog ce po sarajeva navijat :D :D :D malo sale :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 13:08

slika
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 13:11

slika
STANJE TERENA KADA SE TEK POCELO RADITI NA NJEMU....ZAMISLITE KAKO JE BILO IGRATI NA NJEMU...GROZNO... :mrgreen: :mrgreen:
1947!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2010, 15:11

Moze li komplet slika stadiona ako ima sa svim tribinama da vidim cime raspolazete?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 16:08

slika
OVO JE ISTOCNA TRIBINA....OVAJ SEKTOR ''A''DESNO ODMA JE ZA GOSTUJUCE NAVIJACE...DAKLE NECETE BITI SMJESTENI NEGDJE TAMO KAO U TUZLI ILI NEGDJE DRUGDJE.....
slika
A OVO JE ZAPADNA POKRIVENA TRIBINA NA KOJOJ CE SADA BITI STOLICE SA NASLONJACIMA KAO NA ISTOKU.....
1947!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jun 2010, 19:07

Fin stadion,mora se priznati.Koliki je kapacitet mjesta?
Treci put castimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2010, 21:02

Da dobro izgleda stadion,mozda fali tu jedna tribina iza golova samo no u dobrom je stanju.
Po nekim mojim procenama ovde moze stati cca 3000-4000.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 06 jun 2010, 21:13

FK "Budućnost" Banovići i njihovim navijačima želim puno lijepih trenutaka i pobjeda u PL BiH i da među najboljim ekipama ostanu zauvijek. Sretno! :P :P :P :P :P

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 06 jun 2010, 21:21

Ljumani_Banovici je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Ljudi ako mislite da ste frajeri,to pokazujte na drugim podforumima,a sto se tice nasih pjesama koje su se furale pa cak i prije rata jos uvijek se PJEVAJU,dok VI iskusnije navijacke grupe vecih timova kao sto su ZELJO,SARAJEVO,SLOBODA ili bilo jos ko mozete da pisete sta hocete,mada iz tuzle su uglavnom na nasoj strani,LJUDI DOK NISMO ISPALI U PRVU LIGU FBIH BILI SMO VAM UZOR SVIMA I DRUGI STADION PO POSJETI U *BOSNI I HERCEGOVINI*,jedino je ZELJO imao veci prosjek jer ipak ZELJO JE ZELJO..........vidjte cemo se kada dodjete u BANOVICE pa cete govoriti vidi nema vise ZIGE ZAGE,nema vise KRAVA MUZARA RADOJKI ITD :D sto jeste smijesno ali shvatite da *DJECA* navijajuuuu....NAVIJACI SU SE RASPALI PRIJE 5 GODINA,A SADA SE NADAMO BOLJEM IZDANJU NASIH NAVIJACA PA CETE NAM CESTITATI NA TOME USPONU.....hvala
Smiješno jeste , u svakom slučaju ako želite postat dobra navijačka grupa morate imate stariju ekipu , ovako ste na dnu navijačke scena u BiH .. ja bi iskreno volio da postanete dobri da se nadmećemo na tribini i stvorimo dobru atmosferu na utakmicama naših klubova..ali postati dobra navijačka grupa podrazumjeva stariju grupu , ozbiljnost i dobre pjesme bez toga ste 0 !
BRATE BIT CE....Buducnost je uvijek imala navijace ali sad ti kazem kada su ispali nemaa rasuloo see.....bit ce nesto jbg..ipak je sad PREMIER LIGA i svako ce volit da njegov klub ima sopstvene navijace..svako ce zeliti da bude bolji od drugoga ali naravno BEZ HULIGANIZMA NA TRIBINAMA....i dan danas se sjecam kako su Hz pocupali kompletnu nasu tribinu msm na stolice.....ee too je reci ne navijaci,a da HULIGANI :evil:
brate skontaj mi se moramo malo našaliti. I to nek ti je jasno prvih 5 - 6 kola lige, ali tu ste vi da nam svima začepite usta. Za sada ste 0. ali eto ja vjerujem da će se interesovanje za vaš klub povećati i da će vas biti dosta na utakmicama ( ozbiljnih navijača, ne ZIGE ZAGE! ). A baš bi volio da se formira još jedna respektivna skupina navijača ali kao što si ti rekao "NAVIJAČA" ne huligana, i aBd da ostanete još dugo vremena u PL. Što se mene tiče na Grbavicu ste uvjek dobrodošli.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 22:26

brate skontaj mi se moramo malo našaliti. I to nek ti je jasno prvih 5 - 6 kola lige, ali tu ste vi da nam svima začepite usta. Za sada ste 0. ali eto ja vjerujem da će se interesovanje za vaš klub povećati i da će vas biti dosta na utakmicama ( ozbiljnih navijača, ne ZIGE ZAGE! ). A baš bi volio da se formira još jedna respektivna skupina navijača ali kao što si ti rekao "NAVIJAČA" ne huligana, i aBd da ostanete još dugo vremena u PL. Što se mene tiče na Grbavicu ste uvjek dobrodošli.[/quote]
hvala na tome.......i necemo vise da se prepiremo svi........LJUDI SRETNO VAM SVIMA U SEZONI 2010/2011 IZ BANOVICA.......TAKODJE STE SVI DOBRODOSLI U GRAD UGLJA I SAMO DA KAZEM''POKAZITE SE KAO PRAVA NAVIJACKA GRUPA,A NE KAO HULIGANI KOJI SU DOSLI DA PRAVE NEREDE''.......JOS JEDNOM SRETNO SVIMA ;) ;) ;)
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jun 2010, 23:06

Devil je napisao/la:Da dobro izgleda stadion,mozda fali tu jedna tribina iza golova samo no u dobrom je stanju.
Po nekim mojim procenama ovde moze stati cca 3000-4000.
Brate evo jos teren da se uradi....Na ovoj tribini ce biti stolice sa naslonjačima.....jos samo za reflektore neznam jesu li oni potrebni uopce????? ;) ;)
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 5 gostiju.