FORUMAŠ GODINE 2020 - bodi123 - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2020 - KOMENTARI
Po ovome što ja vidim, oko 40 pitara je glasalo za bodija, to je nekih 65% glasova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Daj hahaha. Taman ustao, pojma nemam da sam vec glasao. Al ako moze dva, upisi ih. Taman je toliko iskreniji lik.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 31 dec 2020, 08:13, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

A ne mogu dva, upisan ti je onaj prvi

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahaha. Bjezi, traje anketa ima mjesec haha. Nemoj da ja zovem svoje "drugove" sa ss.lige kojim stimam domacinske parove, pa da ubijemo i ovo malo konkurencije.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Bodi ima predispozicije da bude forumaš godine, šta su birali prethodnih godina ovo je ok, sve u svemu vi i oni ste usrali ovaj izbor i obesmislili ga tako da ne znam koji k. uopšte ovo više i organizuješ al eto valjda ćeš nekad odrasti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To bi bilo to drugarice i drugovi, forumaš godine za 2020 godinu je bodi123.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad se sve sabere i oduzme, bodi je zasluzio ovu nagradu. Drago mi je da uzeo neko ko pise iskljucivo na sportskim temama, argumentovano diskutuje, poštuje tudje misljenje. Sve u svemu jako dobar forumas i konacno dobar izbor pitara.
Marsal je isto vrlo dobar forumas i osoba ali po meni nije idealno da 2 godine zaredom titulu uzima forumas koji pise vecinom na druzenju.
Marsal je isto vrlo dobar forumas i osoba ali po meni nije idealno da 2 godine zaredom titulu uzima forumas koji pise vecinom na druzenju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FORUMAŠ GODINE 2020 - bodi123 - KOMENTARI
Čestitke bodi
zasluženo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
cestitke bodiju zasluzeno drug uze
S druge strane **** izbor gdje je škoro dogurao do top5 a nije ja temi sarajeva među 10 boljih forumasa

You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro znaš zašto je tako

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Alaj tebe kompleksi drmaju.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
de ti mene tamo banuj
Eno mole te i oni sto su navikli gledati Ispuni mi zelju

Budi mi pozdravljen druze
You are someone else I am still right here
Sve cestitke bodi123, zasluzeno braca... 

- RajaBa1983
- Kontakt:
Čestitke bodi 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Iako sam možda nekih prethodnih godina više pisao nego ove godine kad većinom i nije bilo sportskih događaja, aktivniji bio na više tema ipak na kraju ispade ovako za ovu godinu. Zahvaljujem se svima koji su glasali, i navijačima sa pdfa FK Sarajevo ali i ostalim forumaša širom foruma kojih je bilo baš dosta, iznenadio sam se broju. Kad god sam u prilici trudim se da ispoštujem sagovornika, da potkrijepim svoje stavove i mišljenja argumentima i činjenicama, pa su valjda forumaši to i primijetili. Što se tiče Maršala, radi se zaista o izuzetno dobrom forumašu i zaslužio je titulu također.

Rafovac hvala bratBosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2020, 12:09Kad se sve sabere i oduzme, bodi je zasluzio ovu nagradu. Drago mi je da uzeo neko ko pise iskljucivo na sportskim temama, argumentovano diskutuje, poštuje tudje misljenje. Sve u svemu jako dobar forumas i konacno dobar izbor pitara.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čestitke Bodi

Besmislen izbor kad se na kraju sve svede na to kome podrsku pruze navijaci Sarajeva ili Zeljeznicara.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, MaroonBjelave i 3 gosta.