Nacionalni kljuc1981oldschool je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:10Po čemu je ovaj lik zaslužio da bude na golu? Tužno ga je bilo gledati večeras. Toliko nesigurnosti i loših poteza, tuga.. Pod hitno ga skinuti sa gola!!!
Nikola Vasilj
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nikola Vasilj
Zvati Begovića.
Cvajtas. Vraca se iduce godine gdje pripada.
Pa vrati ga, tri puta je izjavio da ceka pozov Srbije...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Toliko ga se cekalo nakon Sehica, kaakv nacionalni kljuc, samo sto je u nekoj losijoj fazi, pravi kikseve, moguce je da bude klupiran do iduceg okupljanjaAddo1922 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:17Nacionalni kljuc1981oldschool je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:10Po čemu je ovaj lik zaslužio da bude na golu? Tužno ga je bilo gledati večeras. Toliko nesigurnosti i loših poteza, tuga.. Pod hitno ga skinuti sa gola!!!
- MocMahale444
Mislim da je ovo najgori golman ikad sto je igrao za BiH.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam mislio da ovaj momak zna braniti. Led te j3bo pa pn loptu ne zna izbiti, a kamoli igra nogom sa suigracima, a sad eto jos i brani u Bundesligi. Nevjerovatno koliko sam vise ocekivao od njega i radovao se da skine Sehica sa gola.
Definitivno treba probati sa Piricem u narednoj utakmici pa procijeniti sta dalje, dok ne iskoci neko bolji.
Definitivno treba probati sa Piricem u narednoj utakmici pa procijeniti sta dalje, dok ne iskoci neko bolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ici Salki Hamzicu na noge kako znaju i umiju. Ocekujes od golmana iz Bundeslige da zna makar osnovne stvari, a on nesigurniji od Sehica, a to je tesko biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Cuj nacionalni kljuc, a konkurenti mu golman iz plbih koji primi 4 komada od Radnika i 5 od ekipe iz Andore, i Piric koji je nakon 4 kola u turskoj ligi primio najvise golovaAddo1922 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:17Nacionalni kljuc1981oldschool je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:10Po čemu je ovaj lik zaslužio da bude na golu? Tužno ga je bilo gledati večeras. Toliko nesigurnosti i loših poteza, tuga.. Pod hitno ga skinuti sa gola!!!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Pensioner26
- Kontakt:
Eto navaljivali ste toliko na ovog Vasilja, yebo vas on.
Zasto nisu vratili Begovica u reprezentaciju ako vec zamjenici Vasilija nisu dovoljno dobri?19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:00Cuj nacionalni kljuc, a konkurenti mu golman iz plbih koji primi 4 komada od Radnika i 5 od ekipe iz Andore, i Piric koji je nakon 4 kola u turskoj ligi primio najvise golovaAddo1922 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:17Nacionalni kljuc1981oldschool je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:10Po čemu je ovaj lik zaslužio da bude na golu? Tužno ga je bilo gledati večeras. Toliko nesigurnosti i loših poteza, tuga.. Pod hitno ga skinuti sa gola!!!
Jer je Begović u otvorenom ratu s predsjednikom saveza.Addo1922 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:46Zasto nisu vratili Begovica u reprezentaciju ako vec zamjenici Vasilija nisu dovoljno dobri?19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:00Cuj nacionalni kljuc, a konkurenti mu golman iz plbih koji primi 4 komada od Radnika i 5 od ekipe iz Andore, i Piric koji je nakon 4 kola u turskoj ligi primio najvise golova
Napisao sam ovo vec juce na temi Nizozemska/Madjarska/BiH, kod rezultata 3:1,
ali se to izgubilo u moru komentara tokom utakmice:
Ja losijeg golmana u zivotu nisam vidio.
Vasilj out Piric in.
ali se to izgubilo u moru komentara tokom utakmice:
Ja losijeg golmana u zivotu nisam vidio.
Vasilj out Piric in.
Ono sinoć je kriminalna partija, čak ni Šehić nije imao onakve ispade. Stvarno nisam očekivao da odigra ovoliko loše, obzirom da je godinama u St. Pauliju i jedan im je od ključnih igrača.
Iskreno bas je los bio sinoc. Tesko mozes biti losiji od onoga. Na stranu sto je citava ekipa bila slaba, sve mu je prolazilo i kroz noge i kroz usi. Ne znam jel jednu loptu uhvatio...nesigurnost na max. Ovo je dokaz samo koliko je vazno imati dobre menadzere i kontakte da te mogu daleko odvesti u karijeri.
Tesko da bi bilo koji golman koji je sinoc branio prosao losije od njega. Definitivno smo na toj poziciji jako tanki i nadam se da ce savez pokusati pronaci neke talente da ih se isproba. Gore od ovoga ne moze. Bilo bi lijepo pokusati sa tim Salkom Hamzicem. Ali ako se bude cekalo da on postane dobar golman, do tada ce vjerovatno imati nastupe za austriju.
Tesko da bi bilo koji golman koji je sinoc branio prosao losije od njega. Definitivno smo na toj poziciji jako tanki i nadam se da ce savez pokusati pronaci neke talente da ih se isproba. Gore od ovoga ne moze. Bilo bi lijepo pokusati sa tim Salkom Hamzicem. Ali ako se bude cekalo da on postane dobar golman, do tada ce vjerovatno imati nastupe za austriju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Prilično sam siguran da je lošiji golman od Pirića.
- Goalgetter
- Kontakt:
Totalni potop ove sezone, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Samo je pitanje vremena kad ce preseliti na klupu
Da mi je neko prije rekao da cemo prizivati Pirica na gol, rekao bi mu da je lud. Ocekujem da starta u utorak, ali je na jako tankom ledu. Mogao bi uskoro na klupu ako nastavi ovako biti nesiguran.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.