KANTA GODINE 2021 - komentari
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE 2021 - komentari
Ako za sve ove godine sa pitajBoga koliko profila nije uspio da osvoji ss ligu, red je da Greivisu bar ovo poklonimo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nisam znao da @Justin ima više profila.Centre forward je napisao/la: ↑23 dec 2021, 22:28Ako za sve ove godine sa pitajBoga koliko profila nije uspio da osvoji ss ligu, red je da Greivisu bar ovo poklonimo.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nerealno da idiot Saurman (koji nije pravilno ni vlastiti nick napisao) nije u finalu. 
Eno i na Bayernovom forumu traže da se glasa za Justina za kantu, da ovaj njihov ne pobijedi.

Eno i na Bayernovom forumu traže da se glasa za Justina za kantu, da ovaj njihov ne pobijedi.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:

Ovo je previše čak i za njih.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sirotinjski pdf
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Je.bote Coelho se pola godine trudio da bude nazor kanta i njegovi ga dobiju
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Chokeao k'o Lewa u završnici LP.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hehe
I onaj jad od moderatora njihov je plakao adminu da nas dvojicu banuje. Dobar posao smo odradili.

Al nece me iznenaditi da im ni ovo ne prodje buduci da se radi o ubjedljivo najglupljoj skupini navijaca.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
baustelci ne mogu uzeti ni titulu kante sa saurmanom kamoli ligu prvaka
Par upečatljivih likova se izdvaja :
MoodyHank kao najveći pacijent na forumu za kojeg nije ni kanta nego ludnica.Psihijatriski slučaj koji nije u stanju napisati smislenu rečenicu od kako je forumu sa Bog zna koliko acc.
BoixosNois1899 sa dva acc na jednom moderator a na drugom troler mada i sa prvim acc trola.Najjače od svega je kad sam sebe krene citirati.
I ušao je u finale.
KSG ne znam ko je ovaj pokemon ali se u zadnje vrijeme ističe glupim postovima, 99% je u pitanju neka reinkarnacija.
MoodyHank kao najveći pacijent na forumu za kojeg nije ni kanta nego ludnica.Psihijatriski slučaj koji nije u stanju napisati smislenu rečenicu od kako je forumu sa Bog zna koliko acc.
BoixosNois1899 sa dva acc na jednom moderator a na drugom troler mada i sa prvim acc trola.Najjače od svega je kad sam sebe krene citirati.

KSG ne znam ko je ovaj pokemon ali se u zadnje vrijeme ističe glupim postovima, 99% je u pitanju neka reinkarnacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jesi li bio zbunjen neku noć kad uđe Luuk de Jong umjesto Frenkieja de Jonga?Saurman je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:08Par upečatljivih likova se izdvaja :
BoixosNois1899 sa dva acc na jednom moderator a na drugom troler mada i sa prvim acc trola.Najjače od svega je kad sam sebe krene citirati.I ušao je u finale.
![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Kanta godine nije nešto za što se boriš da osvojiš, to je priznanje za sav besmisao tvog postojanja na forumu. Ako je nekome ponos biti najgluplji forumaš za godinu 2021 onda
taj je i zaslužio.

Pa nisi ni ti nick pri registracijiSaurman je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:08Par upečatljivih likova se izdvaja :
BoixosNois1899 sa dva acc na jednom moderator a na drugom troler mada i sa prvim acc trola.Najjače od svega je kad sam sebe krene citirati.I ušao je u finale.
![]()

Ten toes, I done laps in the trench
Kao što sam i rekao,slučajevi x.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Još jedan pacijent tj reinkarnacija alex1991.
Od npr 10 likova koji ovdje glasaju 9 je sa duplim acc.

Dupli acc.sa ispravnim nickom. Ti jedan ali neispravan

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Justin je forumas zbog kojeg se logiram uvijek na forum, da bih izbjegao što više njegovih postova.
Nedavno me negdje citirao, još ne znam šta mi je napisao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.