Ovog grafita nema više, sada je tu odana počast nekoj curi što je preminula-poginula, ne znamsonik24 je napisao/la:
ovaj nas je isto povelik

Inače, Alipašino puno grafita, i Horde i Manijaci šaraju uveliko

Ovog grafita nema više, sada je tu odana počast nekoj curi što je preminula-poginula, ne znamsonik24 je napisao/la:
ovaj nas je isto povelik
125 metara.
Imas li ti 15 godina makar?denirob je napisao/la:125 metara.
ma najjaci ste sadaaaa jesam vas nalozio
![]()
sad svi kopaju slike najduzeg grafita
pokazete se da imate i vi veliki grafit.
zapocet je trend na forumu
kao sto sam ranije reko isto da grafit nesto znaci svako moze uradit dugi grafit (sem skripa, nemaju tolike zidove u gradichu
) pokazite se na trbini a bogami i van trbine kolke ste mudonje. DJABA SE PALITE ja sam predstavio robiju malo posto nisam vidio bas nekih slika ranija. al ipak odajem priznanje lesinarima da su broj 1 u vrijednanju nacionalno i prijetnjama klanju
tu ste nenadjebljivi
![]()
dobar grafit lesinara ipak![]()
![]()
radakovo je extra extrahocemo jos hocemo jos
nemam imam tlinestImas li ti 15 godina makar?
Trebalo bi uvoditi dobni ili IQ test po registraciji na forum.
Nek si ti postavio slike grafita, nisam znao dosad kako zid izgleda.
Sutra se radi jos jedan u gradu,neznam gdje tacno..samocelik je napisao/la:Sutra će i u Travničkoj biti gotov jedan grafit.Slike ću objaviti sutra.Bilo kako bilo Zenica je ovog ljeta na nogama.Nema odmora dok traje obnova.
Kad su ljudi šarali vi ste nosali Zvezdine i Milanove dresove na tribini.Vakat vam je bio da se probudite.denirob je napisao/la:mene je milina gledat kako se ovi grafiti mnoze po republici namcak i zenama je drago vidit
svi se dive navijali za celik il ne stvarno je milina vidit krase grad. ubjedjen sam da nijedan grad u bih a i sire vala nije ni blizu izsaran ko zenica ovih dana. a samo se mnoze i mnoze jos. uljepsali smo grad samo tako zadnji 5 6 god
Buu je napisao/la:Pretjerali su ga
Zbog cega ?rob do bagro je napisao/la:Buu je napisao/la:Pretjerali su ga![]()
![]()
Jedi se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.