Osman Hadzikic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Osman Hadzikic
Zadnja izmjena: perun, dana/u 01 jun 2026, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Tako je i nek ga puse idioti
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sutlijaspor hahahahahahh1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:11Najvise mi je zao sto je odveo Buljubasica u Tursku. Dok je momak sjajno igrao u nasoj ligi pisao sam samo da ga ne odvede u Sutlijaspor i Boga mi ga odvede i sheba ga pravo. Dvije protracene sezone koje ce tesko nadoknaditi. Stvarno stata, momak je odlicno igrao.
Ceska, Slovacka, pa i Poljska puno bolje lige za nase mlade igrace od Turske.
Ali mislim da je i do igraca i da ih privuku pare, jbt pare 2-3 godine i onda ti je karijera propala. Isto kao da ih nikad neces zaraditi. Znaci da ni oni sami ne vjeruju u sebe. Daj da uzmem sada ovo sto mi se pruza ko zna sta ce biti kasnije.
naprijed rejal
Sveti je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:57Sutlijaspor hahahahahahh1a2s3o4 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:11Najvise mi je zao sto je odveo Buljubasica u Tursku. Dok je momak sjajno igrao u nasoj ligi pisao sam samo da ga ne odvede u Sutlijaspor i Boga mi ga odvede i sheba ga pravo. Dvije protracene sezone koje ce tesko nadoknaditi. Stvarno stata, momak je odlicno igrao.
Ceska, Slovacka, pa i Poljska puno bolje lige za nase mlade igrace od Turske.
Ali mislim da je i do igraca i da ih privuku pare, jbt pare 2-3 godine i onda ti je karijera propala. Isto kao da ih nikad neces zaraditi. Znaci da ni oni sami ne vjeruju u sebe. Daj da uzmem sada ovo sto mi se pruza ko zna sta ce biti kasnije.
Barba halali sto smo sumnjali.
Jurkas je dobar potencijal ,sa 18 godina je top 3 golman lige
Slabo je otvorio sezonu ali iz mjeseca u mjesec sve bolji i bolji
Mislim da ce ostati bar jos sezonu u borcu jer je jako mlad i treba mu jos utakmica u nogama
Vladan je sa 21g bio najbolji golman lige Jurkas bi to mogao biti vec iduce sezone sa 19g
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO