Transferi igrača WWIN PL BiH - 2024/25
Re: Transferi igrača WWIN PL BiH - 2024/25
Kuprešak u Sarajevu.
Skorup u Borcu.
Skorup u Borcu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Evo jos jedan "novi" otisao
„Pojačanje“ Maltežanin Šon Dimek napustio Borac
Dimek se nije uspio nametnuti stručnom štabu na čelu sa Mladenom Žižovićem i vratio se kući, te postoji mogućnost da karijeru nastavi u Valeti iz koje je i došao u Banjaluku.
„Pojačanje“ Maltežanin Šon Dimek napustio Borac
Dimek se nije uspio nametnuti stručnom štabu na čelu sa Mladenom Žižovićem i vratio se kući, te postoji mogućnost da karijeru nastavi u Valeti iz koje je i došao u Banjaluku.
Maks Celic iz Borca u Hapoel TA.
Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Najveći aduti Gigović, Bilbija, Bandić, Petrović su još uvijek tu.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:56Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
Koliko ce Gosk dobiti za Skorupa ako predje u Borac? Ima vazeci ugovor.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tačno ali ne možeš ni juniora gurnuti tu, treba neko barem da zna kako se igra štoper.Beton je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:01Najveći aduti Gigović, Bilbija, Bandić, Petrović su još uvijek tu.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:56Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Meni je jos jace kad objave igraca kao pojacanje, a onda taj isti ode kroz par dana jer “nije zadovoljio”. Da je jedan takav slucaj pa hajdeH8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:56Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ja ba, to sam skroz zaboravio. Kako je to moguće da igrač potpiše ugovor, potom ga probaju? Valjda ga prvo skautiraš ili dovedeš na probu pa onda ugovor. Nešto tu smrdi samo tako.RajvoSA03 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:14Meni je jos jace kad objave igraca kao pojacanje, a onda taj isti ode kroz par dana jer “nije zadovoljio”. Da je jedan takav slucaj pa hajdeH8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:56Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Znaš kako se kaže, riba smrdi od glave...H8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:22Ja ba, to sam skroz zaboravio. Kako je to moguće da igrač potpiše ugovor, potom ga probaju? Valjda ga prvo skautiraš ili dovedeš na probu pa onda ugovor. Nešto tu smrdi samo tako.RajvoSA03 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 22:14Meni je jos jace kad objave igraca kao pojacanje, a onda taj isti ode kroz par dana jer “nije zadovoljio”. Da je jedan takav slucaj pa hajdeH8Z7 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 21:56
Nevjerovatno šta rade vaši, imate samo takvu priliku da uđete u grupnu fazu KL a vi prvi tim uništavate. Da se razumijemo meni je drago što se vi "raspadate" ali stvarno neshvatljivi potezi. Međutim ako je istina da imate ugovore da vam igrači mogu ići kad dobiju bolji ugovor ne znam čemu ikakva nadanja za bilo šta. No hate da se razumijemo ali stvarno neprofesionalno.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ugovor ništa ne mora značiti. Imaju i u Borcu važeće ugovore, ali sa klauzulom da mogu otići u slučaju dobre ponude.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- hordasDoboj
- Kontakt:
Klix
Borac je prodao štopera Maksa Čelića (28) u Hapoel Tel Aviv, klub koji nastupa u drugoj ligi Izraela.
A vidim ovdje pišu da je raskinuo ugovor.
Loše Borac hendla ove ugovore, nije ovaj Maks Celic prije Borca igrao u Bundesligi da se ugrađuju ovakve klauze

Edit: Dino Skorup je dobar igrač.

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
To si upravu, mada citam portali pisu da ce inkasirati nesto Gosk, pa zato i pitam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
LW Nikola Sreckovic
>>> Borac
Ova odluka trebala je biti donesena prije kraja prošle sezone. Ali..
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

IN:
Emil Rockov

Aleksandar Đorđević

Filip Jović

Nermin Mujkić

Andreja Ristić

Bruno Unušić

Momodou Jatta

Vladan Bubanja

Mihael Kuprešak

Aldin Turkes

OUT:
Dejan Iliev

Marin Aničić

Slaviša Radović

Haris Duljević

Samir Zeljković

Kevin Viveros

Adalberto Peñaranda

Muhamed Buljubašić

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 avg 2024, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za sad je najvise novca nekom klubu u BiH donio Vladan Kovacevic sa onih 20% od transfera u Sporting. Otkup i procenti sve skupa oko 2,5 mil eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.