Imas ako nista google provjeri 3 puta prvak drzave BiH znaci proknjizeno i 2 kupa BIH,2 srednjoeuropska kupa pobijedivsi Fiorentinu npr i cak mislim da je osvajac tog kupa i Zvezda beogradska i Milan.Quartararo je napisao/la: ↑12 jul 2025, 14:08Pa samo vama i može Čelik biti veći od Jedinstva i Slobode. Kakve trofeje to Čelik ima da mi je znati. Ugasili se skoro ali eto oni su najveći klub. Šta čovjek neće pročitati. Trebate biti sretni što uopće postojite kao klub.
Ne želim se raspravljati, svakako mi je svejedno. Ja kao Željovac ne respektujem toliko Čelik jer nema razloga kao neke druge prvoligaše. Eh jedino navijački tu ste bili jaki ali prije 10+ godina. Sad ste samo mala grupica koja onako samo prati utakmice. Sportski pozdrav iz glavnog grada.
Mislim na najveca 2 kluba u 1 ligi trenutno a ne u BiH cjelokupno.
Sto se tice navijaca mislim da je opcenito pad svugdje ne samo u BiH nego u ex yugi jednostavno propadaju generacije i ovi mladji sad je njima bitnije Mesi,Ronaldo Real,Barselona nego lokalni klub dok sam ja Celika pratio u Kantonu sa Nemilom,Seherom a moze vamo bit Real i Barselona svedno mi.