care, odo spavat, trebam ranije ustat

adise, zakasnio si

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj se ti uvrijedit, al' čini mi se da ti imaš nekih problema.admin je napisao/la:ajde spameri pauzirajte 7 dana.
baš ne volim kad me neko ovako pravi budalom, pa kad zaključam jednu temu misli da je pametan i samo se prebaci sa istim spamom na drugu.
Sta uradi sad,sam sebi dade kartu za banovice.Ovo je bolan stara tema,nigdje veze ovaj post.Amoxicillin je napisao/la:Nemoj se ti uvrijedit, al' čini mi se da ti imaš nekih problema.admin je napisao/la:ajde spameri pauzirajte 7 dana.
baš ne volim kad me neko ovako pravi budalom, pa kad zaključam jednu temu misli da je pametan i samo se prebaci sa istim spamom na drugu.
Kakve veze ti sa spamom imaš, osim što si "bog" foruma?
Jel' ti kući stižu poštom notifikacije? Jel' ti svira telefon, svake božije sekunde kad pišemo?
Šta si koji đavo pravio forum ako ne daš raji da se ispušu..
Ta nećemo po cijeli dan d*kat na uspjeh nekog sportaša, il' nekog ismijavat' ako se provalio il' slično. Il' razglabat ko je viktoriju, k'o je otac piqeovog djeteta, s kim se bang-a Ronaldo po obalama Bahama i sl.
Sad će me kulturno banovat', jer sam ga uvrijedio, povrijedio ego ili prekršio forumsko pravilo, koje ne vidim nigdje.
Aj zzzz
moraaaaam kad mi piči po živcima s ovim xd da je 10g staro..Cautinho je napisao/la:Sta uradi sad,sam sebi dade kartu za banovice.Ovo je bolan stara tema,nigdje veze ovaj post.Amoxicillin je napisao/la:Nemoj se ti uvrijedit, al' čini mi se da ti imaš nekih problema.admin je napisao/la:ajde spameri pauzirajte 7 dana.
Kakve veze ti sa spamom imaš, osim što si "bog" foruma?
Jel' ti kući stižu poštom notifikacije? Jel' ti svira telefon, svake božije sekunde kad pišemo?
Šta si koji đavo pravio forum ako ne daš raji da se ispušu..
Ta nećemo po cijeli dan d*kat na uspjeh nekog sportaša, il' nekog ismijavat' ako se provalio il' slično. Il' razglabat ko je viktoriju, k'o je otac piqeovog djeteta, s kim se bang-a Ronaldo po obalama Bahama i sl.
Sad će me kulturno banovat', jer sam ga uvrijedio, povrijedio ego ili prekršio forumsko pravilo, koje ne vidim nigdje.
Aj zzzz
znam par momaka sa forumaCautinho je napisao/la:Dobro,odosmo mi sa teme.Valjda ovo admin nece procitati,nesto ga ne vidjam.
I sad,oceli bit ista od tog druzenja? Ili se bojite da ce neki otkriti da imate manje od 13 godina.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], kraljttbvb i 9 gostiju.