Rukomet: Liga Prvaka
Re: Rukomet: Liga Prvaka
Trebaju napraviti reginalnu ex-yu ligu rukometa!
E to bi bila prava stvar...bojdo je napisao/la:Trebaju napraviti reginalnu ex-yu ligu rukometa!

bojdo je napisao/la:Trebaju napraviti reginalnu ex-yu ligu rukometa!
Odlična ideja.
to je jedini sport ja mislim u kom nebi tolko kaskali za susjednim nam drzavama...Neutral je napisao/la:bojdo je napisao/la:Trebaju napraviti reginalnu ex-yu ligu rukometa!
Odlična ideja.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- majestic24
- Kontakt:
Haha,sta race. Pa borili bismo se za zadnje mjesto s srbima. Zagreb CO,Gorenje,Celje (jos bar 2-3 slovenska kluba su bolja),vardar,crvena z...i gdje je tu vrh??? Ovdje bi zagreb bio,ono sto je partizan u NLB ligi.19TM87 je napisao/la:to je jedini sport ja mislim u kom nebi tolko kaskali za susjednim nam drzavama...Neutral je napisao/la:bojdo je napisao/la:Trebaju napraviti reginalnu ex-yu ligu rukometa!
Odlična ideja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zagreb bi bio daleko najjaci tu nema govora, ali njima bi najvise odgovaralo da igraju ovakvu ligu!!!majestic24 je napisao/la:Haha,sta race. Pa borili bismo se za zadnje mjesto s srbima. Zagreb CO,Gorenje,Celje (jos bar 2-3 slovenska kluba su bolja),vardar,crvena z...i gdje je tu vrh??? Ovdje bi zagreb bio,ono sto je partizan u NLB ligi.
Pa bolje je igrati protiv Bosne, Vardara, Celja, Gorenja, itd. nego npr. protiv Splita ili Osijeka.Sto je vise jakih utakmica to je bolje za njih.Prakticki oni nemaju nekih jakih utakmica osim u LŠ.
Cisto sumnjam da ce se takva liga uskoro oformit dok se ne uredi sistem takmicenja u Ligi šamampiona.
- majestic24
- Kontakt:
Da,valjalo bi njima. Nasim klubovima opet bi se desila sramota kao i u NLB ligi. Zagreb,celje,cimos i dr ulazu u klubove,u razvoj sporta. Kod nas se gleda samo kako koga zajebati i koju paru u dzep staviti. Sto se tice mene,ova liga nije za BH klubove. Ionako blamaze nam ne nedostaje.H1N1 je napisao/la:Zagreb bi bio daleko najjaci tu nema govora, ali njima bi najvise odgovaralo da igraju ovakvu ligu!!!majestic24 je napisao/la:Haha,sta race. Pa borili bismo se za zadnje mjesto s srbima. Zagreb CO,Gorenje,Celje (jos bar 2-3 slovenska kluba su bolja),vardar,crvena z...i gdje je tu vrh??? Ovdje bi zagreb bio,ono sto je partizan u NLB ligi.
Pa bolje je igrati protiv Bosne, Vardara, Celja, Gorenja, itd. nego npr. protiv Splita ili Osijeka.Sto je vise jakih utakmica to je bolje za njih.Prakticki oni nemaju nekih jakih utakmica osim u LŠ.
Cisto sumnjam da ce se takva liga uskoro oformit dok se ne uredi sistem takmicenja u Ligi šamampiona.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nisam znao gdje da stavim ovu informaciju.Oleg Veliki igrač HSV Hamburga danas je preminuo u 32 godini života nako duge i teške bolesti(rak kože) za koju se mislilo da je prebolovao no ona se vratila prije par mjeseci.Inače radilo se o Ukrajincu koji je vrlo uspješno igrao za Njemačku repku i klubove Essen i Rhein Neckar Lowen.Prije dvije godine došao je u HSv-e za 500 hiljada eura, ali se vrlo brzo razbolio.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
R.I.PFRANK RIBERY je napisao/la:Nisam znao gdje da stavim ovu informaciju.Oleg Veliki igrač HSV Hamburga danas je preminuo u 32 godini života nako duge i teške bolesti(rak kože) za koju se mislilo da je prebolovao no ona se vratila prije par mjeseci.Inače radilo se o Ukrajincu koji je vrlo uspješno igrao za Njemačku repku i klubove Essen i Rhein Neckar Lowen.Prije dvije godine došao je u HSv-e za 500 hiljada eura, ali se vrlo brzo razbolio.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
RIP veliki igrač .
Laka mu zemlja.
Laka mu zemlja.
Covjek bas nije imao srece...Dosta su ga povrede omele u karijeri, a onda i ova teska bolest...
Nazalost najvazniju utakmicu zivota je izgubio....nek mu je laka crna zemlja....

Nazalost najvazniju utakmicu zivota je izgubio....nek mu je laka crna zemlja....

Ne bih rekao da ce se prosetati do finala, ali sigurno su jedan od favorita. U HSV-u i THW Kielu vidim njihovu najviecu konkurenciju. Sada je dobro sto se igra Final 4 i Ciudad vise nece imati pravo na popravni kako je to bilo proslih godina, kada su stizali rezultate u odlucujucim utakmicama i to na svom terenu. Malo vise prednosti dajem THW Kielu i HSV-u iz razloga sto se Final 4 igra u Koelnu.reds je napisao/la:Ciudad Real ovo osvaja lagano !
Evo sada nesta kontam kako bi bilo dobro da THW dovede Ivana Balica, pa da onda i u Bundesligi i u LP gledamo odlicne rukometase, svi na jednom okupu. Mislim da nakon odlaska Loevgrena u Kielu na toj poziciji malo skripi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A brate ima Narcisse on kad je zvekne niko je ne vidi. Mada slazem da bi im Balic lego ko kec na desetkuamerosm je napisao/la:Ne bih rekao da ce se prosetati do finala, ali sigurno su jedan od favorita. U HSV-u i THW Kielu vidim njihovu najviecu konkurenciju. Sada je dobro sto se igra Final 4 i Ciudad vise nece imati pravo na popravni kako je to bilo proslih godina, kada su stizali rezultate u odlucujucim utakmicama i to na svom terenu. Malo vise prednosti dajem THW Kielu i HSV-u iz razloga sto se Final 4 igra u Koelnu.reds je napisao/la:Ciudad Real ovo osvaja lagano !
Evo sada nesta kontam kako bi bilo dobro da THW dovede Ivana Balica, pa da onda i u Bundesligi i u LP gledamo odlicne rukometase, svi na jednom okupu. Mislim da nakon odlaska Loevgrena u Kielu na toj poziciji malo skripi.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
The Game je napisao/la:A brate ima Narcisse on kad je zvekne niko je ne vidi. Mada slazem da bi im Balic lego ko kec na desetkuamerosm je napisao/la:Ne bih rekao da ce se prosetati do finala, ali sigurno su jedan od favorita. U HSV-u i THW Kielu vidim njihovu najviecu konkurenciju. Sada je dobro sto se igra Final 4 i Ciudad vise nece imati pravo na popravni kako je to bilo proslih godina, kada su stizali rezultate u odlucujucim utakmicama i to na svom terenu. Malo vise prednosti dajem THW Kielu i HSV-u iz razloga sto se Final 4 igra u Koelnu.reds je napisao/la:Ciudad Real ovo osvaja lagano !
Ako Balić bude odlazio iz Zagreba jedini klub u koji bi otišao je Rhein Neckar Lowen.I Kiel i Hsv teško da mogu parirati novcu Dietmara Hopp-a.Zna li neko jel Ćupić dogovorio odlazak u Njemačku.Pričalo se da je sve gotovo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
@ The Game
ja sam Narcisse-a skroz zaboravio, mada opet po mom misljenju opet tu nedostaje jedan kvalitetan igrac koji ce malo i rasteretiti Narcisse-a. Isto tako Keil bi u skorije vrijeme trebao traziti novog kruznog napadaca, koji ce zamjeniti Marcusa Ahlma, koji je vec u godinama, a Igor Anic se jos nije pokazao kao kvalitet za THW Kiel, no mozda i ce me demantovati i pokazati da grijesim.
@ Frank Ribery
zavisi sta Ivano Balic zeli, ukoliko zeli samo novac onda jedini klub pored Zagreba za koji ce potpisati je RNL, zato sto je Hopp da ne moralan budzet kada je u pitanju rukomet. Ukoliko Ivano Balic zeli u svojoj karijeri da osvoji titulu (tu mislim i na Evropske), onda jedina solucija u Njemackoj bi bio THW Kiel, tu je HSV jedini koji moze jos parirati ali oni na toj poziciji imaju starijeg Gille-a, Duvnjaka, mladu nadu Njemackog rukometa Schliedermanna, a takodjer su pred potpisom ugovora s Michaelom Krausom.
Ovo ako bi se dogodilo sve sto i donekle vrijedi bilo bi na okupu na jednom mjestu, s jedne strane Duvnjak, Vori, Kraus, Gille, Lackovic, braca Lijewski, s druge strane Omeyer, Narcisse, Anderson, Jicha, Ilic, Ahlm, jos npr. Balic. Jedino bi jos tu nedostajali Abalo i Karabatic. Uh kakve bi to utakmice bile ne smijem ni pomisliti.
ja sam Narcisse-a skroz zaboravio, mada opet po mom misljenju opet tu nedostaje jedan kvalitetan igrac koji ce malo i rasteretiti Narcisse-a. Isto tako Keil bi u skorije vrijeme trebao traziti novog kruznog napadaca, koji ce zamjeniti Marcusa Ahlma, koji je vec u godinama, a Igor Anic se jos nije pokazao kao kvalitet za THW Kiel, no mozda i ce me demantovati i pokazati da grijesim.
@ Frank Ribery
zavisi sta Ivano Balic zeli, ukoliko zeli samo novac onda jedini klub pored Zagreba za koji ce potpisati je RNL, zato sto je Hopp da ne moralan budzet kada je u pitanju rukomet. Ukoliko Ivano Balic zeli u svojoj karijeri da osvoji titulu (tu mislim i na Evropske), onda jedina solucija u Njemackoj bi bio THW Kiel, tu je HSV jedini koji moze jos parirati ali oni na toj poziciji imaju starijeg Gille-a, Duvnjaka, mladu nadu Njemackog rukometa Schliedermanna, a takodjer su pred potpisom ugovora s Michaelom Krausom.
Ovo ako bi se dogodilo sve sto i donekle vrijedi bilo bi na okupu na jednom mjestu, s jedne strane Duvnjak, Vori, Kraus, Gille, Lackovic, braca Lijewski, s druge strane Omeyer, Narcisse, Anderson, Jicha, Ilic, Ahlm, jos npr. Balic. Jedino bi jos tu nedostajali Abalo i Karabatic. Uh kakve bi to utakmice bile ne smijem ni pomisliti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
na zaboravite barcelonu najveci rukometni klub svih vremena
i mlatnuli su ciudaad real u finalu kupa kralja ove godine sto dovoljno govori 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zato ih je Kiel šokirao u Barsi i pokazao im da još zaostaju za elitom.CRNI_SA je napisao/la:na zaboravite barcelonu najveci rukometni klub svih vremenai mlatnuli su ciudaad real u finalu kupa kralja ove godine sto dovoljno govori
RK Bosna vec nekoliko godina igra rukometnu euroligu, a kad pogledamo reprezentaciju, nekako bas rukometna ima najlosije rezultate, jer su nam kosarkasi bili ucesnici evropskih prvenstava, pa i nogometasi bljesnu sa vremena na vrijeme, a u ta dva sporta (kosarka i nogomet) klubovi nam ne mogu ni ''prismrditi'' ligi prvaka ili euroligi... sta bi mogao biti uzrok tome? sistem takmicenja, ili nesto drugo?
Volim te Bosno!!!
hahha pa kiel nikad nece biti klub kao barca a sokirao ih je kada je barca se uigravala dosta novih rukemotasa je doslo vidjecemo sadaFRANK RIBERY je napisao/la:Zato ih je Kiel šokirao u Barsi i pokazao im da još zaostaju za elitom.CRNI_SA je napisao/la:na zaboravite barcelonu najveci rukometni klub svih vremenai mlatnuli su ciudaad real u finalu kupa kralja ove godine sto dovoljno govori

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.