A jesu pravo Turci ili su nesto drugowizard90 je napisao/la:ma ne znam ništa posebno o njima ali znam da su ova dvojica iz Turske i ovaj iz Njemačke došli prvo na probu, a onda su potpisali ugovore, što znači da su dobri, inače ne bi ostaliFK Sarajevo je napisao/la:Hoce li mi koji navijac Laktasa na ovo odgovoritiFK Sarajevo je napisao/la:Da nemas koju informaciju vise o ovoj dvojici iz Turske ovome Svabi i ovome iz Konga![]()
![]()
FK Laktaši
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Laktaši
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Je li iko iz Laktasa otisao na posudbu

daj nemoj zezat, odlicno ako je istina, njega sam u prosloj sezoni najvise gotivio dok je igrao u Laktasima, odlican zadnji vezniBrigateBL je napisao/la:Dosao vam je stjepanovic iz MOdrice

Hajmo nagurajte Lakstasi na 40 igraca ,, ko ce to placat ?wizard90 je napisao/la:daj nemoj zezat, odlicno ako je istina, njega sam u prosloj sezoni najvise gotivio dok je igrao u Laktasima, odlican zadnji vezniBrigateBL je napisao/la:Dosao vam je stjepanovic iz MOdrice

IGRAČKI KADAR
Branko Šejić, Dušan Radivojević, Goran Vukliš, Božidar Baša, Siniša Gagula, Željko Sekulić, Igor Mirković, Miljan Bajić, Goran Popović, Ognjen Đelmić, Duško Vranešević, Darko Ljubojević, Zoran Novaković, Zdravko Šaraba, Vladan Grujić, Saša Zečević, Sead Etemović, Damir Memišević, Deniz Omer Sari, Levent Pierre Novy, Alpern Bozkurt Sipapi, Borislav Mikić, Danilo Gazija, Vladimir Vuković, Srefan Karadžić, Branko Ojdanić, Jovica Jokić, Aleksandar Vasić, Zlatko Matić i Nemanja Stjepanović( ako je istina da je dosao u Laktase), to je 30 igraca a ostali su poslani na pozajmice!
Branko Šejić, Dušan Radivojević, Goran Vukliš, Božidar Baša, Siniša Gagula, Željko Sekulić, Igor Mirković, Miljan Bajić, Goran Popović, Ognjen Đelmić, Duško Vranešević, Darko Ljubojević, Zoran Novaković, Zdravko Šaraba, Vladan Grujić, Saša Zečević, Sead Etemović, Damir Memišević, Deniz Omer Sari, Levent Pierre Novy, Alpern Bozkurt Sipapi, Borislav Mikić, Danilo Gazija, Vladimir Vuković, Srefan Karadžić, Branko Ojdanić, Jovica Jokić, Aleksandar Vasić, Zlatko Matić i Nemanja Stjepanović( ako je istina da je dosao u Laktase), to je 30 igraca a ostali su poslani na pozajmice!
nigerijci upali u krec, vire im samo ocibordo_momak je napisao/la:sta je sa nigerijcima???

zezam se jbg njih sam zaboravio, znaci 32 igraca

ma nisam stigao otici im na trening jer ne treniraju u laktasima, vec na obliznjim terenima a mene sad ovi ispiti ubise pa nemam vremena jbgbordo_momak je napisao/la:bjez wizard prepade me osjetljiv sam ja kad se prica o strancima u nasoj ligi i de reci jesi ih gledao hajde pucaj!!!

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Je li mozes nabrojati ko ja otisao na posudbu i gdje

ne znam ko je gdje otisao na pozajmicuFK Sarajevo je napisao/la:Je li mozes nabrojati ko ja otisao na posudbu i gdje![]()

Fudbaleri Laktasa su u poslednjoj provjeri pred mec sa Borcem pobjedili Slogu iz Trna rezultatom 3:0. U ovoj utakmici za Laktase je nastupao kombinovani sastav, golove su postigli Memisevic 2 i Novakovic 1.
Ekipa Laktasa jaca je za dva provjerena igraca Modrice Vladana Kujundzica i Nemanje Stjepanovica
u jbt komotno mozemo sastaviti dvije odlicne ekipe koliko imamo igraca
Ekipa Laktasa jaca je za dva provjerena igraca Modrice Vladana Kujundzica i Nemanje Stjepanovica

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Obojica su vasi bivsi igraciwizard90 je napisao/la:Fudbaleri Laktasa su u poslednjoj provjeri pred mec sa Borcem pobjedili Slogu iz Trna rezultatom 3:0. U ovoj utakmici za Laktase je nastupao kombinovani sastav, golove su postigli Memisevic 2 i Novakovic 1.
Ekipa Laktasa jaca je za dva provjerena igraca Modrice Vladana Kujundzica i Nemanje Stjepanovica![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma otislo je desetak na posudbu,a vidis da nije vise Olimpik novi Hofenheim nego su to Laktasibordo_momak je napisao/la:a sto je previse previse je ekipa ce se raspast nakon 5 kola ako ne ostvbarite barem 3 pobjede pazi sta sma reko ko ce placat 35 igraca![]()
![]()

Juce nikakvih Nigerijaca u timu nije bilobordo_momak je napisao/la:ovi iz ss.ba ne nabrojse te nigerijce??

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- Simpatizer
- Kontakt:
Ja cu ti odgovoriti.
Iako smo mi bili losi a teren kao njiva, ovi Laktasi uopste nisu losa ekipa. Igrali su defanzivno i samo udarali kontre, cak su imali nekoliko poluprilika i malo je nedostajalo da nam ga zavuku. Prije naseg gola su imali i najbolju sansu kada je njihov spic izasao pred naseg golmana. Ta sansa je plod neistrcavanja golmana na niciju loptu.
Ja sam se tresao u zadnjih 5 minuta.
Crnaca nije bilo.
Iako smo mi bili losi a teren kao njiva, ovi Laktasi uopste nisu losa ekipa. Igrali su defanzivno i samo udarali kontre, cak su imali nekoliko poluprilika i malo je nedostajalo da nam ga zavuku. Prije naseg gola su imali i najbolju sansu kada je njihov spic izasao pred naseg golmana. Ta sansa je plod neistrcavanja golmana na niciju loptu.
Ja sam se tresao u zadnjih 5 minuta.

Crnaca nije bilo.

- FK Sarajevo
- Kontakt:
A je li igrao taj Kamerunac sto je dosao u Laktase ne mislim na Nigerijce
nije...imas ovde sastave timovaFK Sarajevo je napisao/la:A je li igrao taj Kamerunac sto je dosao u Laktase ne mislim na Nigerijce

http://www.****/index.php?op ... 5&Itemid=1
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- bilino polje
- Kontakt:
izgleda vi ako sada ne dobijete slobodnu slobodno se pakujte jel se celiku i slobodi stima da neispadnu ostajete vi modrica i travnik po meni jel celik i sloboda se vazda bore za opstanak i onda ispadne posusje travnik .......ili neko treci..............................................................moje misljenje ne provokacija
samo celik ale samo celik ale
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa gdje su im onda ti najavljeni crncikiller je napisao/la:nije...imas ovde sastave timovaFK Sarajevo je napisao/la:A je li igrao taj Kamerunac sto je dosao u Laktase ne mislim na Nigerijce
http://www.****/index.php?op ... 5&Itemid=1

Gdje su nigeri bogtenecuebo
Odgovorite ovom FKS ako moze ikako nije radi mene ocam

Odgovorite ovom FKS ako moze ikako nije radi mene ocam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.