a ovo je odgovorLBJ MVP je napisao/la:Casillas došao da provocira ove navijače talibanskog tima![]()
![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:taliban ti je u gacama.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a ovo je odgovorLBJ MVP je napisao/la:Casillas došao da provocira ove navijače talibanskog tima![]()
![]()
![]()
Wolverine je napisao/la:taliban ti je u gacama.
marseille_unique je napisao/la:veceras duplo slavlje sa maniake, cuo sam da ima dosta salova marseillea na jugu grbavice
PAOK-SARAJEVO-KURCO BLANKO ma tu je to negdjeTheManiacs je napisao/la:moze li mi neko odgovoriti zasto Skoro ne igra u reprezentaciji ja fakat mislim da je taj kalibar igraca(mozda bolji i od muslimovica),zajedno u spicu sa dzekom ma extra kombinacija
pozzz za normalne iz zenice
Napisao Crnocrveni![]()
![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:veceras duplo slavlje sa maniake, cuo sam da ima dosta salova marseillea na jugu grbavice![]()
![]()
Kraj komentara je jakTheManiacs je napisao/la:moze li mi neko odgovoriti zasto Skoro ne igra u reprezentaciji ja fakat mislim da je taj kalibar igraca(mozda bolji i od muslimovica),zajedno u spicu sa dzekom ma extra kombinacija
Napisao Crnocrveni![]()
![]()
vjerovatno je pomislio da meksicka liga moze parirati Grckoj i PAOK.uMaliMemo je napisao/la:Kraj komentara je jakTheManiacs je napisao/la:moze li mi neko odgovoriti zasto Skoro ne igra u reprezentaciji ja fakat mislim da je taj kalibar igraca(mozda bolji i od muslimovica),zajedno u spicu sa dzekom ma extra kombinacija
Napisao Crnocrveni![]()
![]()
poz za normalne iz Zenice.
![]()
Ako je Skoro kalibar za repke i bolji od Muslimovica onda ne znam ko je ovdje normalan.
MaliMemo je napisao/la:Ibiscevic nije od suneta zabio.RiNo je napisao/la:Ni Ibisevicharishp je napisao/la:Ma @KONGO ocekivao gol da kaze da bi to bilo to.Pa ni Dzeko ne zabija svaku
dr_arsla je napisao/la:Sto su ti dobri novinari, sve informacije dobili od komsija, policije pa cak i jedne od blizankinja, a Bild nista jos, ja bih predlozio da odma dovedu glavnog urednika vestisrbije da digne i Bild na taj svetski nivo bretanzla je napisao/la:Dobra dobraMrgood je napisao/la:Edine staaa radisss ?!??!?
http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-pr ... ?id=233043![]()
http://www.vestisrbija.com/tuzi-direkto ... ?id=233231
hahaha
Tema je 'prijave za selektora reprezentacija' u pdf Sportsport.ba liga.Legenda_BiH je napisao/la:A to ce bit turnir mali fudbal?
Sta je pisac htio recLIvada je napisao/la:PostPostao/la marseille_unique dana 10 apr 2010, 07:30
za marseille zato radi stadiona, mediterana, jer mi je moje prezime i moj pradjed iz bilece iz hercegovine sto je dio mediterana i smatram da je marseille najveci mediteranski klub i radi tog mediterasnkog smeka i sredozemnog mora, i mislim da je to to uglavnom i jendostavno ima tu neki posebni smek ne znam kako da objasim ali taj stadion kraj mora i mediterana i navijanje i tribine koje mu daju poseban smek
![]()
![]()
Stevie-G je napisao/la:Sta je pisac htio recLIvada je napisao/la:PostPostao/la marseille_unique dana 10 apr 2010, 07:30
za marseille zato radi stadiona, mediterana, jer mi je moje prezime i moj pradjed iz bilece iz hercegovine sto je dio mediterana i smatram da je marseille najveci mediteranski klub i radi tog mediterasnkog smeka i sredozemnog mora, i mislim da je to to uglavnom i jendostavno ima tu neki posebni smek ne znam kako da objasim ali taj stadion kraj mora i mediterana i navijanje i tribine koje mu daju poseban smek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIvada je napisao/la:PostPostao/la marseille_unique dana 10 apr 2010, 07:30
![]()
![]()
nezz ni on sam al znam jedno da je 5-6 puta napisao rijec smek.,Stevie-G je napisao/la:Sta je pisac htio recLIvada je napisao/la:PostPostao/la marseille_unique dana 10 apr 2010, 07:30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()