FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ja sam u Recklinghausenu trenutno.
- __Liedson__
- Kontakt:
aha...Mi smo imali stan u Hessler(il tako nesto)dok smo zivjeli tamo,a sada kada idem,idem rodbini u Rotthausen !Zdena04 je napisao/la:Ja sam u Recklinghausenu trenutno.
Hassler, misliš Hassler u Gelsenkirchenu . Odlične slike, imao si sreće što se se stigao slikati. Blago vama pa možete na utakmice, ali i mi možemo vamo na neke određene.
Očekujem pobijedu Schalkea.
Očekujem pobijedu Schalkea.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Mozel sutra Schalke dobit Keln?....cekam njih i Juve na kladionici..
)

Kao prvo cestitke na pobjedi. Nemojte me pogresno shvatiti, ali ono je rak za oci sto se fudbala tice, ali efikasno. Ja licno imam osjecaja da Schalke moze samo dati gol iz slobodnog udarca, ili iz kornera, a iz igre tesko i ako su danas uspjeli, ali niko te to ne pita kada bodovi lijezu na konto. NIje da zavidim Schalke-u ali ovakva igra u Evropi je pogubna za Njemacki fudbal, a isto tako znamo da Magath nije Bog zna sta uspjesan na Evropskoj sceni, i Bundesliga bi mogla izgubiti to cetvrto mjesto koji svi zeljno iscekujemo. Ovo je moje neki ce se sloziti neki ne, ovo je samo moje posmatranje u pogledu na Evropu.
@ Zdena 04 kako je bilo posmatrati utakmicu uzivo na tom prelijepom stadionu, kad budes imao vremena prenesi nam svoje osjecaje.
@ Zdena 04 kako je bilo posmatrati utakmicu uzivo na tom prelijepom stadionu, kad budes imao vremena prenesi nam svoje osjecaje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svaka čast Magathu i njegovim momcima. Ne vjerujem da su njegove tekme ugodne za oči al jbg.prikupljaju se bodovi i drži se priključak za titulu
Ne znam, drago mi je zbog njih i volio bih vidjet Magatha sa jačom i boljom ekipom Schalke-a, jer koliko znam imaju finacijskih poteškoća al to koliko vidim Magathu ne smeta 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Uz silne bonuse i nove sponzore ako se domognu Lp-a oni će svoj dugo prepoloviti.To kako oni igraju u to ne ulazim.Da li njemački klubovi igraju u Evropi ovako vjerujem da bi već odavno prešli Italijane.Imaju izuzetno čvrstu odbranu i sve što se napravi u napadu dobro dođe.Pravo je čudo da se ova izuzetno mlada ekipa bori za titulu.To dovoljno govori o Magathu kao treneru.Potencijal je neupitan + Magath dobiješ izuzetno fizički spremnu ekipu.GunnerS je napisao/la:Svaka čast Magathu i njegovim momcima. Ne vjerujem da su njegove tekme ugodne za oči al jbg.prikupljaju se bodovi i drži se priključak za tituluNe znam, drago mi je zbog njih i volio bih vidjet Magatha sa jačom i boljom ekipom Schalke-a, jer koliko znam imaju finacijskih poteškoća al to koliko vidim Magathu ne smeta
I Magathovi rezultati u Evropi su dobri.Sa Stuttgartom je prošao grupu pobjedivši Man UTd 2:1, a u 1/8 finala ispadaju zbog autogola Meire protiv Chelsija.Sa Wolfsburgom je prošao grupu sadašnje Eurolige i tad je bio prvi ispred Milana.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Evo ga, stigao sam. Moralo se malo proslaviti.
Šta da vam kažem, bilo je fenomenalno. Igrali su opet prviše oprezno no opet se to isplatilo. Ne znam više koja je ovo utakmica a da nisu primili gol. Bio sam na sjeveru odmah iza gola i moram reći da je ona odbrana neprolazna. Kako se samo pokreću i kako se dobro postavljaju. Tek kad se gleda uživo postaje ti jasno zašto su samo 15 golova primili.

Šta da vam kažem, bilo je fenomenalno. Igrali su opet prviše oprezno no opet se to isplatilo. Ne znam više koja je ovo utakmica a da nisu primili gol. Bio sam na sjeveru odmah iza gola i moram reći da je ona odbrana neprolazna. Kako se samo pokreću i kako se dobro postavljaju. Tek kad se gleda uživo postaje ti jasno zašto su samo 15 golova primili.
vidim slabo se pise na ovoj temi ima li Schalkeovaca ista u BiH daj malo se aktivirajte i ovom prilikom zelim da pitam ima li iko da prodaje dres S 04 ja bi uzeo mozda...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ljubomoran je ipak su ispod S 04 i to mnogo bodova ispod...Pastuh je napisao/la:@adnan24
Nećemo sada o ljubavi između Borrusije i Schalkea. Što baš ti to pitanje postavi. Mislim da je Schalke dosta kvalitetnija ekipa od BVB, i to će i dokazati. Nikada se nisu izjasnili kao ekipa koja ide na titulu, već samo u Evropska takmičenja.
@Rob
Gledao sam Bayern, i jedva su ih dobili. Imali su milion šansi, ali davno su trebali da dobiju utakmicu, a neku horo završnicu. Ko je rekao da je Schalke kandidat za titulu ?
I sam Magath je rekao da tek za par sezona idu na titulu, gledaj šta im je čovjek uradio u malo više od pola godine.
Ima nas aktivnih.Hamo je napisao/la:vidim slabo se pise na ovoj temi ima li Schalkeovaca ista u BiH daj malo se aktivirajte i ovom prilikom zelim da pitam ima li iko da prodaje dres S 04 ja bi uzeo mozda...

to TEBRAZdena04 je napisao/la:Ima nas aktivnih.Hamo je napisao/la:vidim slabo se pise na ovoj temi ima li Schalkeovaca ista u BiH daj malo se aktivirajte i ovom prilikom zelim da pitam ima li iko da prodaje dres S 04 ja bi uzeo mozda...
Bayern je kikso sutra po pobjedu pa na prvo mjesto SCHALKE OOO SCHALKE,SCHALKE 04 

- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mozete nikako biti na prvom mjestu kad Bayern ima 49 bodova a vi 45, mozete samo drugi biti.Hamo je napisao/la:Bayern je kikso sutra po pobjedu pa na prvo mjesto SCHALKE OOO SCHALKE,SCHALKE 04
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Aj dobite sutra
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Da u pravu si malo sam se preraćuno ali dobro onda Bayern će saostajat 1 boda a Bayer vidjet cemo polako stice se i to...rob do bagro je napisao/la:Ne mozete nikako biti na prvom mjestu kad Bayern ima 49 bodova a vi 45, mozete samo drugi biti.Hamo je napisao/la:Bayern je kikso sutra po pobjedu pa na prvo mjesto SCHALKE OOO SCHALKE,SCHALKE 04
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hoce li se moci pobijediti Vukovi?
Ne bas lagana utakmica, zeleni se lagano vracaju u formu, pa stoga nece biti lagan posao. Vjerujem da Magath ima rjesenje za pobjedu, ali pitanje je kakav ce odgovor biti sa druge strane.
Veoma zanimljiva utakmica, valjda nju budu prenosili na ES2.
Ne bas lagana utakmica, zeleni se lagano vracaju u formu, pa stoga nece biti lagan posao. Vjerujem da Magath ima rjesenje za pobjedu, ali pitanje je kakav ce odgovor biti sa druge strane.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po cemu se vracaju u formu???omerbavarac je napisao/la:Hoce li se moci pobijediti Vukovi?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponajvise po igri. Protiv Villareala su izgledali odlicno. Grafite je poceo zabijati iako mu treba tri 100% sanse da pogodi, ALI bitno ja da to ostvaruje. Miske takodjer, inace ocekujem danas jednu asistenciju na njegovom kontu.Hamo je napisao/la:Po cemu se vracaju u formu???omerbavarac je napisao/la:Hoce li se moci pobijediti Vukovi?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ali đaba njima napad nemoze nadavat golova koliko odbrana može primiti i jos uzmi u obzir da S 04 ima najbolju odbranu...omerbavarac je napisao/la:Ponajvise po igri. Protiv Villareala su izgledali odlicno. Grafite je poceo zabijati iako mu treba tri 100% sanse da pogodi, ALI bitno ja da to ostvaruje. Miske takodjer, inace ocekujem danas jednu asistenciju na njegovom kontu.Hamo je napisao/la:Po cemu se vracaju u formu???omerbavarac je napisao/la:Hoce li se moci pobijediti Vukovi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.