Engleska-Crna Gora dosadna do bola
Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Live stream za Italiju?
- roy_makaay
- Kontakt:
Sad će Srbi da pobjede,vidjet ćete šta radi lijepi strah. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Kakve ima veze što je dosadna!? Ako Crnogorci ovdje izvuku bod biće kraljevi ovih kvalifikacija!BegAx je napisao/la:Live stream za Italiju?
A đe da znam?!
Evo opet Srbski navijaci prave belaja
J**+ mi se za Crnogorce, utakmica je dosadna i ne gleda mi se...Raz_ba je napisao/la:Kakve ima veze što je dosadna!? Ako Crnogorci ovdje izvuku bod biće kraljevi ovih kvalifikacija!BegAx je napisao/la:Live stream za Italiju?
Srbija Italija ce biti paklena utakmica, gdje ocekujem da Srbija uzme bodove, radi nereda.
Jedine komsije koje volim i postujem su Hrvati(ne hercegovci), al' nije to tema
Meni samo nije jasno obezbedjenje na stadionu.Znaci jbt uneli su 50 baklji bas me zanima kako,posle prvog prekida su trebali debile izbaciti i poslati ih van Italije ali im nedozvoliti da se vrate u Srbiju. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta je to bilo u Italiji,jesu li odstranjeni navijaci Srbije? Prenosi li rtrs ovu utakmicu?
Ovo neće valjati za Srbiju! Jok, nah! Nevalja ništa. Izbaciće ih iz evrope potpuno. Protjeraće ih na Kosovo!
A đe da znam?!
prenosi RAI 1 a sve kablovske kod nas imaju prema tome moze se gledat .. a treba pobit ba ovo na tribinama .. i na terenu .. forza ITALIA
)))
..Siamo l'armata Rossonera..
nista novo, zna svak kakva je to bagra..gollum je napisao/la:Igraci Italije i Srbije su na terenu, ali jedan navijac Srbije u majici na kojoj pise "Cetnici Sever" je na ogradi i sijece zastitnu mrezu, i niko nista ne poduzima.![]()
Igraci su se sad vratili u svlacionice. Napokon dolazi policija.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Koliko sam skuzio (Italijanski mi bas nije jaka strana.), utakmica je prekinuta.Igraci odose u svlacionicu.
Vidim neke ugašene nedogorjele baklje ubačene na travu. Evo sudija pozvao kapitene, srpski igrači ga mole da ne prekida, šta će ovo biti?! Gotovo, prekinuta utakmica.
A đe da znam?!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Kraj.
3:0 za Italijane
3:0 za Italijane
To Bože uzeli smo ih , još su dobro prošli ... ovako bi 6 primili
..Siamo l'armata Rossonera..
Najvise mi krvio zbog RTS-a jbt,ljudi su se izuli 200k eura za prenos sto je rekord na Balkanu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vjerujem da ce nakon ovoga Srbija morati igrati sve svoje domace utakmice preko granice,u Pristinu ili gdje vec... huliganima treba konacno stati u kraj..Srbija ce definitivno biti diskvalifikovana ako se ova utakmica prekine!
To je yebeno bgmDevil je napisao/la:Najvise mi krvio zbog RTS-a jbt,ljudi su se izuli 200k eura za prenos sto je rekord na Balkanu.
rtrs ce nakon ovoga bankrotirati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.