NK Iskra Bugojno

sony_91
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 13:56

v_b_8_9 je napisao/la: Sve mi govori da su ovi u Mionici navikli na ovakvo sudjenje. I bez uvrede, tri zuta kartona ste dobili na ponasanje o kakvom pola lige govori da se desava u Mionici. Mozda bi mogli da naucite svoje igrace sportskom ponasanju ;)
O kakvom ponašanju pričaš, pa ko to govori, pa u Mionici se baš može igrati. Pitaj ljude iz Kaknja, Bihaća, Cazina, Orašja, Banovića,.. A za SAŠK Napredak, Goražde i takve sredine nemoj ni spominjati, njima se samo vrati što zaslužuju. A npr. da neko kod nas grubo starta na igrača Krajišnika, pa to je nezamislivo, kada te neko onako fino dočeka nemaš srca ništa mu nažao učiniti,...

v_b_8_9
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno - Vandali BUGOJNO

Post Postao/la v_b_8_9 » 18 avg 2011, 14:02

slogauskoplje je napisao/la:kortoni su regularni, nema šta. Šta sam ja sve gledo, ovo je bilo i miroljubivo :lol:
Ma ja, ko kad cijeli svoj vijek igrate po nekim Visicima i slicnim mjestima. :D

sony_91
Kontakt:

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 14:21

pogledaj ti one naše startove pa još jednom pogledaj kako vi igrate u Bugojnu, imaš na stranici http://www.hnkorasje.com još detalja iz Bugojna

[youtube][/youtube]

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 18 avg 2011, 14:28

sony_91 je napisao/la:pogledaj ti one naše startove pa još jednom pogledaj kako vi igrate u Bugojnu, imaš na stranici http://www.hnkorasje.com još detalja iz Bugojna

[youtube][/youtube]
Ma ne pravdam ja nikoga, gledao sam ja ovaj video, i gledao sam ono sto ste vi iz Mionice napravili pred kraj sezone. One sudijske greske, i sramota me je bila kad sam vidio koliko je gresaka bilo na Jaklicu u korist Iskre. Priznajem.
Ali vi ste planski cinili pritisak na sudiju cijelu ovu utakmicu, i moglo se pretpostaviti da ce penal biti kad-tad. Vama cestitke na 3 boda, ali rijetko se kad desi da domacin ima vise kartona od gosta, i to dovoljno govori. Sudjenje 99% nije bilo na nasoj strani, dobili ste penal, i iz njega 3 boda.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 avg 2011, 14:31

v_b_8_9 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:pogledaj ti one naše startove pa još jednom pogledaj kako vi igrate u Bugojnu, imaš na stranici http://www.hnkorasje.com još detalja iz Bugojna

[youtube][/youtube]
Ma ne pravdam ja nikoga, gledao sam ja ovaj video, i gledao sam ono sto ste vi iz Mionice napravili pred kraj sezone. One sudijske greske, i sramota me je bila kad sam vidio koliko je gresaka bilo na Jaklicu u korist Iskre. Priznajem.
Ali vi ste planski cinili pritisak na sudiju cijelu ovu utakmicu, i moglo se pretpostaviti da ce penal biti kad-tad. Vama cestitke na 3 boda, ali rijetko se kad desi da domacin ima vise kartona od gosta, i to dovoljno govori. Sudjenje 99% nije bilo na nasoj strani, dobili ste penal, i iz njega 3 boda.

što to penal se ne smije sudit, pa penal je očigledan bio, i nemoj spominjat masnice, pa svako ko je igrao fudbal zna da poslije svake tekme budu masnice, ljudi moji pa fudbal se igra a ne odbojka da nema kontakta

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:36

[youtube][/youtube]
Ovaj sam video davno vidjeo i ovo je suđenje za poželjeti u prvoj ligi Federacije.Ovaj video su napravili ljudi koji uređuju web site Orašja .Mnogo manje ljudi se žali na domaćina u Bugojnu nego u Mionici.Pa na ovim kratkim isječcima što si nam pokazao više nego dovoljno loših stvari (oštri startovi , udaranje na zemlji , deranje na protivničkog igrača plus ovo trčanje prema sucu). :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 14:40

zahvaljujući gusaru koji je postavio jedan program ide utakmica još danas, malo se izgubi na kvaliteti ali biti će brzo čitava, pa bujrum gledajte, da smo toliko udarali nebi ja ovo ni ubacivao ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 avg 2011, 14:42

sony_91 je napisao/la:zahvaljujući gusaru koji je postavio jedan program ide utakmica još danas, malo se izgubi na kvaliteti ali biti će brzo čitava, pa bujrum gledajte, da smo toliko udarali nebi ja ovo ni ubacivao ;)
e super sad će se svi uvjeriti, ljudi moji ko da sam gledao neku drugu utakmicu

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 14:42

DRHAUSE je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ovaj sam video davno vidjeo i ovo je suđenje za poželjeti u prvoj ligi Federacije.Ovaj video su napravili ljudi koji uređuju web site Orašja .Mnogo manje ljudi se žali na domaćina u Bugojnu nego u Mionici.Pa na ovim kratkim isječcima što si nam pokazao više nego dovoljno loših stvari (oštri startovi , udaranje na zemlji , deranje na protivničkog igrača plus ovo trčanje prema sucu). :arrow:
ovo za poželjeti suđenje, ti očigledno ne vidiš dobro, penal čist za Orašje, grubih startova ko u priči,..

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:53

sony_91 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:

[youtube][/youtube]
ovo za poželjeti suđenje, ti očigledno ne vidiš dobro, penal čist za Orašje, grubih startova ko u priči,..
sony budi iskren viđaš ti i puno gore u mionici. :geek:

Dr. Gregory House

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 14:54

DRHAUSE je napisao/la: sony budi iskren viđaš ti i puno gore u mionici. :geek:
iskreno, nisam do sad takvo nešto vidio, bilo je nekih situacija ali ne ovakvih kao na videu

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 avg 2011, 15:00

sony_91 je napisao/la:
iskreno, nisam do sad takvo nešto vidio, bilo je nekih situacija ali ne ovakvih kao na videu
de ba, vidiš da te provocira , ignoriši ga, nit je on kad vidio Mionice nit zna kako se igra u Mionici

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 15:01

evo ubacio sam prvi dio ali je kvaliteta razočaravajuća, pokušati ću nešto popraviti ali teško, ali uskoro će odraditi ljudi iz Bugojna video, a evo od mene nešto za početak

[youtube][/youtube]

nadam se da ću uspjeti nešto napraviti, to je loše, ali bar možete vidjeti da startova uošte nije ni bilo do onih 6 koji su sankcionisani kartonima

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 17:12

sony_91 je napisao/la:evo ubacio sam prvi dio ali je kvaliteta razočaravajuća, pokušati ću nešto popraviti ali teško, ali uskoro će odraditi ljudi iz Bugojna video, a evo od mene nešto za početak

[youtube][/youtube]

nadam se da ću uspjeti nešto napraviti, to je loše, ali bar možete vidjeti da startova uošte nije ni bilo do onih 6 koji su sankcionisani kartonima
Poslije pažljive analize prvog dijela moj zaključak je sljedeći :
1-loš teren
2-loš kvalitet fudbala
3-dobra posjeta
4-domaćin dominira cijelo vrijeme
5-domaćin igra malo agresivnije i slobodnije u duelu (ništa strašno ) dok nogometaši Iskre bojažljivo ulaze u duele
6-za sad nema nekog pritiska na sudiju
7-onda se u 24 min videa vidi prva ozbiljnija odluka protiv gosta, domaći igrač agresivnim startom kupi igrača gostiju a sudija ne dosuđuje ni faul već aut .Igrač nije mogao nastaviti utakmicu.Ubrzo nakon toga slijedi još jedan malo ozbiljniji start.Sve se ovo desilo u dijelu terena gdje je vidljivost jako dobra .
HOUSE jedva čeka da analizira ostatak meča. :arrow:

Dr. Gregory House

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 avg 2011, 18:05

sony kako je recimo kvaliteta slike sa utakmice protiv Igmana neusporedivo bolja od ove protiv Iskre?
Sloga Uskoplje

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 18:28

sony_91 je napisao/la:
Dejane , pogledao sam i sav video materijal sa stranice Orašja i moram reči da je smiješno da ekipa kojoj sudije najviše pomažu , koja ima najviše sudija u ligi i čiji je bivši predsjednik ,predsjednik federalnog saveza se žali na suđenje.Mnogo ozbiljnije stvari se dešavaju u ovoj ligi a dostanjih baš u Orašju. :arrow:

Dr. Gregory House

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 avg 2011, 19:15

DRHAUSE je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
Dejane , pogledao sam i sav video materijal sa stranice Orašja i moram reči da je smiješno da ekipa kojoj sudije najviše pomažu , koja ima najviše sudija u ligi i čiji je bivši predsjednik ,predsjednik federalnog saveza se žali na suđenje.Mnogo ozbiljnije stvari se dešavaju u ovoj ligi a dostanjih baš u Orašju. :arrow:

Znači Orašje se ne smije žaliti na suđenje jer je Iljo Dominković predsjednik federalnog saveza. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 18 avg 2011, 19:22

slogauskoplje je napisao/la:sony kako je recimo kvaliteta slike sa utakmice protiv Igmana neusporedivo bolja od ove protiv Iskre?
drug, pa 10 sekundi protiv Igmana ti je 7 megabajta, a 28 minuta ovog 3gp formata 31 megabajt, da sam stavio original to bi bilo više od 1 gigabajta, a ja imam slab net, treba mi dugo da ubacim 1 gb. Čitava utakmica je takva, nije tu bilo "krvničkih" startova kako je rečeno. Inače, tom igraču je u Domu Zdravalja dijagnosticirano izvrtanje zgloba, start je bio sa namjerom da se izbije lopta ali ga je na kraju zakačio po nozi. Biti će i ostali dio utakmice, sad imam nekog posla ali obećavam ubaciti sve

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 21:54

Grdan , pročitaj malo bolje boldirano i Orašje je naj zaštičeniji tim u ligi definitivno a kući (sjeti se samo Zrinjskog)taktika Orašja je uvijek bila , jako u kost. 8-)

Dr. Gregory House

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 avg 2011, 11:52

samo za @ DRHAUSE

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.