Philadelphia 76ers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Claus
Kontakt:

Re: Philadelphia 76ers

Post Postao/la Claus » 17 avg 2012, 16:49

Ode Iguodala, ali dolazi novi All-star centar Andrew Bynum. Zadovoljan sam tradeom, ipak je i Andre zaslužio promjenu sredine a prinova iz LAL-a je i više nego dobra. Ne trebam napominjati da je AB imao bolji prosjek postignutih poena od (neefikasnog) AI. Konačno će klub dobiti pravog centra koji će se bazirati na svoju ulogu i to je to. Mada, biće mi žao i Andrea koji je bio istinski vođa ekipe. :(

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 13 okt 2012, 11:39

Danas (sutra) protiv Netsa 8-)
Samo Hajduk zivi vjecno!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 okt 2012, 16:09

ne mogu da vjerujem da niko nije draftovo waynsa, dobar ce back-up holidayu bit..do utakmice s cavsima prosjek 11 poena i 5.7 asistencija..protiv cavsa 19 poena i 4 asistencije..ide nam s ovim lokalcima,prosle sezone za allena kad smo ga draftovali svi pricali da je kanta, a ove nesto slicno za maalika dok ga nismo vidjeli na djelu..odlican ulaz ima, prebrz je,ubjedljivo najbrzi u timu

[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 23 okt 2012, 20:41

It's the pre-season, but #Sixers Maalik Wayns (@MaalikWayns2) was 10th among rookies in scoring, 4th in assists and 25th in minutes
slika

bez holidaya,wrighta,turnera i bynuma dobili knickse..samo 8 igraca igralo,moze se rec i 7 zato sto je wayns 5 minuta proveo na parketu zbog povrede..6-1 omjer u predsezoni,jedino su nas netsi poslje produzetka dobili..ako sve bude kako treba u top 4 zavrsavamo

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 01 nov 2012, 11:13

Hawes majstorska predstava jučer 8-)
Prava zvjerka :!: 8-)
Samo Hajduk zivi vjecno!

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 03 nov 2012, 12:48

Dakle,sutra 18:00 po našem vremenu protiv Knicks koji su jučer napumpali Heat 20 razlike,no ja i dalje vjerujem da tu možemo doć do pobjede unatoč njihovom razbijanju Heat-a jer smatram da smo bolji 8-)
Samo Hajduk zivi vjecno!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 17:35

u januaru se bynum vraca :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 nov 2012, 17:48

Phill Jackson je napisao/la:u januaru se bynum vraca :roll:
Nije tako receno,cak ni na oficijelnoj stranici PHI.Receno je da ce moci na teren sredinom decembra,ali da ce mu za znacajnije minute trebati,dodatno,1-4 sedmice.Mislim da ce moci igrati,sto je i najbitnije,ali ne previse minuta u pocetku.Tako sam ja protumacio onaj tekst!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 17:55

NEZALAGANJE je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:u januaru se bynum vraca :roll:
Nije tako receno,cak ni na oficijelnoj stranici PHI.Receno je da ce moci na teren sredinom decembra,ali da ce mu za znacajnije minute trebati,dodatno,1-4 sedmice.Mislim da ce moci igrati,sto je i najbitnije,ali ne previse minuta u pocetku.Tako sam ja protumacio onaj tekst!
u pravu si, moja greska

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 18:40

vraca se j-rich veceras protiv bucksa nakon 4 propustene tekme..slijedi nam lagan raspored, osim pomenutih bucksa igramo s pistonsima,jazzerima,cavsima i raptorsima kuci

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 nov 2012, 18:45

Phill Jackson je napisao/la:vraca se j-rich veceras protiv bucksa nakon 4 propustene tekme..slijedi nam lagan raspored, osim pomenutih bucksa igramo s pistonsima,jazzerima,cavsima i raptorsima kuci
Bitna stvar za vas,povratak Richa...Svidja mi se kako PHI igra i kako je to Doug poslozio.Kad se Bynum jednom vrati,moglo bi se puno vise nego sto se to ocekuje ove sezone... ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 nov 2012, 20:00

NEZALAGANJE je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:vraca se j-rich veceras protiv bucksa nakon 4 propustene tekme..slijedi nam lagan raspored, osim pomenutih bucksa igramo s pistonsima,jazzerima,cavsima i raptorsima kuci
Bitna stvar za vas,povratak Richa...Svidja mi se kako PHI igra i kako je to Doug poslozio.Kad se Bynum jednom vrati,moglo bi se puno vise nego sto se to ocekuje ove sezone... ;)
u odnosu na proslu sezonu gdje jedino ajmo rec meeks bio pravi suter sad imamo puno vise opcija s wrightom,j-richom i youngom..holiday je sudeci po startu sezone popravio sut..dobro je da smo se rjesili iggya i sweet loua tako da je jrue sad primarni ball handler i to je pun pogodak sto pokazuje i statistika..jos jedna prednost u ovoj sezoni je visina, hawes se popravio u odbrani i odgovara mu ova nova pozicija cetvorke gdje glumi gasola..uglavnom zadovoljan sam uradjenim poslom..jedino bi volio da collins vise forsira waynsa, a ne iveya al poznato je da doug bas i ne voli rookie-e

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 nov 2012, 00:46

ovo je dobro
Bynum reiterated that he'd be playing if this was the NBA playoffs. But he'd rather be safe than sorry.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 nov 2012, 01:21

Krenuli su dobro protiv Jute da hoce ovako nastaviti.. Ulaze sve trice masallah :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 nov 2012, 22:10

kakva odbrana holidaya na irvingu slika 1:41

nenormalno jrue igra

[youtube][/youtube]

samo 9 poena i 4 asistencije uz 5 izgubljenih lopti irvinga..moram pohvalit hawesomea koji u ovih 10 tekmi ima vise blokada nego cjele prosle sezone..ne igra vise ko ...kica :mrgreen:

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 nov 2012, 22:17

hawes je jedan od najzahvalnijih igrača lige

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2012, 07:03

Phill Jackson je napisao/la:kakva odbrana holidaya na irvingu slika 1:41

nenormalno jrue igra

[youtube][/youtube]

samo 9 poena i 4 asistencije uz 5 izgubljenih lopti irvinga..moram pohvalit hawesomea koji u ovih 10 tekmi ima vise blokada nego cjele prosle sezone..ne igra vise ko ...kica :mrgreen:
On ga je cini mi se i povrijedio u toj utakmici pa ce Kyrie biti out 4 sedmice. Btw. fantasticno je Jrue napredovao, a u toj utakmici je Irving najbolje cuvan u dosadasnjem dijelu sezone. CP3 i Deron nisu mogli da izadju na kraj sa Irvingom dok ga je Jrue poprilicno lagano ustopao.

Edit: Irving je tu noc protiv Phille imao polomljen prst, jer ga je polomio protiv Dallasa u trecoj cetvrtini, tako da je i to uveliko uticalo na izvedbe Irvinga, znaci nije sve ni do Hollidaya kako sam to rekao. Jucer mu je ustanovljen lom prsta, znaci prvo ga je prst zaustavio pa onda Holliday, iako je Holliday izrastao u fantasticnog igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 21 nov 2012, 02:08

Sixersi protiv Raptorsa nakon prvog poluvremena 51:51

slika

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 nov 2012, 03:33

teska pobjeda..jrue nastavlja s dominacijom, 19 poena,12 asistencija, 8 skokova i 3 ukradene lopte..ako ovako nastavi all-star je neminovnost :D swaggy p nije normalan, za njega ne postoji nemoguci sut..on nas je svojim bolesnim sutevima vratio u igru

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 21 nov 2012, 08:35

vidjelo se i prošle sezone da je holiday rubni all-star, tako da me ne čude ovakve brojke. dobru igru bi trebao nastavit i večeras, kad gostuju clevelandu, koji je bez irvinga.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.