Pratio sam Noleta, da ne bi bilo zabune. Mogu navesti sve turnire koje je osvojio. Nije greška neznjanje, već činjenica da sam htio (trebao) napisati 3/4.

Do toga je, vjeruj mi.
Moje izvinjenje ako sam pogrešno procijenio tvoje javljanje. Moram priznati da sam automatski pomislio na našu diskusiju (nebitno što se ti iste ne sjećaš), te da si samo čekao kad ćeš se javiti.

Dakle, iskreno izvinjenje što sam išao u tom pravcu. Ljudi smo, svi griješimo, a valjda je tako i meni dopušteno da pogriješim. Ako nije, slobodno reci.
Povučena je paralela između nejak i nefavorit. Dakle, ti si to naveo kao, citiram:"zbog uskog vokabulara". Samo dokazah da to nije slučaj.

Tebi možda nejak ljepše zvuči, meni nefavorit. Jer, kada kažem autsajder, to mi automatski govori da neko nema ni 1% šansi za osvajanje nečega (u onom slučaju 3 boda). A nefavorit je nešto drugo. Ne brini, ne pravdam se.

Mislim da nema potrebe za tim.
sheringham je napisao/la:Ostale greske cu ti napisati na pp,ako ne danas onda sutra, mada ne sve. Svoje mjesto ce pronaci samo one koje su mi najvise zasmetale. Javno cu reci i da se sve greske nece odnositi na gramatiku.
Možeš i ovdje, meni neće smetati.

Samo, ako večeras napišeš, odgovor ćeš dobiti tek sutra, jer sad jedva gledam, a imadoh osjećaj da ćeš doći do ponoći (ni sam ne znam zašto).
Veliki pozdrav i očekujem (barem) poruku, pa da vidimo to.
Edit: I napisao sam 3/4 GS-a. Dakle, tri od četiri. Što me džaba prepadaš?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”