Sport i TV
Re: Sport i TV
12718 H 36510 2/3 na atlatic bird 1 imaju 2 sportska kanala:
italija sport
italija sport2
italija sport
italija sport2
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jeste satelitska, cs !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
fta-slobodniMOZAK je napisao/la:12718 H 36510 2/3 na atlatic bird 1 imaju 2 sportska kanala:
italija sport
italija sport2
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
to jest SportitaliaMOZAK je napisao/la:fta-slobodniMOZAK je napisao/la:12718 H 36510 2/3 na atlatic bird 1 imaju 2 sportska kanala:
italija sport
italija sport2

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Na kojem je to satelitu?
Potrazit cu
Ma nema vise nista, ima nakav zabavni K2 program, ismijes se do suza...a jest, sportitalia
Neznam sta ce biti sa ovim novim ukrajinskim sport kanalom
Uglavnom, ovdje cemo diskutovati..
Potrazit cu

Ma nema vise nista, ima nakav zabavni K2 program, ismijes se do suza...a jest, sportitalia

Neznam sta ce biti sa ovim novim ukrajinskim sport kanalom
Uglavnom, ovdje cemo diskutovati..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
to su nekada bili za mene odlicni italijanski programi, ustvari bio je samo jedan i to free na 13 e. cini mi se nekako 2006 god. testno bio free program jednu godinu,i od tada ga ne gledam, bilo je dosta WWE sto mi je pravo bilo zadovoljstvo gledati ..a sada su ti kanali free na na atlantic bird, u glavnom prevladava fudb. Arg. i Brazil !!MOZAK je napisao/la:12718 H 36510 2/3 na atlatic bird 1 imaju 2 sportska kanala:
italija sport
italija sport2
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Zakljucana dahlia sport, evo sta je slobodno http://sc.kingofsat.net/pos-12.5W.phpbrazzo je napisao/la:to jest SportitaliaMOZAK je napisao/la:fta-slobodniMOZAK je napisao/la:12718 H 36510 2/3 na atlatic bird 1 imaju 2 sportska kanala:
italija sport
italija sport2ma ja jesi li našao još kakvih programa na Atlantic-u tu sam zaglavio sad ne radi mi motorić
i de mi reci je li kod tebe otključana Dahlia sport kanali ima tu čini mi se seria A i seria B prijenosi.
ja sam našao nekih 50 kanala ima od domaćih samo BHT, BN, FOX i B92 a evo sa ove stranice sam skidao freq http://www.lyngsat.com/ab1.html
It was turned around so that right looked wrong
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ima na 26E Badr 4,5,6 ,dosta sportskih onih arapskih Dubai sport 4 kanala ,Bahrein sport,Al jazira sport2 .
Oni su fta i prenose Bundesligu i može se naći dosta još sporta samo dali se mogu uhvatiti kod nas ja sam probavao ali nisam mogao da nađem.
I znali neko može li Helas sat(bulsat39E ) na Strongovim resiverima ,i ako ne može na kojim može ima dosta dobri kanala kad se ubace ključevi.
Oni su fta i prenose Bundesligu i može se naći dosta još sporta samo dali se mogu uhvatiti kod nas ja sam probavao ali nisam mogao da nađem.
I znali neko može li Helas sat(bulsat39E ) na Strongovim resiverima ,i ako ne može na kojim može ima dosta dobri kanala kad se ubace ključevi.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
26 e ja sam hvato signal i mogo sam gledati bundesligu na Dubai Sport 2 ali za lijepa vremena ,cim pada nesto ili oblacno nema signala( 90 cm tanjir) zimi pa skoro nikako...AL Jazeera ima prijenos francuske Ligue 1 + Celtic i Rangers (scottish prem. l )... a sto se tice Hellas sat ne moze strong rec. samo Yumatu, Opticum...za sada jos ne , ali mozda kasnije bude , ko zna !!!legenda reala je napisao/la:Ma ima na 26E Badr 4,5,6 ,dosta sportskih onih arapskih Dubai sport 4 kanala ,Bahrein sport,Al jazira sport2 .
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Vidis taj satelit nije sekunde los ima bruka nekih kanala
Misli li BH Cabel net pustit Arenu sport zna li iko ?

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Evo dosla ti Arena u SArajevo,nemas mi vise na cemu zavideti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidis taj satelit nije sekunde los ima bruka nekih kanala

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
dosla je na hs kablovsku a meni je bhcablnet ipak ti jos uvijek zavidimDevil je napisao/la:Evo dosla ti Arena u SArajevo,nemas mi vise na cemu zavideti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidis taj satelit nije sekunde los ima bruka nekih kanala

Samo F.K.S !! je napisao/la:dosla je na hs kablovsku a meni je bhcablnet ipak ti jos uvijek zavidimDevil je napisao/la:Evo dosla ti Arena u SArajevo,nemas mi vise na cemu zavideti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Vidis taj satelit nije sekunde los ima bruka nekih kanala

-
- Kontakt:
Hahahaha e jesi pravi onaj "cigan sa severa" samo zajebavas 

- Spirit of Shankly
- Kontakt:
cuj dosla Arena na HS?
jesu sretnici. Zna li iko hoce li uskoro ili ikako na ELOB?
Proud to be a Red
Ispravka "cigan sa zapada"Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahaha e jesi pravi onaj "cigan sa severa" samo zajebavas

DA ne bude off evo sta ima danas na Tv-u od tekmi.
SPORT KLUB +
SToke-West Ham 13:45
Aston Villa-Bolton 16:00
Sunderland-Arsenal 18:30
Genk-Lokeren 20:30
Arenasport:
Fiorentina-Lazio 18:00 AS 1
Chicago-real Salt Lake 22:00 AS 1
Milan-Catania 20:30 AS 2
St.Ettiene-Montpeillert 19:00 AS3
Arles-Marseille 21:00 AS3
Botafogo-Cruzeiro 23:30 AS 3
Sporting-Bilbao 20:00 AS 4
Real-Real M 22:00 AS4
BHT:
Tottenham-Wolwes 16:00
Borac-Zrinjski 20:10
Ma dosao samo prvi kanal,za ostala 3 se mora dodatno platiti...ovaj prvi program je najgori od ova 4 koja imaju al eto sto kazu bolje ista nego nista,uleti i tu po neka utakmicaSpirit of Shankly je napisao/la:cuj dosla Arena na HS?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
dali neko zna da li ce uskoro poceti emitovanje arene na bh cable netu???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.