Prejak igrač, fakat! I kad smo kod prejakih, moram spomenuti Semira Kerlu.almin9 je napisao/la:Ma Dario Purić ako se ne broji u idealnih 11 Premijer lige onda ne znam. Čovjek je među boljim, ako ne i najbolji igrač lige. Njegova brzina i prodori po desnoj strani su strava!
Šta razvaljuje? Najbolji na planeti ili... Kome je najbolji?harry_90 je napisao/la:Gdje vam je Gavaric ?? Covjek najbolji igrac sredine terena,covjek razvaljuje,a nigdje ga..
Ljumani_Banovici je napisao/la:Višća je već igračina.Tu nema spekulacija nikakvih.
Grb Želje preljubičast, grafički prikaz toka utakmice ne baš pregledan, niti vizuelno sofisticiran.(nazivi klubova bijelom bojom na bijeloj podlozi, kao i žuti kartoni na bijeloj podlozi), isticanje državljanstava nepotrebno, igrači nisu poredani od golmana do napadača(bar Željini nisu) i Dario Purić nije državljanin Hrvatske. Fali još nekih zastava kod nekih igrača, kao i podaci kod Čelika ko je koga mijenjao, što je također mrvicu komplikovano za pronaći, ali opet i nije nešto bitan podatak.aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44358.htm
Ne znam da li ste vidjeli ovo na dnu teksta. Molim vas da kazete kako vam se cini, i ako imate neke prijedloge. Hvala.
Ma Lede se vraća u formu tako da zaslužuje mjesto u najboljih jedanaest,a umjesto Muminovića,mjesto u najboljih 11 sigurno zaslužuje Bešlija jer sve više liči na onog starog Mirsadasamosarajvo je napisao/la:Vjerovatno sto je igrao nespreman. Sve cu ti reci sa tim da je momku puko misic nakon sat igre protiv Celika.tm_ludak je napisao/la:sam oizbaci muminovica i muharemovica ima boljih dosta ! Satnceski visca beslija ... svisu od mumeta bolji ! a Muharemovic nije nsta specijalno ! SLAB TROM GLEDAO SAM GA PROTIV CELIKA NE MOZE KILE !smhz je napisao/la:Sehic
Muharemovic Trivunovic Torlak Subasic
Muminovic Zeba Zahirovic Kojasevic
Lendric Nikolic
Sad kad je 100% spreman na desnom krilu je najbolji u ligi to je 1000000%.Pa najbolji protiv Olimpika ubjedljivo bio. Ljevo krilo igra sasvim dobro,top 5 sigurno. A moze zamjenit i stopera kad treba sasvim solidno.
Ako Bog da od zime u Bordo Dresu._ame_ je napisao/la:za željovca Nusmir Fajić
Pa ta tvoja ekipa nebi nikog mogla pobjediti.Tarpi do bagro je napisao/la:GOLMAN..........AVDUKIC
OBRANA..........KERLA,TORLAK,MUHAREMOVIC,JESE
SREDINA...........PIKSI,ZEBA,MUMINOVIC
NAPAD............NIKOLIC,FAJIC,WAGNER
KLUPA........SEHIC,BESLIJA,D.HADZIC,VAREA,TIAGO,LOPES(OLIMPIC(,HANTOURA MAHOULI(VISOK,BRZ,SJAJAN
Haha, epicelSaik je napisao/la:Idealnih 11 Premijer lige bez četvorice sudija ne može nikako.
Nemoj biti tako siguran.bavarian_bk je napisao/la:Fajic sigurno nece ostati u BiH ligi , to vam ja kazem