Danas zene na 200m i skok u vis muskarci

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Da su mu priznali zadnji hitac bio bi u finalu,bacao je preko 20 m ..MElloo je napisao/la:19.18 Hamzeocekivao sam vise od Europskog vicesampiona
![]()
ma vidio sam al etoxinxee je napisao/la:Da su mu priznali zadnji hitac bio bi u finalu,bacao je preko 20 m ..MElloo je napisao/la:19.18 Hamzeocekivao sam vise od Europskog vicesampiona
![]()
Ma hoće ova dvojica ako ne danas, onda u narednih par mjeseci će ga sigurno preskočiti, imaju oni i sad njegovu visinu, vidi se viška po 5-10 cm viška na svakom skoku, ovaj iz Katra malo zakači nogom imo je 2.44 sadfilip13 je napisao/la:teško da će neko ići preko sotomayora,teško
legenda reala je napisao/la:Ma hoće ova dvojica ako ne danas, onda u narednih par mjeseci će ga sigurno preskočiti, imaju oni i sad njegovu visinu, vidi se viška po 5-10 cm viška na svakom skoku, ovaj iz Katra malo zakači nogom imo je 2.44 sadfilip13 je napisao/la:teško da će neko ići preko sotomayora,teško![]()
Bekrić uze bronzumomak ludo napreduje
Felix me razočarao
opasno...Damian je napisao/la:komsije bas vas krenulo
Prvoklasni šampion, uvijek trči taman koliko mu treba.filip13 je napisao/la:farah zlatni i na 5000 metara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.