najbolji jer to oni jedino i znaju a onda kad dodje EM opet im treba odrzati lekciju i sve tako od VM do EM!

Pozdrav za sve koji navijaju za Njemacku veceras!
Moderator/ica: admin
Eh da hoce da dodje kuci, kao sto je dosao `96e.alan_kardec je napisao/la:Football is coming home!
neke statistike govore jedno a neke drugo... hmm...Devil je napisao/la:Eh,Nemacka-Engleska,poslastica za moje oci.Kisa je pokvarila dan napolju,ali zato je tu ova tekma da ga popravi.
Ocekujem odlican mec,koji ce nadam se biti krunisan penalima.
Do sada su se ove dve repke sastajale 27 puta.10 puta slavili Nemci,5 puta nereseno,i 12 puta pobedeli Englezi.Uz gol razliku 34:47 za Engleze.
DAkle 3 gola po utakmici,nadam se da ce tako biti i danas.
Najzanimljivija tekma ove dve repke je mozda bila finale SP-a 1966 kada je bilo 4:2 za Engleze nakon ET.
Ali statistika u ovoj rundi takmicenja ide Nemcima,samo su jednom ispali pre 1/4 finala 1938,a 1978 su ispali u drugoj rundi no tada mislim nije bilo 1/4 finala.
Sto se tice dosadasnjeg dela turnira Nemci su vise pokazali.
Nemci,veoma dobro otvoreli turnir sa glatkom pobedom protiv Kengura,da bi zatim odigrali solidno ali porazeni od Srbije,i na kraju takodje solidno ali dobili Ghanu.
Englezi veoma lose igrali,bez prave ideje,bez prave igre veznog reda,bez pravog Rooneya i (polu)mrtvim Heskeyom.Jedino im je odbrana na visini zadatka.
Da li je ovo vreme da obe repke pokazu prave zube.
Kao sto sam vec rekao apsolutno mi je svejedno ko ce da pobedi danas ,bitno je samo da bude dobra tekma a neka pobedi onaj ko bude bolje izvodio penale.
Principatus je napisao/la:Eh da hoce da dodje kuci, kao sto je dosao `96e.alan_kardec je napisao/la:Football is coming home!
Nosi taj avatar, jednostavno me hipnotizira, ne mogu se skoncentrisat na citanjesteve-o je napisao/la:imam predosjecaj da ce ovo englezi rijesit u svoju korist, al' vidjet ce mo sve za sat vremena..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.