Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?
Kečeri
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Re: Kečeri
NaravnoSlobodanpad1945 je napisao/la:Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?
Jel ima nesto gdje se skupljaju oni sa owfans pa gledaju live ?
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Nisam njih upratio. Počeo je kickoff na stranici WWE.MElloo je napisao/la:NaravnoSlobodanpad1945 je napisao/la:Po meni, najbolji događaj sezone u wrestlingu večeras se treba ispratitiMElloo je napisao/la:Gledal ko veceras ovo ?![]()
![]()
![]()
Jel ima nesto gdje se skupljaju oni sa owfans pa gledaju live ?
Stream RR:http://www.***SPAM***.cc/stream-sport ... ive-stream
Gledao 
Big match John again
I koji qrac, Randy Orton, srsly ?
Big match John again
I koji qrac, Randy Orton, srsly ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kakvo sranje, uništiše izuzetno perspektivan šou sa ekstra imenima koja su učestvovala.
Taker, Goldberg i Lesnar 3 threat?
Taker, Goldberg i Lesnar 3 threat?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Reigns Owens -show stealer
Al kad udje na broju 30
Rekao sam sebi ako pobjedi prestajem zauvijek pratit WWE al na srecu nije
I sta sad Orton-Cena po 100000000000000. put
Nemam nista protiv nisu jos nikad na WM
Reigns uzima Strowmana na fastlaneu a Takera na WM
Al kad udje na broju 30
I sta sad Orton-Cena po 100000000000000. put
Nemam nista protiv nisu jos nikad na WM
Reigns uzima Strowmana na fastlaneu a Takera na WM
RENDI QURTON
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
A šta je sa Rollinsom?
jel pratis i ti ?Jeftha je napisao/la:RENDI QURTON
On je na Rawu izgubio od Zayna mec za mejsto u Rumbleushzna je napisao/la:A šta je sa Rollinsom?
I jos je uletio na NXT noc prije Rublea pa ga je Steph suspendovala sa showa
Znači i njih 2 idu na WM.
Orton John
Taker Lesnar Goldberg
Reigns Strowman
Owens ?
Rollins Triple H
Eto mečeva.
Orton John
Taker Lesnar Goldberg
Reigns Strowman
Owens ?
Rollins Triple H
Eto mečeva.
Ma jok vala.MElloo je napisao/la:jel pratis i ti ?Jeftha je napisao/la:RENDI QURTON![]()
Remember, remember the 5th of November.
Bray fuckin Wyatt svjetski šampion.Za divno čudo on pobijedio 
Pa kad je Orton osvojio RR, ovo je bilo ocekivanoDex je napisao/la:Bray fuckin Wyatt svjetski šampion.Za divno čudo on pobijedio
Miz-cena pocelo sinoc
Misliš Cena-Bella vs Miz-Maryse, awfulMElloo je napisao/la:Pa kad je Orton osvojio RR, ovo je bilo ocekivanoDex je napisao/la:Bray fuckin Wyatt svjetski šampion.Za divno čudo on pobijedio![]()
Miz-cena pocelo sinoc
Koji ce debilizam na WM bit Miz i Maryse vs Cena i Niki
Na Fastlane Sasha napada Bayley i Charlotte ce vratit titulu nazalost
@Dex jesil aktivan ti na prohrvanje il owf?
Na Fastlane Sasha napada Bayley i Charlotte ce vratit titulu nazalost
Imam račune napravljene, al ću tek počet pisat, kad mi ispiti završeMElloo je napisao/la:Koji ce debilizam na WM bit Miz i Maryse vs Cena i Niki![]()
Na Fastlane Sasha napada Bayley i Charlotte ce vratit titulu nazalost![]()
Sashi hitno treba heel turn, da bude ono što je bila u NXT-u.Bit legit boss i babyface, ne ide jedno s drugim, ali hajde bože moj.Charlotte nikad ne gubi na PPV, tako da je ova razmjena titule logična, osim ako segmenti s Bayley ne budu vrhunac RAW-a sedmicu za sedmicu, ali Fastlane je uskoro, tako da će 2ndNature postat valjda već 6 put svjetski šampion
zar nije zavrseno vise, meni kraj ima 20 danaDex je napisao/la:Imam račune napravljene, al ću tek počet pisat, kad mi ispiti završeMElloo je napisao/la:Koji ce debilizam na WM bit Miz i Maryse vs Cena i Niki![]()
Sashi hitno treba heel turn, da bude ono što je bila u NXT-u.Bit legit boss i babyface, ne ide jedno s drugim, ali hajde bože moj.Charlotte nikad ne gubi na PPV, tako da je ova razmjena titule logična, osim ako segmenti s Bayley ne budu vrhunac RAW-a sedmicu za sedmicu, ali Fastlane je uskoro, tako da će 2ndNature postat valjda već 6 put svjetski šampion
Pa poceli su gradit heel turn Sashe i sinoc kad je trebala da udari Bejli ona udari Charlotte
Koji je ovo put samo da ova gubi titulu na Rawu pa je opet vraca na PPV
Al Samoa Joe i njegov interviju sa onim "reinjuried"
Zapravo ima mi smisla više, što je koštala Charlotte titule, veću reakciju će dobit kad košta Bayley titulu na Fastlaneu, pa triple threat na WM, gdje će ili Charlotte, ili Bayley otići kao prvak.Svaki put je izgubila titulu na RAW-u, 4 ja mislim, s obzirom, da je zadnji Divas champion.MElloo je napisao/la:zar nije zavrseno vise, meni kraj ima 20 danaDex je napisao/la:Imam račune napravljene, al ću tek počet pisat, kad mi ispiti završeMElloo je napisao/la:Koji ce debilizam na WM bit Miz i Maryse vs Cena i Niki![]()
Sashi hitno treba heel turn, da bude ono što je bila u NXT-u.Bit legit boss i babyface, ne ide jedno s drugim, ali hajde bože moj.Charlotte nikad ne gubi na PPV, tako da je ova razmjena titule logična, osim ako segmenti s Bayley ne budu vrhunac RAW-a sedmicu za sedmicu, ali Fastlane je uskoro, tako da će 2ndNature postat valjda već 6 put svjetski šampion![]()
Pa poceli su gradit heel turn Sashe i sinoc kad je trebala da udari Bejli ona udari Charlotte![]()
Koji je ovo put samo da ova gubi titulu na Rawu pa je opet vraca na PPV![]()
Al Samoa Joe i njegov interviju sa onim "reinjuried"
Čekam da pushaju Brauna, kakav potencijal
PA dobro mislim da je 2017. godina svih iz Wyat
Evo Bray osvoji, Luke je u nedjelju imao predobar match i njega ce valjda pushat te Braun poslije WM
Ipak na Fastlane ce ga ubit Roman to je ocigledno
Sta kazes na Ema Emmalina i 5 mjeseci ovih njenih reklama

Evo Bray osvoji, Luke je u nedjelju imao predobar match i njega ce valjda pushat te Braun poslije WM
Ipak na Fastlane ce ga ubit Roman to je ocigledno
Sta kazes na Ema Emmalina i 5 mjeseci ovih njenih reklama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.