Lijan dokaz´oSamo F.K.S !! je napisao/la:I ako se ne napuse vutre ipak hebena je hercegovacka vutra

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Lijan dokaz´oSamo F.K.S !! je napisao/la:I ako se ne napuse vutre ipak hebena je hercegovacka vutra
theprodigy je napisao/la:kakva blamaza od utakmice..ne mogu da vjerujem da ovako igraju sampioni i osvajaci kupa prosle godine..pa ni jedne prave prlike..haj dobro zeljo, oni me ne mogu iznenaditi..jer imaju losu ekipu..al ovaj borac..zar je ovo igra ekipe prve na tabeli..
Mislim da su nijanse odlucuju u kvaliteti ova dva tima, ali konkretno utakmica je bila losa za oba tima.theprodigy je napisao/la:htio sam da kazem losiju od borca..negdje ste tu sa nama..niste nimalo bolji vjeruj mi
svaka ti je na mjestuKevin je napisao/la:općenito loša utakmica....
mislio sam da će biti kvalitetnije ovo...borac sam očekivao jači..Željo slabiji nego lani...
suđenje ok..
Mi smo ocigledno napadali prvih 20-25 minuta i onda odigrali na rezultat, mislim da je Osim i pored izjava u medijima ostvario ono sto je zelio! Na Grbavici cemo im hladno staviti dvicu i to je to!Kevin je napisao/la:općenito loša utakmica....
mislio sam da će biti kvalitetnije ovo...borac sam očekivao jači..Željo slabiji nego lani...
suđenje ok..
nk ninastonalikkuca izvukao dobar rezultat.EdinTM87 je napisao/la:ja mislim da ce fk nemamokucu sve do kraja dobijat nizeligase
ako ovu slobodu prodju..
volio bi da se sretnu nk mibarimamokucu i fk hocemokucu:( da ti se objasne neke stvari..harishp je napisao/la:nk ninastonalikkuca izvukao dobar rezultat.EdinTM87 je napisao/la:ja mislim da ce fk nemamokucu sve do kraja dobijat nizeligase
ako ovu slobodu prodju..
Znaci Mionica ih mora otresti ko' slinu,nema druge u slijedem kolu.
Niste vi Omladinac iz Mionice pa da možete kad hoćete uvalit dvicu na svom terenu!pile87 je napisao/la:Mi smo ocigledno napadali prvih 20-25 minuta i onda odigrali na rezultat, mislim da je Osim i pored izjava u medijima ostvario ono sto je zelio! Na Grbavici cemo im hladno staviti dvicu i to je to!Kevin je napisao/la:općenito loša utakmica....
suđenje ok..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.