1921 je napisao/la:1921 je napisao/la:Jao kako sam se sjeb'o oko produzetaka i penala. Ja bezveze tipovo, nisam ni znao na kojem principu radi. Postoji li mogucnost da sada ispravim te rezultate?![]()
Ne
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
1921 je napisao/la:1921 je napisao/la:Jao kako sam se sjeb'o oko produzetaka i penala. Ja bezveze tipovo, nisam ni znao na kojem principu radi. Postoji li mogucnost da sada ispravim te rezultate?![]()
AulleTa je napisao/la:Šta bi za BackSpace, ko je bolji ?
Monolog je napisao/la:Kakva majstorija u produžecima. Nakon što smo gubili sa 1:0, preokrenuli smo rezultat, te sa 4 gola(po 2 @Mikija i moje malenkosti) prošli u četvrtfinale kupa.
Kup je naš
BIHfan je napisao/la:Sekretaru ima greska, napisao si da su Delfini pobjedili 4:2.
A mogao si i ostaviti, ja nisam imao nista protiv.123456 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Sekretaru ima greska, napisao si da su Delfini pobjedili 4:2.
Ispravljeno
Sto je babi milo...........![]()
![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:@123456
Ipak ne igramo sa vama (najacom)
Momčino, ti lijevi će vam očitati lekciju, budi siguran.NoName je napisao/la:BIHFan, šampionu, šta se desi bolan??? Ja sam mislio da ste vi nepobjedivi a vi izgubite od tamo nekih lijevihUh kako mi je žao što nam vi niste došli ali šta je tu je.
Makar smo izgubili od druge po redu najtrofejnije ekipe u ligi.NoName je napisao/la:BIHFan, šampionu, šta se desi bolan??? Ja sam mislio da ste vi nepobjedivi a vi izgubite od tamo nekih lijevihUh kako mi je žao što nam vi niste došli ali šta je tu je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.