Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jesi bio na stadionu ili si gledao preko TV-a?rtm86 je napisao/la:Bilino polje i sa onako katastrofalnim terenom je realno prvi izbor. Trenutno.
Al stvarno je grehota pustat nase na onakav teren, pa vise nasima smeta, nego ovim gostujucim ekipama... Krajnje je vrijeme da se nadju pare i za travu
lud si, promijenila se trava pred ovu utakmicurtm86 je napisao/la:Bilino polje i sa onako katastrofalnim terenom je realno prvi izbor. Trenutno.
Al stvarno je grehota pustat nase na onakav teren, pa vise nasima smeta, nego ovim gostujucim ekipama... Krajnje je vrijeme da se nadju pare i za travu
Ali opet ima dosta neravnina na terenu, mada je puno bolje nego ranije...robovi88 je napisao/la:lud si, promijenila se trava pred ovu utakmicurtm86 je napisao/la:Bilino polje i sa onako katastrofalnim terenom je realno prvi izbor. Trenutno.
ma-ya bolje je na Koševu, hajmo nek se prebaci repka na KoševoBosnier je napisao/la:Ali opet ima dosta neravnina na terenu, mada je puno bolje nego ranije...robovi88 je napisao/la:lud si, promijenila se trava pred ovu utakmicurtm86 je napisao/la:Bilino polje i sa onako katastrofalnim terenom je realno prvi izbor. Trenutno.
rtm86 je napisao/la:Izvinjavam se svima. Evo svecano izjavljujem "BILINO POLJE IMA NAJBOLJI TRAVNJAK NA SVIJETU".
Sretni?
A sad da budem ozbiljan, i ponovim i pojasnim sto sam rekao (jer neki ocito vide samo ono sto njima odgovara). Bilino polje, kao reprezentativni stadion je daleko ispred ostalih po navijackoj atmosferi i nekom posebnom osjecaju (mislim da je stvar sto je Zenica s okolinom centar Bosne - geografski i historijski, pa to budi neki poseban patriotizam. Barem je meni tako bilo kada sam bio na utakmici). Iz tog razloga, nadlezni (savez, drzava ili kanton/opstina, nije bitno) bi trebali uloziti vise novca na potpunu modernizaciju terena, da to bude teren kakav je na najmodernijim stadionima svijeta (s grijanjem, why not, kad moze Marakana, moze i Bilino polje). Jer majstorima poput Misimovica, Pjanica, Medjunanina, Ibricica,... (dakle nas vezni red) smeta svaki "mravinjak" na terenu. Kada bi okosnicu nase repke cinili igraci iz nase lige, onda bi se i moglo reci "Hajd navikli su oni na to, nema veze...". Koliko smo golova sinoc postigli nakon lijepih akcija, bezbroj pasova...? Nijedan. Sve prekidi, a mislim da Safet preferira vise pas igru, tako i sa tog aspekta bi se moglo reci - treba im bolji teren.
A ne samo zbog njih, taj stadion bi trebao da reprezentuje i Drzavu. Koliko ljudi ispred TV ekrana gleda prenose i izvjestaje...
I jos jednom, nisam iz Zenice, Čelik mi nije posebno drag (Robijase respektujem), ali volio bih da se Bilino polje rekonstruise u najmoderniji svjetski stadion. Zbog reprezentacije, jer znam da bas tu repka ima najbolje uslove za uspjeh. Zasad nisu idealni, ali opet su najbolji u drzavi, i nadam se da ce biti bolji (za sve nas)....
Ja mislim da nasi reprezentativci i navijaci zasluzuju bolje, ocito se neki ne slazu s tim!
u potpunosti se slažem, mnogo je bolja atmosfera bila sinoć nego protiv francuza!neutralan__ je napisao/la:Ko je gledao sinoc utakmicu vidio je gdje treba da igra reprezentacija!
kako izvana tako je i unutrasnjost nova i po svim kriterijuma FIFE .DdIiNnOo je napisao/la:-Teren na Bilinom Polju puno je bolje izgledao u odnosu na ranije utakmice ! Stadion izgleda odlicno sada , dobilo se na bjelini svjetlosti postavljanjem novih dodatnih reflektora , a isto novinarske loze su se fino uklopile ,neznam u unutrsasnjosti stadiona sta se promjenilo , ali ako neko slike ima neka postavi...
-Sta je slijedece , mozda prosiriti kapacitet na nekih 25 000 , naravno i promjena travnjaka , sto je i planirano!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.