FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 21 apr 2011, 00:24

Evo malo informacija iz prve ruke :).

Emir Hrvatovic - Ema, osnivac navijacke skupine SIOUX, od jucer je clan UO FK Radnicki.
Sto se novcane situacije tice, ovdje je sve objasnjeno link, a na istom portalu uskoro ce biti objavljena i dokumentacija o tome ko, kako i zasto blokira bankovni racun Radnickog i naplacuje dugove koje je napravio Bajro Bacic jos 1999. godine...i to sa debelom kamatom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 24 apr 2011, 11:10

U okviru 22. kola Druge nogometne lige FBiH – grupa Sjever, FK Radnički je u subotu poražen u Tojšićima od ekipe Sloge rezultatom 1-0. Jedini gol na utakmici postignut je u 12. minuti susreta. Domaći fudbaleri izveli su korner, a nakon greške golmana Radničkog Bećirovića, loptu glavom u mrežu neometano šalje Selmir Halilović.
Tri minute kasnije igrač Sloge Edin Kitić izvodi slobodan udarac i sa oko 30 metara sjajno šutira, ali Bećirović je ovoga puta na mjestu.
U periodu od 17. do 26. minute fudbaleri Radničkog preuzimaju terensku inicijativu i upućuju tri udarca u okvir gola domaće ekipe. Međutim, udarci Sejdinovića, Kadića i Hodžića bili su lak plijen za golmana Sloge Imamovića.
Drugo poluvrijeme proteklo je u ujednačenoj igri oba tima, a jedinu zrelu priliku za pogodak bilježimo u 68. minuti kada je napadač Radničkog Eldin Gutić napravio prodor po desnoj strani i šutirao, međutim gol domaće ekipe spašava stativa.
Bitno je napomenuti da je utakmica protekla u fer i korektnoj igri oba tima, te da glavni sudija meča Tursunović nije izrekao niti jednu javnu opomenu.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 maj 2011, 18:06

U okviru 23. kola Druge nogometne lige F BiH – grupa Sjever, FK Radnički poražen je u subotu u Donjoj Mahali od ekipe Dinama rezultatom 1-0. Domaći fudbaleri jedini pogodak na utakmici postigli su iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca u 88. minuti susreta. FK Radnički je ovaj susret odigrao bez većine standardnih prvotimaca koje je šef stručnog štaba Davor Toplak poštedio za nadolazeći meč sa ekipom Bratstva iz Gračanice, koji će se odigrati u srijedu, 4. maja sa početkom u 17.00 sati.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 maj 2011, 18:41

_soda_ je napisao/la:U okviru 23. kola Druge nogometne lige F BiH – grupa Sjever, FK Radnički poražen je u subotu u Donjoj Mahali od ekipe Dinama rezultatom 1-0. Domaći fudbaleri jedini pogodak na utakmici postigli su iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca u 88. minuti susreta. FK Radnički je ovaj susret odigrao bez većine standardnih prvotimaca koje je šef stručnog štaba Davor Toplak poštedio za nadolazeći meč sa ekipom Bratstva iz Gračanice, koji će se odigrati u srijedu, 4. maja sa početkom u 17.00 sati.

88. minuta penal. :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 maj 2011, 20:42

neutralan__ je napisao/la:
_soda_ je napisao/la:U okviru 23. kola Druge nogometne lige F BiH – grupa Sjever, FK Radnički poražen je u subotu u Donjoj Mahali od ekipe Dinama rezultatom 1-0. Domaći fudbaleri jedini pogodak na utakmici postigli su iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca u 88. minuti susreta. FK Radnički je ovaj susret odigrao bez većine standardnih prvotimaca koje je šef stručnog štaba Davor Toplak poštedio za nadolazeći meč sa ekipom Bratstva iz Gračanice, koji će se odigrati u srijedu, 4. maja sa početkom u 17.00 sati.

88. minuta penal. :roll:
nazalost nista novo!! al to sad i nije bitno ne mogu uci ove sezone..

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 maj 2011, 21:45

Nemoj da bi prodali utakmicu gracanici :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 maj 2011, 23:14

hammers je napisao/la:Nemoj da bi prodali utakmicu gracanici :D
ma i da prodaju ne bi me iznenadilo,jedini razlog koji imaju da ne prodaju je ona utakmica iz prvog dijela sezone kada je svega bilo i na terenu i na tribinama,ali opet neki sve lako zaborave kada im se ukaze prilika da dodju lako do para :S

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 04 maj 2011, 20:41

Radnički-Bratstvo 1:2
Domaći poveli u prvom poluvremenu, gosti se trgli u drugom i dva eurogola iz daljine su odlučila pobjednika. Prvo poluvrijeme bolji domaći a drugo gosti
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 04 maj 2011, 21:03

Marokanac je napisao/la:Radnički-Bratstvo 1:2
Domaći poveli u prvom poluvremenu, gosti se trgli u drugom i dva eurogola iz daljine su odlučila pobjednika. Prvo poluvrijeme bolji domaći a drugo gosti
heheh imas li inf. koliko je placeno sudiji? imali ste sudjenje kao da kod kuce igrate :)

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 05 maj 2011, 15:40

Pa jel sudio koji penal nama il smo možda golove dali iz opsajda? Izgleda kad sudija ne navija za domaćina nego fer sudi onda je kupljen,jel ? Objektivno u ovom trenutku Radnički je slab do bola, na svom terenu ni jedne jedine uigrane akcije niti šanse nije bilo za gol. Da ste makar došli do šesnaesterca sudija bi vam izmislio kakav penal i završilo bi 2:2. Pozz iz šampionske Gračanice i želimo vam ulazak iduće sezone u Prvu ligu ;)

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 06 maj 2011, 10:49

Marokanac je napisao/la:Pa jel sudio koji penal nama il smo možda golove dali iz opsajda? Izgleda kad sudija ne navija za domaćina nego fer sudi onda je kupljen,jel ? Objektivno u ovom trenutku Radnički je slab do bola, na svom terenu ni jedne jedine uigrane akcije niti šanse nije bilo za gol. Da ste makar došli do šesnaesterca sudija bi vam izmislio kakav penal i završilo bi 2:2. Pozz iz šampionske Gračanice i želimo vam ulazak iduće sezone u Prvu ligu ;)
mozda ti nisi upucen ali raspitaj se malo ;) 100% sudije potplacene,a i utakmica je dogovorena sa nekima iz nase uprave..zato pricaj otvoreno jer zna se da je tesko u ovoj ligi uzeti bodove a da se ne kupi utakmica i to ste mozda u malesicima dobili a da niste platili ali i to je po dogovoru znas to i sam zasto da se lazemo ;) ova utakmica u lk je na poluvremenu dogovorena ako si gledao u prvom poluvremenu Bratstvo nije preslo pola centra bez obzira sta im je sudija sve svirao i u drugom poluvremenu druga slika ;) sretno u 1 ligi fed. iako jos imate ici u mramor tamo ce biti tesko jer tu necete moci kupiti utakmicu ili cete debelo platiti da bi pobijedili ;)

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 06 maj 2011, 18:21

Gledo sam obje tekme i u Malešićima i u Lukavcu. Što se tiče Malešića to su sve isluženi igrači Bratstva i i može se reć B tim Bratstva. Kad igraju protiv svog bivšeg tima noge su im svezane, tako je evo dvije sezone zaredom kako se igra ovaj lokalni derbi. Tad Malešići ne izgledaju tako jaki na svom terenu kao inače što su. Bratstvo je tu regularno vodilo 2:1 a igralo se kao u slučaju Španija-BiH sve dok domaćin ne dadne gol. I znaš kako su ga dali:u 96 minuti ubačaj u peterac, golman Bratstva hvata loptu i da ukrade koju sekundu baca se sa loptom na zemlju čitav metar i pol od gol linije. Tada pomoćni sudija čini mi se da je u pitanju Alen Čehajić iz Tuzle podiže zastavicu da je pogodak i na čuđenje svih na stadionu glavni pokazuje na centar. Tad je nastala gužva i Malešići nisu ni krenuli sa centra nego su sudije samo odšetale do svlačionica i to je bio kraj. Znači druže moj Bratstvu su 2 boda ukradena u saradnji sudija i uprave Malešića.Vjeruj da 90 % Malešana bi voljelo da Mramor ili bilo ko uđe u viši rang a ne Bratstvo. Mislim da će mnogi od njih dobit čir na želucu kad mi uđemo, akobogda. U ranijem postu sam naveo da je Radnički bio bolji u prvom poluvremenu i objektivno to je jedno od najslabijih izdanja Bratstva bilo. U drugom dijelu Pantić je iz odbrane prekomandovan u napad i ušli su Huskanović i Kasapović koji su doprinijeli da Bratstvo preuzme centar. Pa oba naša gola su čisti kao suze i postignuti sa 16 metara i 20 metara tako da nevidim šta je tu sudija ili uprava Lukavca uticala ?

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 06 maj 2011, 20:34

Marokanac je napisao/la:Gledo sam obje tekme i u Malešićima i u Lukavcu. Što se tiče Malešića to su sve isluženi igrači Bratstva i i može se reć B tim Bratstva. Kad igraju protiv svog bivšeg tima noge su im svezane, tako je evo dvije sezone zaredom kako se igra ovaj lokalni derbi. Tad Malešići ne izgledaju tako jaki na svom terenu kao inače što su. Bratstvo je tu regularno vodilo 2:1 a igralo se kao u slučaju Španija-BiH sve dok domaćin ne dadne gol. I znaš kako su ga dali:u 96 minuti ubačaj u peterac, golman Bratstva hvata loptu i da ukrade koju sekundu baca se sa loptom na zemlju čitav metar i pol od gol linije. Tada pomoćni sudija čini mi se da je u pitanju Alen Čehajić iz Tuzle podiže zastavicu da je pogodak i na čuđenje svih na stadionu glavni pokazuje na centar. Tad je nastala gužva i Malešići nisu ni krenuli sa centra nego su sudije samo odšetale do svlačionica i to je bio kraj. Znači druže moj Bratstvu su 2 boda ukradena u saradnji sudija i uprave Malešića.Vjeruj da 90 % Malešana bi voljelo da Mramor ili bilo ko uđe u viši rang a ne Bratstvo. Mislim da će mnogi od njih dobit čir na želucu kad mi uđemo, akobogda. U ranijem postu sam naveo da je Radnički bio bolji u prvom poluvremenu i objektivno to je jedno od najslabijih izdanja Bratstva bilo. U drugom dijelu Pantić je iz odbrane prekomandovan u napad i ušli su Huskanović i Kasapović koji su doprinijeli da Bratstvo preuzme centar. Pa oba naša gola su čisti kao suze i postignuti sa 16 metara i 20 metara tako da nevidim šta je tu sudija ili uprava Lukavca uticala ?
hahhaa ma ovdje nije bilo posteno sudjenje ovo je bilo sudjenje za gosta sto se vidilo iz prilozenog i sta je sve svirao za vas moze se reci da ima muda i vjeruj mi da nisu opomenuli raju prije da sudija jedva ceka prekid da napravi uletili bi rasuli ga ko rizu na kraju je uz pratnju policije izasao sa terena i ako niko nije ni posao da udje na teren bojao se radi svojih odluka ;) ma lako se praviti da vi ne znate da je dogovorena utakmica ali makar ce taj sudija dati dio para za nove gume na automobilu i predsjednik radnickog za staklo na automobilu svom ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 maj 2011, 21:46

_soda_ je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Gledo sam obje tekme i u Malešićima i u Lukavcu. Što se tiče Malešića to su sve isluženi igrači Bratstva i i može se reć B tim Bratstva. Kad igraju protiv svog bivšeg tima noge su im svezane, tako je evo dvije sezone zaredom kako se igra ovaj lokalni derbi. Tad Malešići ne izgledaju tako jaki na svom terenu kao inače što su. Bratstvo je tu regularno vodilo 2:1 a igralo se kao u slučaju Španija-BiH sve dok domaćin ne dadne gol. I znaš kako su ga dali:u 96 minuti ubačaj u peterac, golman Bratstva hvata loptu i da ukrade koju sekundu baca se sa loptom na zemlju čitav metar i pol od gol linije. Tada pomoćni sudija čini mi se da je u pitanju Alen Čehajić iz Tuzle podiže zastavicu da je pogodak i na čuđenje svih na stadionu glavni pokazuje na centar. Tad je nastala gužva i Malešići nisu ni krenuli sa centra nego su sudije samo odšetale do svlačionica i to je bio kraj. Znači druže moj Bratstvu su 2 boda ukradena u saradnji sudija i uprave Malešića.Vjeruj da 90 % Malešana bi voljelo da Mramor ili bilo ko uđe u viši rang a ne Bratstvo. Mislim da će mnogi od njih dobit čir na želucu kad mi uđemo, akobogda. U ranijem postu sam naveo da je Radnički bio bolji u prvom poluvremenu i objektivno to je jedno od najslabijih izdanja Bratstva bilo. U drugom dijelu Pantić je iz odbrane prekomandovan u napad i ušli su Huskanović i Kasapović koji su doprinijeli da Bratstvo preuzme centar. Pa oba naša gola su čisti kao suze i postignuti sa 16 metara i 20 metara tako da nevidim šta je tu sudija ili uprava Lukavca uticala ?
hahhaa ma ovdje nije bilo posteno sudjenje ovo je bilo sudjenje za gosta sto se vidilo iz prilozenog i sta je sve svirao za vas moze se reci da ima muda i vjeruj mi da nisu opomenuli raju prije da sudija jedva ceka prekid da napravi uletili bi rasuli ga ko rizu na kraju je uz pratnju policije izasao sa terena i ako niko nije ni posao da udje na teren bojao se radi svojih odluka ;) ma lako se praviti da vi ne znate da je dogovorena utakmica ali makar ce taj sudija dati dio para za nove gume na automobilu i predsjednik radnickog za staklo na automobilu svom ;)

:D :D Zafrkani SIOUX-i.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 21:49

Gdje je ovaj Lukavac sad...sjecam se jedne tekme na Kosevu, 96. mislim..kad je Alen Mesanovic igro za vas, takodjer i Ibrakovic, sadasnji trener Celika...a na golu Sabanovic...

Bilo je 2-2...Alen nam dao 2 gola :lol: :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 maj 2011, 21:51

sarajlija89 je napisao/la:Gdje je ovaj Lukavac sad...sjecam se jedne tekme na Kosevu, 96. mislim..kad je Alen Mesanovic igro za vas, takodjer i Ibrakovic, sadasnji trener Celika...a na golu Sabanovic...

Bilo je 2-2...Alen nam dao 2 gola :lol: :)
2 Liga FBiH sjever.Moj Sarajlija nekad su oni bila sila,a gledaj gdje su sad. :? :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 21:54

Dobru su ekipu imali, sjecam se...

Pa mogul uci bar u Federalnu ligu, bili su i tu do prije par sezona...ili cak i prosle..pa ispali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 maj 2011, 21:57

sarajlija89 je napisao/la:Dobru su ekipu imali, sjecam se...

Pa mogul uci bar u Federalnu ligu, bili su i tu do prije par sezona...ili cak i prosle..pa ispali...
Imali su odlicnu ekipu nekad.
Sad ne mogu uci u Prvu ligu FBiH,7. su,a prvoplasirani tj. Bratstvo im bjezi 16 bodova.
Nadam se da ce se do slijedece sezone stvari popraviti i da ce uci u Prvu ligu.

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 06 maj 2011, 22:28

Sad ne mogu uci u Prvu ligu FBiH,7. su,a prvoplasirani tj. Bratstvo im bjezi 16 bodova.
Ispravka krivog navoda:Bratstvo bježi 19 bodova Radničkom a ne 16

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 maj 2011, 22:32

Marokanac je napisao/la:

Ispravka krivog navoda:Bratstvo bježi 19 bodova Radničkom a ne 16
Dobro moja greska,da niste kupili ovu utakmicu bilo bi 13. ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.