Sudije Premijer lige i njihove odluke

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Sudije Premijer lige i njihove odluke

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 23:45

ŠB.TRN je napisao/la:Novo Panic je z sve njih izmislio suđenje.Ovo sto je nama Jakupovic radio ne bih pozelio nikome.Borac mi se tako ogadio.Igrači leze po terenu po 5 minuta,provociraju,sudac sjecka igru,čist penal ko suza nam nije svirao i zna se sta dođe na kraju.Sami smo krivi,prvak se nije vidio.Sad sam s Pecare i Jakupovic jos nije izasao.Sramota nek ga bude.Najzalosnija scena je bila kad je dosudio 5-6 izmisljenih prekrsaja za Borac i nasi protestiraju a on se smije!!!Svaka cast majstore!!!
Eeeee sto niste platili! :lol:

Da ste mu platili imali bi i penal i ofsajde i sve! :mrgreen: To kod nasih primitivaca sve dolazi u paketu - i majku ce ti svoju dat na po sata za 100 maraka a ne tekmu.

Nista brato - ni prvi ni posljednji put da je klub zavrsio lose radi sudjenja kod nas. Kazem opet - najlosija karika u BH fudbalu je sudjenje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 23:46

MostaracVelezovac je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Novo Panic je z sve njih izmislio suđenje.Ovo sto je nama Jakupovic radio ne bih pozelio nikome.Borac mi se tako ogadio.Igrači leze po terenu po 5 minuta,provociraju,sudac sjecka igru,čist penal ko suza nam nije svirao i zna se sta dođe na kraju.Sami smo krivi,prvak se nije vidio.Sad sam s Pecare i Jakupovic jos nije izasao.Sramota nek ga bude.Najzalosnija scena je bila kad je dosudio 5-6 izmisljenih prekrsaja za Borac i nasi protestiraju a on se smije!!!Svaka cast majstore!!!

Da ste mu platili imali bi i penal i ofsajde i sve! :mrgreen: To kod nasih primitivaca sve dolazi u paketu - i majku ce ti svoju dat na po sata za 100 maraka a ne tekmu.

Nista brato - ni prvi ni posljednji put da je klub zavrsio lose radi sudjenja kod nas. Kazem opet - najlosija karika u BH fudbalu je sudjenje.
neka sudi na pecari 50:50 nije problem..
odnosilu su bodove i zvijezda i željo i olimpik..pa dobili pljesak jer su bili bolji..bez ikakve pomoci sudaca..ovo veceras je bilo zalosno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 avg 2011, 23:46

Eldin Jakupović loš sudija? ma nije, gdje bi on bio.

ja sam tom sudiji jednom prijetio da ću ga po Bihaću tražiti. :lol: :lol: :lol: toliko me je iznervirao. još se utakmica u Zenici igrala. kad on Čeliku sudi, tad Čelik teško dolazi do bod/ova. i onako smo uglavnom loši, al' kad on sudi i u Zenici nam se crno piše i protiv Leotara :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 avg 2011, 23:48

MostaracVelezovac je napisao/la:

Da je barem 50-50 bilo bi 3 razlike veceras za nas!!!
Ma nije suđenje toliki problem,nego ne kažnjavanje losih sudaca.Evo veceras na Pecari ovaj ne moze dobiti prolaznu nikako,al dobit ce dobru ocjenu od kontolora jer je sve to uvezano.Tko ima pravlast u komitetu ima i u suđenju.Osime radi nesto!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 21 avg 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 23:54

Sada je prilika stati lopovima u kraj dok jos Osim ima palicu u ruci.
Da Bog da da i nama malo svane s ovim lopovima i neznalicama.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 avg 2011, 00:01

A sto drame ovi iz Sirokog, da nisam gledao utakmicu pa u redu, jeste bilo par gresaka sudije, al da je siljio nije, a sto se tice penala, mislim da tad sudija nije ni gledao jer je piso zuti karton, mislim da je trebao vratiti loptu da s ponovo izvede prekid, a on je pustio a nije ni gledao,Borac lose odigrao,al i vi niste nesto posebno, dali ste go na srecu,ovo je veliki bod za Borac jer je osvojen i kad se lose odigralo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 00:03

Dominkovic je veceras objasnio kako se sudi,pogotovo zadnjih 5 minuta. :roll:
Jbt Velezov igrac lezi na zemlji zali se na grc,on ne zeli da zaustavi igru.Nije bitno da li igrac glumi ili je stvarno igra se mora zaustaviti,ali ne on dopusta da se igra dalje.
Velezov igrac stoji 4 minute kraj aut linije da bi se izvrsila zamena,on je spreman i ceka prvi prekid,ali posle toga prekrsaj,dva auta i korner ali taj igrac ne dobija dozvolu da udje. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 avg 2011, 00:04

Al' stavit Dominkovica da sudi derbi kola :o ne ide mi u glavu nikako :roll:
AMAR OSIM!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 00:07

Dominković, teška hablečina, kažu ovi iz Širokog, još ova godina i ćao, hvala ti bože...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 avg 2011, 00:25

Emir Aleckovic jedan od najboljih LEcko :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 avg 2011, 00:25

Gdje god taj dođe pobjeda je domacina.Do sada je sudio Velezu i Sarajevu kuci.Ne znam jel trecu sudio.Problem ce nastati kad pobjedi gost koji mu ponudi pare,npr Borac veceras!!! ;) ;) ;)
Zao mi je samo postenih sudaca kojih ima hvala Bogu,da ispastaju radi ovakvih debila i bolesnih ljudi!!!

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 21 avg 2011, 00:32

kalimero je napisao/la:Al' stavit Dominkovica da sudi derbi kola :o ne ide mi u glavu nikako :roll:
Šta se brate imaš čudit, buraz ga gura...
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 avg 2011, 03:15

Papalukas je napisao/la:A sto drame ovi iz Sirokog, da nisam gledao utakmicu pa u redu, jeste bilo par gresaka sudije, al da je siljio nije, a sto se tice penala, mislim da tad sudija nije ni gledao jer je piso zuti karton, mislim da je trebao vratiti loptu da s ponovo izvede prekid, a on je pustio a nije ni gledao,Borac lose odigrao,al i vi niste nesto posebno, dali ste go na srecu,ovo je veliki bod za Borac jer je osvojen i kad se lose odigralo.
Tek ti onda nisi gledao utakmicu, jer Široki je samo u prvih deset minuta stvorio tri mrtve sanse, pocevsi od stative Wagnera pa do izlijecanja Roskama (ili Misica) samog pred golmana, pa ciscenje s gol crte lopte od udarca Jese, a gdje je kasnije opet sam Misic pred golmana ili Wagner kad je provalio kroz noge obrani Borca i pucao previsoko, sto su samo mrtve sanse. Ma...
Da je neki spektakl odigrala i jedna i druga momcad, nije, al da je sudac srao (ocit penal) i da je Široki zasluzio cistu pobjedu, definitivno.
...Život za Široki...

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 21 avg 2011, 03:23

Papalukas je napisao/la:A sto drame ovi iz Sirokog, da nisam gledao utakmicu pa u redu, jeste bilo par gresaka sudije, al da je siljio nije, a sto se tice penala, mislim da tad sudija nije ni gledao jer je piso zuti karton, mislim da je trebao vratiti loptu da s ponovo izvede prekid, a on je pustio a nije ni gledao,Borac lose odigrao,al i vi niste nesto posebno, dali ste go na srecu,ovo je veliki bod za Borac jer je osvojen i kad se lose odigralo.
Koju si utakmicu ti gledao. Ovo je bilo na Pecari. Široki nije na "sreću" Borca vodio prvo poluvrijeme 3:0, i završio utakmicu sa 3-4 gola. Borac 3 puta prešao centar, 2 izmisljena slobodnjaka, jedan ušao, a o valjanju igrača Borca, to na Pecari nije doživljeno. I još nešto, odavno lošija ekipa s lošijom igrom na Pecari nije gostovala. Zahvalite se sreći i Avdukiću što niste potopljeni do kraja.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 21 avg 2011, 09:22

Problem ce nastati kad pobjedi gost koji mu ponudi pare,npr Borac veceras!!! ;) ;) ;)
Hahaha,nije Borac platio nego Dodik licno......
Svakakvih se gluposti ovdje moze cuti :shock: :shock: ,bilo bi dobro da Borac ima para da placa sudije,medjutim situacija je poptpuno drukacija,al dobro tesko je nekome nesto objasniti,samo cu reci ovo je za nas veliki bod, svakako je Siroki zasluzio pobjedu odigrao puno bolje,nasi bili ocajni, al da vam je sudija kriv nije.

nona
Kontakt:

Post Postao/la nona » 21 avg 2011, 09:27

imam primjedbu utakmica (ŠIROKI BRIJEG BORAC) sudac koji je sudio ja nezz možda vi znate ali ono što je radio nije fer i korektno u prvih 20 minuta je pušto malo grublju igru ko što bi se i trebala igrat a nakon toga svako guranje tijelom igrača širokog je sudio prekršaj borcu drugo poluvrijem sudi sve sto nijedan sudac nebi sudio sam nateže borcu oko kaznenog prostora da dadne gol a sead bučan igrač borca napravio je jedno 7 do 8 startova od toga 3 laktom i trebo je dobit žuti karton .. a goran zakarić napravio jedan i nakon prvog mu dao žuti karton a sudac nije dosudio očigledan penal za široki brijeg i to piše na vašoj stranici ovako :hRVČKIM ZAHVATOM SAVIĆ OBARA ROSKAMA a sudac ništa ne svira

nona
Kontakt:

Post Postao/la nona » 21 avg 2011, 09:32

ma tako je i sa široki i još što je tužnije širokom se gore sudi kod kuće nego u gostima očiti dokaz je utakmica s borcem

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 19:42

zaista katastrofalno sudenje ove godine na gotovo svim terenima, juce u travniku neprestano pomocni mase jedno glavni svira drugo, smijesno, mozda jos nisu u formi suci :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 avg 2011, 19:50

slika

Ovo recimo nije penal nad Roskamom, vuce ga ''pola minute'' i rusi na pod. Pa mislim...
...Život za Široki...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 22 avg 2011, 10:33

old school je napisao/la:zaista katastrofalno sudenje ove godine na gotovo svim terenima, juce u travniku neprestano pomocni mase jedno glavni svira drugo, smijesno, mozda jos nisu u formi suci :D
Ti si baš glup , pa suđenje nikad nije bilo bolje i poštenije ali smeta domaćinima koji su navikli da sudija pomogne .Grešaka naravno uvijek ima. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 23 gosta.