09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
jasno je da ne moze bas svako igrati u reprezentaciji, ali iako podrzavam Susica ipak ima jedna stvar u kojoj se ne slazem s njim, po meni bi ipak trebalo u svakoj prijateljskoj utakmici isprobati pa bar jednog novog igraca, i to u svakoj, jasno je da te utakmice sluze i da se uigravaju za kvalifikacione i jasno je da onda ne moze previse mijenjati, kombinovati, ali recimo puno toga se moze vidjeti i na priprema prije utakmice, niko ne kaze ta taj novi mora od pocetka igrati, ali se moze vrlo lako vidjeti je li kapacitet pa bar za siri spisak, taman da mi vise ne moramo naprdjivati uvijek o istim igracima
nego da trazimo neke nove, sa jednim novim igracem ne bi nista izgubio ni protiv Mehika a mozda bi se puno dobilo, a ipak ima nekoliko ocitih kandidata, prema klubu i ligi u kojoj igraju, prema formi, potencijalu i slicno, kao Ljevakovic, Bicakcic, Coca, Kerla, Hadzic,Bukva i Malic iz Austrije, Mahmutovic, Cajic takodje, Zukanovic i Sunjic iz Belgije, Sudic kad se oporavi, pa i Bunoza i Alispahic koji su vec bili pozivani, znaci 10 igraca pa da dobijemo 1 za repke super bi bilo

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jose Manuel de la Torre "Chepo" debituje na klupi Meksika.

meksicki sportski portal
http://www.oem.com.mx/ESTO/notas/n1938326.htm

meksicki sportski portal
http://www.oem.com.mx/ESTO/notas/n1938326.htm
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 jan 2011, 12:16, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sudeci po ovoj anketi pobjedjujemo
, ali malo sutra.
Razbit ce nas samo tako, to je moje misljenje.

Razbit ce nas samo tako, to je moje misljenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bosnia enfrentará a México con todas sus figuras
http://www.record.com.mx/futbolnacional ... us-figuras
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... nte-bosnia
http://www.record.com.mx/futbolnacional ... us-figuras
http://www.record.com.mx/seleccionnacio ... nte-bosnia
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Hoće li igrati Škoro, obzirom da poznaje Meksički nogomet?

http://www.record.com.mx/estadisticas/e ... dor/418103
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Samo zato sto su Spansko/Portugalskog porijekla ,ne znaci da ce nas razbiti...Realno gledano tu smo negdje,i ocekujem nerijesen rezultat (0:0,1:1 ili 2:2)
Pricaju spanski u Meksiku jer su bivsa kolonija, ali vecinom nisu spanskog porijekla osim mozda jedno 15% populacije, ostali su vecinom starosjedioci Meksika (razni indijanci iz danasnjeg Meksika).jessus123 je napisao/la:Samo zato sto su Spansko/Portugalskog porijekla ,ne znaci da ce nas razbiti...Realno gledano tu smo negdje,i ocekujem nerijesen rezultat (0:0,1:1 ili 2:2)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sanel Jahić: Selektor Sušić me neugodno iznenadio!
Sanel Jahić u posljednjem kolu grčkog prvenstva zaista nije imao sreće. Njegov AEK je u Atini deklasiran protiv Olympiakos Volosa. Bilo je čak 4:0. Iako je Jahić odigrao svih 90 minuta, nikako ne može biti zadovoljan. Ističe da svojim igrama u posljednje vrijeme može biti zadovoljan, ali ovakvi porazi definitivno su udar na samopouzdanje cijele ekipe.
- Dobro mi ide u posljednje vrijeme, jedino nije dobro što smo ovu posljednju utakmicu visoko poraženi sa, ali dešava se... Igram zaista dobro, namjestio sam gol protiv Panathinaikosa u Kupu kada smo dobili sa 2:0, prije toga bio je penal na meni - govori Jahić.
Standardan, a izostavljen
Ovaj 30-godišnji «all round» igrač u AEK-u pokriva nekoliko pozicija. Jednako je upotrebljiv kao stoper, ali i kao desni bek i zadnji vezni. Takav je, uostalom bio tokom dosadašnje karijere, u Želji je zatvarao rupe, u Španiju je otišao kao stoper, ali je pomagao i na bokovima. U reprezentaciji je kod Ćire Blaževića igrao je na nekoliko pozicija, najčešće kao desni bek. Kod Safeta Sušića sada nije u prvom planu. «Pape» ga nije uvrstio na spisak od 20 igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Meksika 9. februara u Atlanti u Sjedinjenim Američkim Državama.
- Ne znam zbog čega me selektor nije pozvao. Igram standardno u svom klubu, tako da nema razloga da me ne zove. Rekao je da će u reprezentaciju zvati samo one igrače koji igraju u svojim klubovima. Ja sam standardan. Ipak, to je stvar selektora, on odlučuje ko će igrati, a ko ne. Svojim prijateljima želim sve najbolje u utakmici sa Meksikom. Volio bih da pobjedimo, da s dozom samopouzdanja dočekamo meč protiv Rumuna u kvalifikacijama, koji nam je jako bitan - kaže igrač AEK-a koji nije krio razočarenje što ga je Sušić izostavio.
Engleska je najbolja!
Dobre igre u AEK-u ne prolaze nezapženo. Ponovo je dobio ponudu iz Engleske i to opet od Wigana, koji ga je želio dovesti u svoje redove još prije dvije godine. - Javila mi se jedna engleska menadžerska agencija. Wigan me želi, baš su se zagrijali. Ponudili su 500.000 eura odštete AEK-u i meni 800.000 eura neto godišnje. Međutim, klub ne želi da me proda u januarskom prijelaznom roku, pustili bi me tek na kraju sezone. Ne znam da li će ponuda biti aktuelna i tada. Žao mi je, engleska liga je izazov, najbolje prvenstvo u Evropi i svakako da bi bilo sjajno za mene da u ovim, najboljim godinama za nogometaša odem na Ostrvo - kazao je na kraju razgovora bivši igrač Sochauxa, Željezničara, Las palmasa, Meride i Arisa, trenutno jedan od najboljih odbrambenih igrača grčke lige.
Zar Mourinho nije rekao,da ce igrat samo oni koji su standardni u svom klubu,ili se ja varam ??
Sanel Jahić u posljednjem kolu grčkog prvenstva zaista nije imao sreće. Njegov AEK je u Atini deklasiran protiv Olympiakos Volosa. Bilo je čak 4:0. Iako je Jahić odigrao svih 90 minuta, nikako ne može biti zadovoljan. Ističe da svojim igrama u posljednje vrijeme može biti zadovoljan, ali ovakvi porazi definitivno su udar na samopouzdanje cijele ekipe.
- Dobro mi ide u posljednje vrijeme, jedino nije dobro što smo ovu posljednju utakmicu visoko poraženi sa, ali dešava se... Igram zaista dobro, namjestio sam gol protiv Panathinaikosa u Kupu kada smo dobili sa 2:0, prije toga bio je penal na meni - govori Jahić.
Standardan, a izostavljen
Ovaj 30-godišnji «all round» igrač u AEK-u pokriva nekoliko pozicija. Jednako je upotrebljiv kao stoper, ali i kao desni bek i zadnji vezni. Takav je, uostalom bio tokom dosadašnje karijere, u Želji je zatvarao rupe, u Španiju je otišao kao stoper, ali je pomagao i na bokovima. U reprezentaciji je kod Ćire Blaževića igrao je na nekoliko pozicija, najčešće kao desni bek. Kod Safeta Sušića sada nije u prvom planu. «Pape» ga nije uvrstio na spisak od 20 igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu protiv Meksika 9. februara u Atlanti u Sjedinjenim Američkim Državama.
- Ne znam zbog čega me selektor nije pozvao. Igram standardno u svom klubu, tako da nema razloga da me ne zove. Rekao je da će u reprezentaciju zvati samo one igrače koji igraju u svojim klubovima. Ja sam standardan. Ipak, to je stvar selektora, on odlučuje ko će igrati, a ko ne. Svojim prijateljima želim sve najbolje u utakmici sa Meksikom. Volio bih da pobjedimo, da s dozom samopouzdanja dočekamo meč protiv Rumuna u kvalifikacijama, koji nam je jako bitan - kaže igrač AEK-a koji nije krio razočarenje što ga je Sušić izostavio.
Engleska je najbolja!
Dobre igre u AEK-u ne prolaze nezapženo. Ponovo je dobio ponudu iz Engleske i to opet od Wigana, koji ga je želio dovesti u svoje redove još prije dvije godine. - Javila mi se jedna engleska menadžerska agencija. Wigan me želi, baš su se zagrijali. Ponudili su 500.000 eura odštete AEK-u i meni 800.000 eura neto godišnje. Međutim, klub ne želi da me proda u januarskom prijelaznom roku, pustili bi me tek na kraju sezone. Ne znam da li će ponuda biti aktuelna i tada. Žao mi je, engleska liga je izazov, najbolje prvenstvo u Evropi i svakako da bi bilo sjajno za mene da u ovim, najboljim godinama za nogometaša odem na Ostrvo - kazao je na kraju razgovora bivši igrač Sochauxa, Željezničara, Las palmasa, Meride i Arisa, trenutno jedan od najboljih odbrambenih igrača grčke lige.
Zar Mourinho nije rekao,da ce igrat samo oni koji su standardni u svom klubu,ili se ja varam ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"Mourinho" je debil, a potpisnik tih redova bi trebao znati da je Jahić tek nedavno napunio 29, a ne da ima 30 kako tu piše. Bar to nije teško provjerit. "Mourinho" otvori livescore i napravi spisak 
Cocalić igrač utakmice protiv Panathinaikosa. Jedini dobio osmicu od Exedra sportsa.

I u timu kola.

Cocalić igrač utakmice protiv Panathinaikosa. Jedini dobio osmicu od Exedra sportsa.

I u timu kola.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ja bi najradije ovako poceo protiv Mexika :

P.S Salihovica sam izostavio jer nece igrati protiv Rumuna, stoga ne bi bilo pametno da odigra 90 min. protiv Mexika, ali sigurno ima i za njega mjesta u ovoj formaciji.
Lulica treba udaljiti od pozicije lijevog beka, radije da vidimo sta Subasic moze na toj poziciji.

P.S Salihovica sam izostavio jer nece igrati protiv Rumuna, stoga ne bi bilo pametno da odigra 90 min. protiv Mexika, ali sigurno ima i za njega mjesta u ovoj formaciji.
Lulica treba udaljiti od pozicije lijevog beka, radije da vidimo sta Subasic moze na toj poziciji.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ajd vise i ti i taj Cocalic rekao bi covijek da je...
dosadan si vise sa tim igracima iz zelje.
edit:Tesko nama protiv Meksika
Kad gledas ovaj sastav npr kod @Bosanca to nam je fakticki najbolji sastav ali Misimovic, Pjanic mijesecima su van forme, fizicki su losem stanju
Ibisevica bi napomenuo pa on je skroz van forme, Rahim neigra nema on snage ni za 20 min u 2 polv. kameli da se ganja sa mekisikacima o ruminima kad zagusti, neznam kakvo je stanje kod Nadarevica i Lulica
Ostali i mogu da prodju, ali ako ovako ostane do Rumunije gledajuci iz naseg mijesta, a tesko da ce se promijeniti, na teskim mukama je selektor Pape.
Pljuvacima ugodno pljuvanje..

Kad gledas ovaj sastav npr kod @Bosanca to nam je fakticki najbolji sastav ali Misimovic, Pjanic mijesecima su van forme, fizicki su losem stanju

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
jedan od bolji postova,,,pogodio si u srz,,,cuvaj se napada sutra kad se probude hhhahahaLos_Blanos2 je napisao/la:Ajd vise i ti i taj Cocalic rekao bi covijek da je...dosadan si vise sa tim igracima iz zelje.
Kad gledas ovaj sastav npr kod @Bosanca to nam je fakticki najbolji sastav ali Misimovic, Pjanic mijesecima su van forme, fizicki su losem stanjuIbisevica bi napomenuo pa on je skroz van forme, Rahim neigra nema on snage ni za 20 min u 2 polv. kameli da se ganja sa mekisikacima o ruminima kad zagusti, neznam kakvo je stanje kod Nadarevica i Lulica
Ostali i mogu da prodju, ali ako ovako ostane do Rumunije gledajuci iz naseg mijesta, a tesko da ce se promijeniti, na teskim mukama je selektor Pape.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Što se tiče Lulića momak redovno igra na pripremnim.Nekad poluvrijeme nekada oba ali nije do forme ili povrede nego im trener daje šansu i drugima .Mene najviše brinu Rahimić i Miske tako reći nosioci igre(što se tiče pozicija).Vidimo da i Pjana sjedi na klupi ,a ako nam zakaže vezni red obrali smo bostan.Mislim da pored Spahe trenutno nemamo boljeg stopera od Nadarevića pa i kada je 70% spreman.lično jedvba čekam tekmu ,bilo je puno pauze što se repke tiče,tako da sam pravo nabrijan kao da je SP u pitanju.
- velez_mostar
- Kontakt:
MI,inace solidno igramo protiv jakih repki, a to je definitivno Mexico, ali s druge strane kad pogledamo kako je to jako brza ekipa, a mi nevjerovatno spori, tu bi mogli imati problema, i sumnjam da ce se nasi naigrati...svejedno, jako bitna tekma pred Rumune, nadam se da se necemo obrukati.
Ma hebe mi se kako ce igrati protiv Mexika ja hocu da deru guzove Rumunima u kvlifikacijama da dzaba ne placam put karte i ostale troskove hodajuci za njima po Evropi ...
A ako uzmemo u obzir Albaniju da neprimim kamen u glavu bezzze zbog remija sa mongloidima...
A ako uzmemo u obzir Albaniju da neprimim kamen u glavu bezzze zbog remija sa mongloidima...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
dobar post.. ko skonta to sve, moze skontat' i stvarnost i mogucnosti bih reprezentacije... ali ne, oni navikli na manageru se plasirat na EP, pa dosli pljuvat profesionalce...Los_Blanos2 je napisao/la:Ajd vise i ti i taj Cocalic rekao bi covijek da je...dosadan si vise sa tim igracima iz zelje.
Kad gledas ovaj sastav npr kod @Bosanca to nam je fakticki najbolji sastav ali Misimovic, Pjanic mijesecima su van forme, fizicki su losem stanjuIbisevica bi napomenuo pa on je skroz van forme, Rahim neigra nema on snage ni za 20 min u 2 polv. kameli da se ganja sa mekisikacima o ruminima kad zagusti, neznam kakvo je stanje kod Nadarevica i Lulica
ser del barça es el millor que hi ha !
toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
Selektor meksičke fudbalske reprezentacije, Jose Manuel de la Torre, objavio je imena igrača na koje će računati za prijateljsku utakmicu sa našim nacionalnim timom, koja se igra 9. februara u Atlanti.
Jose Manuel de la Torre za duel sa Zmajevima računat će samo na igrače iz meksikanskog prvenstva, dok su duela oslobođeni igrači koji igraju u Evropi, te oni koji nastupaju za klubove, koji igraju u Copu Libertadores (Jaguares, America i San Luis).
Meksička reprezentacija okupit će se 30. januara u tamošnjem trening centru, gdje će trenirati do 2. februara, nakon čega će se fudbaleri vratiti u svoje klubove.
Spisak meksičke reprezentacije:
golmani - Jesus Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca)
odbrana – Paul Aguilar (Pachuca), Ivan Estrada (Santos), Leobardo Lopez (Pachuca), Edgar Dueñas (Toluca), Jonny Magallon (Chivas), Hugo Ayala (Tigres), Jorge Torres Nile (Tigres), Gerardo Rodriguez (Pachuca)
vezni red – Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas), Jesus Zavala (Monterrey), Antonio Rios (Toluca), Antonio Naelson (Toluca), Luis Perez (Monterrey)
napad - Edgar Pacheco (Atlas), Elias Hernandez (Morelia), Nestor Calderon (Toluca), Jose Maria Cardenas (Santos), Aldo de Nigris (Monterrey), Juan Carlos Cacho (Pumas).
Jose Manuel de la Torre za duel sa Zmajevima računat će samo na igrače iz meksikanskog prvenstva, dok su duela oslobođeni igrači koji igraju u Evropi, te oni koji nastupaju za klubove, koji igraju u Copu Libertadores (Jaguares, America i San Luis).
Meksička reprezentacija okupit će se 30. januara u tamošnjem trening centru, gdje će trenirati do 2. februara, nakon čega će se fudbaleri vratiti u svoje klubove.
Spisak meksičke reprezentacije:
golmani - Jesus Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca)
odbrana – Paul Aguilar (Pachuca), Ivan Estrada (Santos), Leobardo Lopez (Pachuca), Edgar Dueñas (Toluca), Jonny Magallon (Chivas), Hugo Ayala (Tigres), Jorge Torres Nile (Tigres), Gerardo Rodriguez (Pachuca)
vezni red – Gerardo Torrado (Cruz Azul), Israel Castro (Pumas), Jesus Zavala (Monterrey), Antonio Rios (Toluca), Antonio Naelson (Toluca), Luis Perez (Monterrey)
napad - Edgar Pacheco (Atlas), Elias Hernandez (Morelia), Nestor Calderon (Toluca), Jose Maria Cardenas (Santos), Aldo de Nigris (Monterrey), Juan Carlos Cacho (Pumas).
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- edo_malesak
mene stvarno zanima odakle potice ta iluzija da mi igramo dobro protiv jakih reprezentacija...izgubili od Turske u Turskoj i nerijeseno igrali u BiH, izgubili protiv Spanije u oba susreta,izgubili oba susreta protiv Portugala izgubili od Njemacke,Francuske kuci..protiv koje jake repke smo dobro odigrali
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svi im igraci iz domace lige ili vecina.
Nema Europejaca.
Kako cemo ih lagano rasut.

Nema Europejaca.
Kako cemo ih lagano rasut.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.