@Dylane, kakav je osjećaj?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hmm,ovo je drugi dio sezoneBianconeri1988 je napisao/la:U derbiju prvog dijela sezone Zenit pobijedio CSKA u Moskvi.
@Dylane, kakav je osjećaj?
Ako dodju Arshavin i Eto' eto ti legitimnog kandidata za titulu.Monolog je napisao/la:Eto'o, ako ti je stalo do novaca, potpisuj za Anzhi.Jbt, 20 miliona Eura godišnje.
Kojih dvadeset miliona?Monolog je napisao/la:Eto'o, ako ti je stalo do novaca, potpisuj za Anzhi.Jbt, 20 miliona Eura godišnje.
Pa Kerimov ih drzi,kome se bogatstvo procenjuje prema najnovim istrazivanjima na 6 biliona.lech je napisao/la:odakle tom anziju tolike pare ? ja ih ni u ponudi nisam vidjo...
Racunaj kako ti je volja.jacky09 je napisao/la:Misliš 6 milijardi?
Pa lijepih 20 miliona Eura godišnje. Pa moraju mu poduplati platu ukoliko ga žele dovesti; znaju i oni da u svakom drugom slučaju nemaju konja za utrku, ha ya. Ovako će Eto'o skoro sigurno prihvatiti ovu izdašnu ponudu, jer i sam zna da ovaj novac neće biti u stanju nikad i nigdje zaraditi. A, Anzhi pokazuje koliko su ambiciozni i šta žele u budućnosti (a to je sasvim sigurno što dalje dogurati u CL).Frantisek Planicka je napisao/la:Kojih dvadeset miliona?Monolog je napisao/la:Eto'o, ako ti je stalo do novaca, potpisuj za Anzhi.Jbt, 20 miliona Eura godišnje.
Dylan Dog je napisao/la:Evo malo traceva iz majcice Rusije![]()
-Spartak Moskva zeli Zaratea,ali Lazio trazi 20M eura![]()
- Meira blizu potpisivanja ugovora za Zaragosu,idi da te moje oci vise ne vide
-Rubin Kazan zainteresovan za Diega Milita i Huntellara
Ovima iz Kazana napokon došlo iz dupeta u glavu,pa njihovi napadači su zabili 3 gola u 19 mečeva ligeDylan Dog je napisao/la:-U Anzhiu se nadaju da ce do 21.augusta Eto' postati njihov igrac
-Rubin Kazan blizu dovodjena Jonathana De Guzmana iz Mallorce za 8.5M eura
-Spartak M nudi 17M eura za Zaratea,Lazio trazi 20M
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.