Moraju te citirati, kada ti je prvi post bio provokatorski i onda je usledila lančana reakcija.limenka je napisao/la:
Ok, ispričavam se, ali moram odgovoriti kada me netko citira. Nadam se da smo onda sa ovom raspravom završili.
Što se tiče Londona već sam napisao od koga očekujem medalje.
OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI 2012-London
I think I'm a pussy one.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ja ne gledam često ženski fudbal pa ne mogu ništa reći.Devil je napisao/la:Kako su tuzne Novozelandjanke.
Kad će onaj pdf što ste admin i ti obećali na pravdi Boga
I ja cekam jos uvek veruj mi.Ja sam ga ocekivao jos pre 10-ak dana ali nista.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ja ne gledam često ženski fudbal pa ne mogu ništa reći.Devil je napisao/la:Kako su tuzne Novozelandjanke.
Kad će onaj pdf što ste admin i ti obećali na pravdi Boga
Britanke ako ne strpaju tri do kraja kao da nisu ni igrale.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ova Aluko kad je gledas iz daljine ista Mario Melchiot. 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ova Aluko kad je gledas iz daljine ista Mario Melchiot.
Mene je posjetila na Christine Ohuruogu.
Šta sve mašiše Britanke, neće u gol nikako. Akcije im izgledaju dosta dobro, vidi se da igraju nešto.
Inače Eurosport će nas ispoštovati do kraja, prenose sve živo u HD rezoluciji, nema potrebe ni micat na neki drugi kanal. Samo su im ludi ovi komentatori
Ova sto im igra desnog beka,da ima levu koja joj ne sluzi samo da udje u autobus mogla bi igrati i za muskarce.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Mogla bi i ovako igrati za muškarce, sinoć bi Željo prošo bolje sa njom 10 put nego sa Čolićem.Devil je napisao/la:Ova sto im igra desnog beka,da ima levu koja joj ne sluzi samo da udje u autobus mogla bi igrati i za muskarce.
Eto završi prvo, valjda će ga tutnut u drugom nekako.
EDIT: Ubiše Francuskinje, već 2:0 protiv Amerikanki.
puno bi interesantnije bilo kad bi samo golmani muskarci bili 
Thomas Müller - Fußballgott
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Tad bi sve utakmice završile 0:0don_burza je napisao/la:puno bi interesantnije bilo kad bi samo golmani muskarci bili
Britanke konačno do gola iz slobodnjaka. Amerikanke smajile na 2:1.
Francuskinje imaju vrlo konkurentnu ekipu ostalim ako je suditi po pocetku.Amerikanke mi ne deluju nesta narocito,ipak ce Lyon ovde da presudi mislim.
Edit:Evo ga 2:2 ipak odma'.
Edit:Evo ga 2:2 ipak odma'.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 25 jul 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
odlican mec izmedju francuskinja i amerikanki 
go go american girls
go go american girls
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
akcija sa cetvrte strane fudbalskih udzbenika
respect za japanke
respect za japanke
Thomas Müller - Fußballgott
Svaka im cast.Skolski primer kako izlevatiti inace levatsku odbranu Kanadjanki. 
devile znas li ti e-mail od ove dvojice komentatora sa es da i ja glasam za ovaj miss hahaDevil je napisao/la:Svaka im cast.Skolski primer kako izlevatiti inace levatsku odbranu Kanadjanki.
Bila im je nekada [email protected] ali stvarno ne znam je li jos.arelinho je napisao/la:devile znas li ti e-mail od ove dvojice komentatora sa es da i ja glasam za ovaj miss hahaDevil je napisao/la:Svaka im cast.Skolski primer kako izlevatiti inace levatsku odbranu Kanadjanki.
eh jest jest to spominju al nikako ne uspijem zapisati,hvala tiDevil je napisao/la:Bila im je nekada [email protected] ali stvarno ne znam je li jos.arelinho je napisao/la:devile znas li ti e-mail od ove dvojice komentatora sa es da i ja glasam za ovaj miss hahaDevil je napisao/la:Svaka im cast.Skolski primer kako izlevatiti inace levatsku odbranu Kanadjanki.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Prvi gol i prva pobjeda u zvaničnim utakmicama za ženski tim Velike Britanije u historiji.
Ipak nismo najgori u svemu: http://www.klix.ba/sport/egipcanima-pod ... /120725105
Ipak nismo najgori u svemu: http://www.klix.ba/sport/egipcanima-pod ... /120725105
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.