normalno!Eagles je napisao/la:Nece vazda bit sudaca,ali ocito je da nekom ne odgovara jak Zrinjski.
Mi trebamo nastavit kao i dosad,za 4 godine cemo imat pravu dvoranu,a dotad treba raditi na imidzu i rezultatima kluba,normalno je da se ne mozemo mjerit sa Bosnom i Sirokim jer su oni za nas ipak pojam.Ali za nekoliko godina ce se i u Mostaru igrati NLB liga,akobogda, za sada je jos rano,ukoliko kojim slucajem izorimo NLB ligu gdje bi igrali,opet bi morali molkat Siroki da nam ustupi dvoranu!
HKK Zrinjski
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Zrinjski
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Utakmica 21. kola Lige 13 Bosne i Hercegovine, Dvorana "Bijeli Brijeg", Mostar, subota 28. veljače 17.30h
HKK "ZRINJSKI HT MOSTAR" - KK "SLOBODA DITA"
Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski daje punu podršku HKK Zrinjski u nastojanju da se Peharu zabrani sudjenje u Mostaru ubuduce,i da isti vise ne bude djelitelj pravde ovom mostarskom klubu.
HKK "ZRINJSKI HT MOSTAR" - KK "SLOBODA DITA"
Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski daje punu podršku HKK Zrinjski u nastojanju da se Peharu zabrani sudjenje u Mostaru ubuduce,i da isti vise ne bude djelitelj pravde ovom mostarskom klubu.
e sto sam se sad nacito gluposti u ovom saopstenju "udruge navijaca zrinjskog" pa to je sou,stvarno smijesno.nebi u politiku da ulazim ali vecih gluposti od davno nisam procitao
haree je napisao/la:e sto sam se sad nacito gluposti u ovom saopstenju "udruge navijaca zrinjskog" pa to je sou,stvarno smijesno.nebi u politiku da ulazim ali vecih gluposti od davno nisam procitao
DEDERA nas prosvjetli, molim te.
Momče Hercegovče
To je bila svadja izmedju Pehara i Sesara,a udruga brani interese Zrinjskoga stali su na stranu Sesara i kluba.haree je napisao/la:e sto sam se sad nacito gluposti u ovom saopstenju "udruge navijaca zrinjskog" pa to je sou,stvarno smijesno.nebi u politiku da ulazim ali vecih gluposti od davno nisam procitao
HKK Zrinjski HT Mostar kažnjen je s 5.400 KM zbog pokušaja napada na suca Dražena Pehara i bacanja predmeta s tribina na teren u susretu protiv Širokog Eroneta tijekom završnice Kupa BiH u Mostaru.
-O sportskom direktoru Zrinjskog Miroslavu Sušcu, koji je prijavljen zbog pokušaja napada na Pehara, raspravljat će Disciplinska komisija Košarkaškog saveza BiH.
Nemas pojma sta je u pitanju pa zato ne pricaj bezveze.haree je napisao/la:e sto sam se sad nacito gluposti u ovom saopstenju "udruge navijaca zrinjskog" pa to je sou,stvarno smijesno.nebi u politiku da ulazim ali vecih gluposti od davno nisam procitao
nemas ti pojma kralju na sta mislim,zato tisu misu!situacija je napisao/la:Nemas pojma sta je u pitanju pa zato ne pricaj bezveze.haree je napisao/la:e sto sam se sad nacito gluposti u ovom saopstenju "udruge navijaca zrinjskog" pa to je sou,stvarno smijesno.nebi u politiku da ulazim ali vecih gluposti od davno nisam procitao
citam na sirokibrig.com Carlos Morban otisao u Zrinjski!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
čini mi se da od toga nema ništa!Kevin je napisao/la:citam na sirokibrig.com Carlos Morban otisao u Zrinjski!
Danas je odrzana tiskovna pred utakmicu sa KK Slobodom.Konferenciju je vodio Mario Vrankić, dok su se nazočnim novinarima obratili kapetan Boris Džidić i pomoćni trener Kristijan Marić.
Evo izjava:
Pomoćni trener Marić:-"Igramo tu utakmicu protiv Slobode Dite i prvo bih se vratio na prvu utakmicu u Tuzli u kojoj smo pobijedili i odigrali izuzetno dobro. Tada smo bili kompletni, a sutra ćemo opet biti bez Peraice koji nam dosta znači, gosti će svakako imati motiv da nam se revanširaju za poraz na svom parketu".
Nakon pomoćnog trenera novinarima se obratio i kapetan Boris Džidić:-"Sloboda je jedna dosta neugodna ekipa, većina Vas se uvjerila u to na ovom Kup takmičenju gdje su veoma dobro parirali jednoj jakoj Bosni i pred nama nije nimalo lak zadatak pogotovo što oni dolaze sa motivom više da nam uzvrate za onaj poraz na svom terenu. Što se tiče sutrašnje utakmice jeste da igramo bez Peraice, ali mi iz ove kože ne možemo i pokušaćemo to nadoknaditi ma koliko je ta rupa pod košem velika. Nakon polufinala kupa momčad je malo psihički pala i mi u susret moramo ući što motiviraniji. Pozivam navijače da dođu bar u pola koliko ih je bilo u polufinalu kupa i stvarno im se zahvaljujem na potpori na toj utakmici".
Na pitanja novinara što je sa slučajem suca Pehara, odgovorio je Mario Vrankić:-"Kao što znate klub je kažnjen od komesara lige zbog upada u teren. Slučaj nije završen, najavljena je ta ekspertiza suđenja i neće nam biti velika zadovoljština ukoliko Pehar bude kažnjen sa par utakmica zabrane za onakvo suđenje, ali ukoliko za posljedicu toga budemo imali jedan normalniji pristup od onih nedodirljivih onda će to i imati nekog smisla. Mi i dalje držimo da nikakva kazna čovjeku oko koga se posljednjih nekoliko godina dogodio niz incidenata nama nije dovoljna jer smo izgubili finale kupa koji nam je puno značio, a mi smo i financijski puno izgubili i tu nam je napravljena šteta. Iz ove kože ne možemo, ali bi nas jedna kazna koja bi Pehara na duže vrijeme udaljila sa košarkaških terena bar malo zadovoljila, a najmanje pola klubova iz lige su spremni potpisati zahtjev da on više uopće ne sudi utakmice košarkaške lige".
HKK Zrinjski HT Mostar - KK Sloboda Dita 62:73
U sjeni uspjeha nasi nogometasa,kosarkasi su jucer izgubili od Slobode na svom terenu.Evo već 3.utakmicu za redom gubimo.Vidi se da nam Peraica mnogo fali,ali nebi bilo zgorega i da dovedemo koje pojacanje.Koliko sam upoznat uprava trazi 2 igraca.
U sjeni uspjeha nasi nogometasa,kosarkasi su jucer izgubili od Slobode na svom terenu.Evo već 3.utakmicu za redom gubimo.Vidi se da nam Peraica mnogo fali,ali nebi bilo zgorega i da dovedemo koje pojacanje.Koliko sam upoznat uprava trazi 2 igraca.
Treba nam pod hitno još jedan pravi centar. od kada nema Mate čini mi se da naši mogu samo uhvatiti loptu pod svojim košem ako im se slučajno odbije u ruke. u svakoj utakmici je problem skok. i to je jedan od razloga što smo jučer izgubili.
Po meni nam treba jedan centar da se ne događaju ovakve stvari ako jedan ne bude mogao igrati. i još jedan šuter. ovako je sve na Peraici i Sesaru. Sada nema Peraice i onda ako Sesara ne ide to se odmah osjeti.
Šteta što je dugo Vučković bio ozljeđen. jer ozljedio je se kada je bio u izvrsnoj formi a sada bi nam onakav trebao. ali čini mi se da se polako vraća.
Po meni nam treba jedan centar da se ne događaju ovakve stvari ako jedan ne bude mogao igrati. i još jedan šuter. ovako je sve na Peraici i Sesaru. Sada nema Peraice i onda ako Sesara ne ide to se odmah osjeti.
Šteta što je dugo Vučković bio ozljeđen. jer ozljedio je se kada je bio u izvrsnoj formi a sada bi nam onakav trebao. ali čini mi se da se polako vraća.
Momče Hercegovče
kako igra Tomo trica?
Znamo da ne postiže puno poena pošto kao pley organizira napad i igra sjajnu obranu, s vremena na vrijeme pogodi koju tricu tek da se svi uvjere da on to jako dobro zna.
Čuvajte ga k'o či u glavi, on vam je zalog prolaska među četiri najbolje ekipe.
Znamo da ne postiže puno poena pošto kao pley organizira napad i igra sjajnu obranu, s vremena na vrijeme pogodi koju tricu tek da se svi uvjere da on to jako dobro zna.

nemoj tako ars, ipak su tomo trica i ne-moze-pogodit-bazen-hill tu negdje igraci, tako kazu vrsni poznavaoci kosarke, dakle zrinjski ima tomu tricu, igokea hoce da dovede igraca koji ne moze bazen pogodit, a mi se sekiramoars01 je napisao/la:kako igra Tomo trica?

Cuva Bog Zelju svog!
Tomo je redovito pogađao ono malo šuteva za tri što je uputio od kada je u Zrinjskom.
ali onda predprošlu utakmicu promašio dva puta, čini mi se oba puta promašio cijeli obruč. u zadnjoj samo jednom pokušao i promašio (pogodio obruč).
ovo gore protiv Širokog i Slobode. ali inače meni se kao igrač sviđa. ima dobar prodor samo ga rijetko koristi.
ali onda predprošlu utakmicu promašio dva puta, čini mi se oba puta promašio cijeli obruč. u zadnjoj samo jednom pokušao i promašio (pogodio obruč).

ovo gore protiv Širokog i Slobode. ali inače meni se kao igrač sviđa. ima dobar prodor samo ga rijetko koristi.
Momče Hercegovče
radi koljena, 2 puta ga je povrjedio prilikom ulazaka koji mu je bio najace oruzije, sada se toga mora cuvatiJosip321 je napisao/la:Tomo je redovito pogađao ono malo šuteva za tri što je uputio od kada je u Zrinjskom.
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@Josip321,
Tomo što je pogađ'o pogađ'o
, do kraja sezone više neće
, ispuc'o je svu sreću na Bingu i Lutriji pride.
Nego kako nam je Mate lipotan, kad će počet' igrat' , jako vam teško ide bez tog kršnog hercegovca(ops centra)?
Tomo što je pogađ'o pogađ'o

Nego kako nam je Mate lipotan, kad će počet' igrat' , jako vam teško ide bez tog kršnog hercegovca(ops centra)?
ars01 je napisao/la:@Josip321,
Tomo što je pogađ'o pogađ'o, do kraja sezone više neće
, ispuc'o je svu sreću na Bingu i Lutriji pride.
samo se ti šali. za BH ligu on je fenomenalan. imao je 20-ak koševa po utakmici u zadnjih 10-ak utakmica prije ozljede. istina je da se ne može odljepiti od poda(nisam siguran niti može li zakucati
kažu da će igrati ovu ligu 8, neće se prije vratiti.
ali nemamo ove godine sreće. isto tako nam se Vučković ozljedio kada je bio u izvrsnoj formi. imao je više od 20 koševa po utakmici do tada. taj čovjek ima izvrstan šut za tri. gotovo da ne može promašiti kada je slobodan na trici, za razliku od ostalih. i dugo je bio ozljeđen, teko se sada pomalo vraća u formu.
Vjeruj mi, sa Sesarom koji svaku utakmicu može zabiti 20 koševa samo na ulascima u prostor bez trica i sa Peraicom u onakvoj formi te Vučkovićem nakantali bi Široki doma 20 razlike. Također i Igokeu. Jedino Bosna bi tada bila jača. Igokea bi nas mogla dobiti jedino doma.
Momče Hercegovče
HKK Posušje - HKK Zrinjski 62 : 88
Plemići su večeras u Posušju pregazili domaću momčad rezultatom 62:88. Bila je to utakmica neravnopravnih protivnika u kojoj je sve bilo riješeno već u prvom poluvremenu. Teško bi se večeras i mnogo kvalitetnija momčad od posušaka mogla suprostaviti odlično pucački raspoloženim našim košarkašima.
U zadnjoj četvrtini trener Jugo dao je prigodu svim igračima koje je imao na klupi, a kod Plemića su se istakli Džidić, Sesar, Tomović i Vučković.
Plemići su večeras u Posušju pregazili domaću momčad rezultatom 62:88. Bila je to utakmica neravnopravnih protivnika u kojoj je sve bilo riješeno već u prvom poluvremenu. Teško bi se večeras i mnogo kvalitetnija momčad od posušaka mogla suprostaviti odlično pucački raspoloženim našim košarkašima.
U zadnjoj četvrtini trener Jugo dao je prigodu svim igračima koje je imao na klupi, a kod Plemića su se istakli Džidić, Sesar, Tomović i Vučković.

Rukometni trener Joško Stanić, koji je do rata vodio projekt izgradnje dvorane, smatra da je stara dvorana zadovoljavala današnje standarde i da ju nije trebalo rušiti.
''Ona je dvorana imala projekt i sadržaj jedinstven u ovoj regiji. Da je dovršena, bila bi slična onoj u Makarskoj'', kazao je Stanić za Dnevni list.

On je mišljenja da je stara dvorana srušena zbog nečijih privatnih interesa, a ne zbog toga što nije zadovoljavala sadašnje standarde. Smatra da ovako skupa dvorana s popratnim sadržajima ne može biti gotova ni do 2012.
''Mi smo onda imali redovito financiranje i sve je išlo mjesec za mjesec i nikome se dužno nije ostalo. Da nije zaratilo, stara bi dvorana bila gotova za pet mjeseci, a za to je trebalo još svega milijun maraka. Cjelokupan projekt, s plivačkim bazenima, kuglanama i ostalim sadržajima, je koštao tada 6 milijuna maraka'', ustvrdio je on, napominjući da je sadašnji projekt višestruko skuplji i samim time teže izvodljiv.
Predsjednik Karate kluba Neretva Zdenko Klepić kazao je za Dnevni list da ne moramo gledati u susjednu zemlju, kada se sportske dvorane bez problema grade svugdje oko nas.
Bitno je, kaže on, samo pronaći dobar model financiranja, da Gradu na koncu ostane dvorana a privatnicima popratni prostori.
''Dvoranu imaju sve susjedne općine, od Čitluka, Širokog Brijega do Ljubuškog. Glupo je da Mostar još nema sportske dvorane, a toliko se priča o mladima. Jedino naši mladi nemaju uvjeta za rad. Osobno radim s djecom u jednoj školskoj dvorani. Roditelji dovedu djecu i nemaju ih gdje sačekati“, kaže Klepić, čiji klub dijeli sudbinu svih ostalih u Mostaru.
Ni on ne smatra da će cijeli projekt koji je zamislila Gradska uprava Mostara, biti okončan do 2012. Smatra da bi u tom roku mogla biti gotova središnja dvorana, no više od svega toga ga zabrinjava da će se sve to previše iskomercijalizirati te da će manji klubovi ostati kratkih rukava.
„Ako ne naprave manje dvorane, ja opet nisam dobio ništa i nemam gdje. Ne mogu u veliku dvoranu i opet ću se morati potucati po tuđim prostorima“, kazao je Klepić.
@Eagles ,
Ovaj projekat Gradske dvorane se odnosi na cijeli grad ili samo za zapadni dio?
Ako je ovo drugo , onda će biti kao i sa stadionom Vrapčići u Mostaru tj. može se finansirati samo od donacija pravnih i fizičkih lica, završetak u tom slučaju neće biti ni do do 2112. godine.
Što li Vi mislite, da će neko u Bošnjaka pristati da se financira iz Gradskog buđeta(proračuna)gradnja objekta samo za klubove sa hrvatskim predznakom i to ni više ni manje SAMO 33 MILONA KM , doista imate bujnu maštu, ni stadion pod Bijelim brijegom niste renovirali i uljudili od rata do danas koliki ste neimari.
Ovaj projekat Gradske dvorane se odnosi na cijeli grad ili samo za zapadni dio?
Ako je ovo drugo , onda će biti kao i sa stadionom Vrapčići u Mostaru tj. može se finansirati samo od donacija pravnih i fizičkih lica, završetak u tom slučaju neće biti ni do do 2112. godine.
Što li Vi mislite, da će neko u Bošnjaka pristati da se financira iz Gradskog buđeta(proračuna)gradnja objekta samo za klubove sa hrvatskim predznakom i to ni više ni manje SAMO 33 MILONA KM , doista imate bujnu maštu, ni stadion pod Bijelim brijegom niste renovirali i uljudili od rata do danas koliki ste neimari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.