Dobro si pojasnio a ja sam gore naveo mirise mi na proslu sezonu samo start je bio dobar i nakon one blamaze u kupu evo nema jos oporavka, gol jeste cisti offside ali uzese nam 3 boda imali smo prilike za 1:1 pa cak i vise ali eto nazalost nista na kraju.RK Gradacac je napisao/la:Kukavicka igra NEC i gol iz offside-a![]()
Al na stranu to, nasa igra je nikakva. Ako izuzmemo 5-6 ekstra dobrih utakmica ove sezone, nista se nije promijenilo u odnosu na proslu godinu. Borba za osmu poziciju je i ove godine realnost. Potrebno je puno rada na treningu da se ovi "talenti" pocnu ponasati kao igraci. Ne mogu najjednostavnija dodavanja da naprave, ma katastrofa!
Sreca pa smo dobro poceli sezonu, inace bi sada kao i prosle godine bili 15-16 na tabeli.
Al bice bolje...
Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Feyenoord
Velika kriza. izbaceni iz kupa... 6-0 u Groningenu i sad opet kod kuce protiv Nijmegena izgubili. Nije mi nikako jasno kako jesmo mogli igrati protiv ajaxa a sad nesto nikako. kao da su sve za cjelu sezonu dali tu utakmicu.
Osjecao sam ovo nekako da cemo izgubiti ovu utakmicu i ako o onom golu nema price ali yebi ga broji se, sledjeca Vitesse bit ce isto tesko bod bi bio puna kapa tamo.Eki je napisao/la:Velika kriza. izbaceni iz kupa... 6-0 u Groningenu i sad opet kod kuce protiv Nijmegena izgubili. Nije mi nikako jasno kako jesmo mogli igrati protiv ajaxa a sad nesto nikako. kao da su sve za cjelu sezonu dali tu utakmicu.
- RK Gradacac
- Kontakt:

Sutra jako vazna utakmica za nas. Idemo u goste Vitesse-u sa koji nam je direktni konkurent za play-off.
Bilo bi lijepo da ne izgubimo sutra...
010 ISN'T JUST A CODE
Sta se ovo desava u Arnhemu, vodimo vec 3-0 

Evo sad sam se vratio iz Arnhema. Sjajno smo odigrali i 0-4 pobjedili. samo mi nije jasno kako mozemo jednu sedmicu izgubiti 6-0 kod Groningena a drugu sedmicu ovako uraditit...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Fenomenalna utakmica, Vitesse nije mogao nista protiv ovakvog Feyenoorda. Cak je i asistent trenera Vitessea na poluvremenu rekao da je tesko igrati protiv ovakvog Feyenoorda koji je namucio Ajax i AZ u gostima. Tako se i ispostavilo do kraja, jednostavno dominacija do kraja utakmice. Vjerovatno i najbolja utakmica sezone. Ahmadi i Cisse su strasan dvojac a raduje i cinjenica da je Guidetti poceo davati golove iz igre 
Jedino sto zabrinjava je promjenjiva igra. Jedne sedmice odigraju fenomenalno da bi sljedece podbacili kao da nikad lopte nisu vidjeli.
0-4 

Jedino sto zabrinjava je promjenjiva igra. Jedne sedmice odigraju fenomenalno da bi sljedece podbacili kao da nikad lopte nisu vidjeli.

010 ISN'T JUST A CODE
Zadnja recenica to je tako, ekipa je mlada i to moramo ocekivat znaci ove sedmice 10 a sledjece moze lako biti 5 to je sve neiskustvo ali sigurno idemo naprijed gledajuci proslu sezonu kada smo jedva zabijali golove sada to ide mnogo lakse i to bez wijnalduma i fera koji su prosle god bili sigurno kljucni igraci ekipe.RK Gradacac je napisao/la:Fenomenalna utakmica, Vitesse nije mogao nista protiv ovakvog Feyenoorda. Cak je i asistent trenera Vitessea na poluvremenu rekao da je tesko igrati protiv ovakvog Feyenoorda koji je namucio Ajax i AZ u gostima. Tako se i ispostavilo do kraja, jednostavno dominacija do kraja utakmice. Vjerovatno i najbolja utakmica sezone. Ahmadi i Cisse su strasan dvojac a raduje i cinjenica da je Guidetti poceo davati golove iz igre
0-4
Dobra pobjeda kao i igra ovo treba ohrabriti sve nas navijace kao i igrace a sve pohvale koemanu koji forsira atraktivnu igru i uspjeva.
RKC 1:2 FEYENOORD lagana pobjeda bili smo cjeli mec bolji oni su dali gol nezasluzeno ali na kraju je sve ispalo dobro nova 3 boda ovako samo da nastave i nema zime dolazi psv hocemo kao prosle godine 3:1
- RK Gradacac
- Kontakt:
Pobjedili ali vise sretno nego spretno. Nisam bas prezadovoljan igrom, protiv Vitessea je bilo puno puno bolje. Pola ekipe je djelovala izgubljeno a medju njima i Ahmadi i Classie koji su do sada igrali odlicno.
Sve u svemu najbitnije je da su pobijedili. Sada dolazi PSV, sta mozemo ocekivati?
Sve u svemu najbitnije je da su pobijedili. Sada dolazi PSV, sta mozemo ocekivati?
010 ISN'T JUST A CODE
To mozemo ocekivat ove sezone mlada i neiskusna ekipa ali sve u svemu najvaznija pobjeda.RK Gradacac je napisao/la:Pobjedili ali vise sretno nego spretno. Nisam bas prezadovoljan igrom, protiv Vitessea je bilo puno puno bolje. Pola ekipe je djelovala izgubljeno a medju njima i Ahmadi i Classie koji su do sada igrali odlicno.
Od ove ekipe ni se zna sta mozes ocekivati. jednu sedmicu igraju sjano a drugu skroz bezz. Nadam se da cemo u nedjelju moci slaviti uz podrsku od navijaca
Od prve minute na napad igrat znaci nebranit se i onda nema zime nadam se 2:1 ili 1:0 minimalna ali vazna pobjeda bi nam trebala jer idu teske utakmice onda twente itd.Eki je napisao/la:Od ove ekipe ni se zna sta mozes ocekivati. jednu sedmicu igraju sjano a drugu skroz bezz. Nadam se da cemo u nedjelju moci slaviti uz podrsku od navijaca
- RK Gradacac
- Kontakt:

Iskreno, tesko da mozemo pobijedit. PSV je u formi i po meni je najjaca ekipa u Eredivisie. S druge strane i Feyenoord zna odigrat odlicnu utakmicu. Vidjet cemo.
010 ISN'T JUST A CODE
1-0 Cisse
2-0 Schaken
NASTAVI NIZ!!!!
2-0 Schaken
NASTAVI NIZ!!!!

Dobra partija FEYENOORDA prava pokazali su danas da se mogu nosit sa jacim ekipama i koji su budzetom jos puno jaci podjestimo 28 miliona su potrosili samo ovog ljeta.
Nova 3 boda i ovo daje samopouzdanja igracima da mogu vazne utakmice da pobjede.
Nova 3 boda i ovo daje samopouzdanja igracima da mogu vazne utakmice da pobjede.
- RK Gradacac
- Kontakt:
ProostRK Gradacac je napisao/la:

- RK Gradacac
- Kontakt:
Sta drugo reci nego RAZBILI SMO IHPolo je napisao/la:ProostRK Gradacac je napisao/la:

010 ISN'T JUST A CODE
Samo trebamo nastaviti ovu seriju i opet upisat pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.