Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 avg 2012, 02:23

Bombe i u kosarci i u vaterpolu!

http://www.telegraf.rs/sport/309446-bom ... partizanom" onclick="window.open(this.href);return false;

Opet cemo da se sprdamo sa vestackim projektima! :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 avg 2012, 14:09

@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 avg 2012, 14:16

DANTES je napisao/la:@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....

Ma mene to uopste ne zanima, mogu ljudi da se opet ugase - zao mi biti nece, a mogu da budu i prvaci Evrope - isti qrac.
Mene samo nervira ta prica "zasto se daje njima, a ne nama" i nista vise. I ono: "mi smo extra, posteni, vredni, porodica, a oni su bagra, gubitnici, krimosi......, zato dajte pare nama". To jednostavno nije istina i kraj price.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 avg 2012, 14:20

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....

Ma mene to uopste ne zanima, mogu ljudi da se opet ugase - zao mi biti nece, a mogu da budu i prvaci Evrope - isti qrac.
Mene samo nervira ta prica "zasto se daje njima, a ne nama" i nista vise. I ono: "mi smo extra, posteni, vredni, porodica, a oni su bagra, gubitnici, krimosi......, zato dajte pare nama". To jednostavno nije istina i kraj price.
A mnogi se ovde ne pitaju šta će biti dogodine kad ulagači dignu sidra i i odje.bu glasače navijače... I jedne i druge
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 22 avg 2012, 18:47

šta sve neću pročitati na ovoj temi, pa tu se ne radi o nagađanju već o svesnim lažima kada je VK Partizan u pitanju.... o majko mila.

Uglavnom s Partizanom bi u subotu ugovore trebali potpisati Vanja Udovičić,Boris Zloković i Filip Filipović.... DOMINIRAJ! :)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2012, 21:55

Zar nisu prosle godine bile egal utakmice ?
Kako to "tek se malo izjednacava". :?
Uglavnom s Partizanom bi u subotu ugovore trebali potpisati Vanja Udovičić,Boris Zloković i Filip Filipović.... DOMINIRAJ
Zlokovic ode u Tursku. ;) Rekao je da nema sanse da potpise ni za jedan beogradski klub. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2012, 19:17

Koliko ste ih dobili? Da ni se sa nekim smatrao izjednačenim moraš ga koji put dobiti....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2012, 18:12

DANTES je napisao/la:Koliko ste ih dobili? Da ni se sa nekim smatrao izjednačenim moraš ga koji put dobiti....
Opet izvrces kako tebi odgovara.Npr.proletos je Partizan bio bolji od Zvezde u fudbalu iako je nijednom nije dobio,iako joj nije postigao gol.Zar za egal nebi trebao koji put bar postici gol ? :? :roll:

Zvezda je pre tri godine bila daleko od Partizana,Zvezda je pre dve godine bila daleko od Partizana,ali Zvezda je prosle sezone bila dosta blizu Partizana,neocekivano za mene blizu,utakmice veoma ozbiljne koje su na kraju pripadale Partizanu,obicno na iskustvo te jednom i obilatom pomoci sudija.To o cemu ti pricas je rezultatski egal,a igracki egal je nesta sasvim drugo.Ove sezone je bara-bara igracki.Mi cemo po svemu sudeci imati jacu startnu postavu,Partizan ce na klupi biti duzi i videcemo sta ce biti,sigurno je jedino da ce pobediti vaterpolo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2012, 19:01

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Koliko ste ih dobili? Da ni se sa nekim smatrao izjednačenim moraš ga koji put dobiti....
Opet izvrces kako tebi odgovara.Npr.proletos je Partizan bio bolji od Zvezde u fudbalu iako je nijednom nije dobio,iako joj nije postigao gol.Zar za egal nebi trebao koji put bar postici gol ? :? :roll:

Zvezda je pre tri godine bila daleko od Partizana,Zvezda je pre dve godine bila daleko od Partizana,ali Zvezda je prosle sezone bila dosta blizu Partizana,neocekivano za mene blizu,utakmice veoma ozbiljne koje su na kraju pripadale Partizanu,obicno na iskustvo te jednom i obilatom pomoci sudija.To o cemu ti pricas je rezultatski egal,a igracki egal je nesta sasvim drugo.Ove sezone je bara-bara igracki.Mi cemo po svemu sudeci imati jacu startnu postavu,Partizan ce na klupi biti duzi i videcemo sta ce biti,sigurno je jedino da ce pobediti vaterpolo.
Dobro koliko ste trofeja uzeli.... Nije to izvrtanje... Mi smo igrali ispod mogućnosti vi napaljeni iznad i to je to... Sad smo jednaki... Biće zanimljivo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2012, 14:20

Kao sto sam i ocekivao sve je ostalo na ono BI TREBALI potpisati za Partizanom.Vanja i Filip izgleda sve zavrsili sa Galatom.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 avg 2012, 21:13

Devil je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao sve je ostalo na ono BI TREBALI potpisati za Partizanom.Vanja i Filip izgleda sve zavrsili sa Galatom.
Pa? Ti bi kao volio da su došli? ;)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2012, 23:51

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao sve je ostalo na ono BI TREBALI potpisati za Partizanom.Vanja i Filip izgleda sve zavrsili sa Galatom.
Pa? Ti bi kao volio da su došli? ;)
Pa nista,kazem kako sam i ocekivao ono je bila medijska izmisljotina koja bi verovatno i prosla da u igru iznenada nije usla Galata.
Naravno da bih voleo da dodju,zasto da pored jednog Partizana iz moje drzave,dvojica vrhunskih igraca trebaju da idu u Tursku.Ja sam uvek govorio da posle Zvezde i OFK u super ligi najvise simpatisem Partizan,ali neki to ne mogu da shvate jer im deluje nelogicno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2012, 23:09

Kako je samo Galata ispala neozbiljna. :o
Na kraju i Fica i Vanja dosli opet u Beograd,izgleda da ni sa Peroneom nisu potpisali ugovor. :roll:
Bice da je neuspesan projekat na kraju to.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 01:14

I kud će sada? Što ne bi recimo otišli u Vosu... Kakva bi to liga bila...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 11:16

Samo da ne budu ovo poslednje godine profi vaterpola u svetu. ;) :(

Interes profi sporta nikada nije i ne bi smeo biti da se isti igra na teritoriji gde živi ukupno svega 50-ak miliona! ;)
Imajte na umu ove moje reči, nimalo nije dobro što se ovo dešava talijanima,a bogami i kod španaca je zainteresovanost za ovaj sport sve manja. Jedino još Mađari kao svoj nacionalni sport ga smatraju bitnim.

Nadam se da će ova pomenuta dvojica potpisati za Partizan.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 14:55

underPFC je napisao/la:Samo da ne budu ovo poslednje godine profi vaterpola u svetu. ;) :(

Interes profi sporta nikada nije i ne bi smeo biti da se isti igra na teritoriji gde živi ukupno svega 50-ak miliona! ;)
Imajte na umu ove moje reči, nimalo nije dobro što se ovo dešava talijanima,a bogami i kod španaca je zainteresovanost za ovaj sport sve manja. Jedino još Mađari kao svoj nacionalni sport ga smatraju bitnim.

Nadam se da će ova pomenuta dvojica potpisati za Partizan.
Mađara, nas, Hrvata, Crnogoraca nema zajedno ko Italijana i nemamo, nikakvog uticaja...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 avg 2012, 10:57

Kragujevac je ovg godine dobio bazen, ovoga leta je Radnički igrao u Drugoj ligi Srbije i kao drugi se plasriao u Prvu B ligu i u toku se pregovori da Radnički već ove sezone igra u Prvoj A ligi.

Kragujevčani žele da dovedu reprezentativce Srbije Filipa Filipovića i kapitena Vanju Udovičića, centra crnogorske reprezentacije Borisa Zlokovića i hrvatskog reprezentativca Damira Burića.

Veliku finansijsku podršku vaterpolo klubu Radnički prižiće Grad Kragujevac.

"I dalje smo u stanju blagog šoka. Čekamo još neke konkretne poteze. Ipak, mislim da je sve što se deševa pun pogodak za vaterpolo i Grad Kragujevac", rekao je predsednik Radničkog Petar Milikić za "Sport".

:lol: :lol: :lol:

Ajmo sad crno-bela bratijo: "odakle vam pare", "drzavni projekat", "Vucic vas stvorio"...

A u stvari zaboravih, da se vama ne isplati da budete protiv Verka, Nicica, Dinkica i njihovog investiranja, jer ne pomazu Zvezdi, vec Radnickom ili Zajecaru. ;)

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 avg 2012, 11:51

A sto bombarduju ljude sa ovim glupostima,izgleda da ce ti igraci igrati dvije lige :D.

Vaterpolo as Vanja Udovičić planira da od VK „Banjaluka“ napravi „drim-tim“ sastavljen od sadašnjih i bivših reprezentativaca Srbije, Crne Gore i Hrvatske, koji bi već u prvoj sezoni napao pehar u drugom po rangu evropskom takmičenju, LEN kupu!

Finansijska kriza ozbiljno je uzdrmala vaterpolo. Crnogorski klubovi su pred bankrotom i neće učestvovati u Ligi šampiona, s ogromnim problemima se susreće i zagrebačka Mladost, koju je Udovičić već napustio. Grčki i španski timovi iz godine u godinu smanjuju budžete, Mađari nisu spremni da izdvajaju velike sume na klubove, a glavni finansijer Pro Reka Gabrijel Volpi napustio je ekipu, pa je aktuelni prvak Italije i Evrope pred gašenjem. Ti problemi su za posljedicu imali egzodus vaterpolista koji su se praktično našli na ulici. Istina, beogradska Crvena zvezda, dubrovački Jug i riječko Primorje uspeli su da angažuju nekoliko vrhunskih imena. Ipak, na tržištu je i dalje veliki broj neangažovanih asova.

Jedan od njih, kapiten „delfina” Vanja Udovičić, pokrenuo je ideju da grad na Vrbasu dobije klub evropskog renomea. Prema njegovom planu, VK „Banjaluka” bi se u prvoj sezoni takmičio u Prvoj A ligi Srbije, a u zavisnosti od dogovora s Vaterpolo savezom BiH ekipa bi dobila priliku da zaigra u LEN kupu.

Vanja priznaje da se nije mnogo dvoumio kada je odabrao Banjaluku, jer su u Srpskoj vaterpolisti uvijek dočekivani kao junaci.

- Jačanjem banjalučkog kluba doprinijeli bismo regionalnom razvoju vaterpola. Mislim da ovaj grad to može da podrži i da je cijeli projekat interesantan, pogotovo jer smo ovdje često dolazili i lično sam doživio vjerovatno i najbolji prijem u životu. U slučaju da sve prođe po planu, vjerujem da već prve sezone možemo osvojiti evropski trofej, pošto imamo obećanje da bismo dobili mjesto u LEN kupu – jasan je Udovičić.

Iako kapiten „delfina” nije želio da govori o imenima koja su spremna da dođu u Banjaluku, nezvanično saznajemo da bi to mogli biti njegovi saigrači iz reprezentacije Srbije Filip Filipović i Slobodan Nikić, zatim iskusni Crnogorac Boris Zloković, te hrvatski internacionalci Damir Burić i Josip Pavić…

- U ovom trenutku ne mogu još ništa konkretno da kažem, osim da radimo na realizaciji ovog plana. Već sutra-prekosutra mogli bismo imati mnogo više informacija – naglasio je Udovičić.

Predsjednik Vaterpolo kluba „Banjaluka” Slobodan Grahovac oduševljen je Udovičićevom idejom. Prema njegovim riječima, sve izvjesniji projekat bio bi još jedna lijepa sportska priča grada na Vrbasu od koje bismo imali višestruku korist.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 13:10

@magica ne znam jesi primjetio ali Radnički nije iz BGD... Takođe ovo im je prvo potpomaganje, treće kao regionalni centar to je grad Kragujevac zaslužio a i interes je srpskog sporta... I nema nikakve veze sa nečijim kompleksima, egomanijom i sličnim patološkim ispadima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2012, 13:56

Znaci Radnicki je taj klub.Pre par dana kada su Vanja i Filip dosli iz Turske rekli su mi da Vanja i Filip imaju ponudu kluba iz Srbije koji nije ni Zvezda ni Partizan.Nisu ni oni znali ime toga kluba.Vosu sam odma' otpisao jer znam da ona nema kesa niti da se nesta preterano trzaju da ga unesu u klub.Sa druge strane glavni pik mi je bio Krusevac,da ce tamo da se oformi klub dostojan vrha tabele jer je i tamo bazen napravljen,reprezentacija igrala,vaterpolo euforija vlada,kes bi se mogao uneti,no vidim da je to ipak Kragujevac.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.