http://www.telegraf.rs/sport/309446-bom ... partizanom" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet cemo da se sprdamo sa vestackim projektima!

Moderator/ica: rio_Ferdy88
DANTES je napisao/la:@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....
A mnogi se ovde ne pitaju šta će biti dogodine kad ulagači dignu sidra i i odje.bu glasače navijače... I jedne i drugeMaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la:@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....
Ma mene to uopste ne zanima, mogu ljudi da se opet ugase - zao mi biti nece, a mogu da budu i prvaci Evrope - isti qrac.
Mene samo nervira ta prica "zasto se daje njima, a ne nama" i nista vise. I ono: "mi smo extra, posteni, vredni, porodica, a oni su bagra, gubitnici, krimosi......, zato dajte pare nama". To jednostavno nije istina i kraj price.
Zar nisu prosle godine bile egal utakmice ?DANTES je napisao/la:@ magica aj nađi da sam ja rekao nešto protiv ovog projekta VCZ... Štaviše podržavam... Sjetite se Partizanovog problema u evro tekmama jer nema kontinuitet jakih utakmica. I ovo što Zvezda pravi je dobar tim, nikako Drim... Tek su sada malo izjednačava sa Partizanom... Još je slabija od Juga, Mladosti, pod uslovom da i oni ne mijenjaju timove... Drim tim je bio Pro Reko, Bečej nekad davno, Posilipo i Savona isto prije nekad....
Zlokovic ode u Tursku.Uglavnom s Partizanom bi u subotu ugovore trebali potpisati Vanja Udovičić,Boris Zloković i Filip Filipović.... DOMINIRAJ
Opet izvrces kako tebi odgovara.Npr.proletos je Partizan bio bolji od Zvezde u fudbalu iako je nijednom nije dobio,iako joj nije postigao gol.Zar za egal nebi trebao koji put bar postici gol ?DANTES je napisao/la:Koliko ste ih dobili? Da ni se sa nekim smatrao izjednačenim moraš ga koji put dobiti....
Dobro koliko ste trofeja uzeli.... Nije to izvrtanje... Mi smo igrali ispod mogućnosti vi napaljeni iznad i to je to... Sad smo jednaki... Biće zanimljivo.Devil je napisao/la:Opet izvrces kako tebi odgovara.Npr.proletos je Partizan bio bolji od Zvezde u fudbalu iako je nijednom nije dobio,iako joj nije postigao gol.Zar za egal nebi trebao koji put bar postici gol ?DANTES je napisao/la:Koliko ste ih dobili? Da ni se sa nekim smatrao izjednačenim moraš ga koji put dobiti....![]()
![]()
Zvezda je pre tri godine bila daleko od Partizana,Zvezda je pre dve godine bila daleko od Partizana,ali Zvezda je prosle sezone bila dosta blizu Partizana,neocekivano za mene blizu,utakmice veoma ozbiljne koje su na kraju pripadale Partizanu,obicno na iskustvo te jednom i obilatom pomoci sudija.To o cemu ti pricas je rezultatski egal,a igracki egal je nesta sasvim drugo.Ove sezone je bara-bara igracki.Mi cemo po svemu sudeci imati jacu startnu postavu,Partizan ce na klupi biti duzi i videcemo sta ce biti,sigurno je jedino da ce pobediti vaterpolo.
Pa? Ti bi kao volio da su došli?Devil je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao sve je ostalo na ono BI TREBALI potpisati za Partizanom.Vanja i Filip izgleda sve zavrsili sa Galatom.
Pa nista,kazem kako sam i ocekivao ono je bila medijska izmisljotina koja bi verovatno i prosla da u igru iznenada nije usla Galata.DANTES je napisao/la:Pa? Ti bi kao volio da su došli?Devil je napisao/la:Kao sto sam i ocekivao sve je ostalo na ono BI TREBALI potpisati za Partizanom.Vanja i Filip izgleda sve zavrsili sa Galatom.
Mađara, nas, Hrvata, Crnogoraca nema zajedno ko Italijana i nemamo, nikakvog uticaja...underPFC je napisao/la:Samo da ne budu ovo poslednje godine profi vaterpola u svetu.![]()
Interes profi sporta nikada nije i ne bi smeo biti da se isti igra na teritoriji gde živi ukupno svega 50-ak miliona!
Imajte na umu ove moje reči, nimalo nije dobro što se ovo dešava talijanima,a bogami i kod španaca je zainteresovanost za ovaj sport sve manja. Jedino još Mađari kao svoj nacionalni sport ga smatraju bitnim.
Nadam se da će ova pomenuta dvojica potpisati za Partizan.
Kragujevac je ovg godine dobio bazen, ovoga leta je Radnički igrao u Drugoj ligi Srbije i kao drugi se plasriao u Prvu B ligu i u toku se pregovori da Radnički već ove sezone igra u Prvoj A ligi.
Kragujevčani žele da dovedu reprezentativce Srbije Filipa Filipovića i kapitena Vanju Udovičića, centra crnogorske reprezentacije Borisa Zlokovića i hrvatskog reprezentativca Damira Burića.
Veliku finansijsku podršku vaterpolo klubu Radnički prižiće Grad Kragujevac.
"I dalje smo u stanju blagog šoka. Čekamo još neke konkretne poteze. Ipak, mislim da je sve što se deševa pun pogodak za vaterpolo i Grad Kragujevac", rekao je predsednik Radničkog Petar Milikić za "Sport".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.