Kantonalna liga Sarajevo
Re: Kantonalna liga Sarajevo
bit če teško SAŠK-u slijedeče sezone jer ima dosta solidnih ekipa eto npr. vratnik je ispao u ovu ligu pa ovi što su odustali iz druge lige centar kao npr FCT i Biser i tako dalje ima tu finih ekipa. neče im biti lako. lakše če biti Hridu ostati u drugoj ligi nego SAŠKu da ovu osvoji.
Glavni problem ce biti zadrzati ovu ekipu i trenera.Jer su mnogi bili tu iz razloga sto im je receno da zelimo uci u 2 ligu,a sada ostaje da vidimo.Bistrik je napisao/la:bit če teško SAŠK-u slijedeče sezone jer ima dosta solidnih ekipa eto npr. vratnik je ispao u ovu ligu pa ovi što su odustali iz druge lige centar kao npr FCT i Biser i tako dalje ima tu finih ekipa. neče im biti lako. lakše če biti Hridu ostati u drugoj ligi nego SAŠKu da ovu osvoji.
Uglavnom treba reci da juce Sask juce nije imao ni malo srece.U 1 poluvremenu pogodjene 2 stative i 1 precka,a uz to autogol igraca Saska

Visca el Barça ! Mes que un club !
jel to Biser igra sada u Kantonalnoj? Na kojem oni stadionu igraju? Znam da treniraju u Briješću, imaju stadion, mali, sa umjetnom travom u Boljakovom Potoku, al prvenstvo gdje igraju?
oni su netom završenu sezonu igrali u drugoj ligi centar ali su iz nje istupili. znaći ako se aktiviraju za slijedeču sezonu počnju igrati u ovoj ligi.sonik24 je napisao/la:jel to Biser igra sada u Kantonalnoj? Na kojem oni stadionu igraju? Znam da treniraju u Briješću, imaju stadion, mali, sa umjetnom travom u Boljakovom Potoku, al prvenstvo gdje igraju?
hvala kume 

nego kad bi se malo vise raspravljalo o nasem (kantonalnom) fudbalu, bolje bi bilo, ja sam inace loko-patriot 

Kad krene liga,nema se o cemu sada raspravljati
Osim da ce Sask Napredak dovesti nekoliko dobri igraca.

zar nisi rekao neki dan da je pred raspadom zato što niste izborili Drugu ligu pa neki hoče da idu?DesimaL je napisao/la:Kad krene liga,nema se o cemu sada raspravljati![]()
šteta ali izgleda da se u ovom kantonu igra slab fudbal. naime KS nema presdtavnik u 1 federalnoj ligi u a u drugoj za slijedeču sezonu su FAMOS, Radnik, Ilijaš i Hrid. a ove sezone su iz te lige istupili Biser i FCT a Vratnik je bio zadnji i to ubjedljivo.
I za mene je to porazno... Imamo cetiri kluba u Premijer ligi (brojim i Slaviju), a od 30 klubova u drugom rangu niti jedan u Prvoj Ligi FBiH (iz Kantona Sarajevo) niti u Prvoj ligi RS (iz Sarajevsko-Romanijske regije). Tek u trecem rangu imamo cetiri u Drugoj ligi FBiH Centar (Famos Hrasnica, Radnik Hadžići, Ilijaš i Hrid) i tri u Drugoj Ligi RS Istok (Famos I. Ilidža, Glasinac Sokolac i Mladost Rogatica)Bistrik je napisao/la:šteta ali izgleda da se u ovom kantonu igra slab fudbal. naime KS nema presdtavnik u 1 federalnoj ligi u a u drugoj za slijedeču sezonu su FAMOS, Radnik, Ilijaš i Hrid. a ove sezone su iz te lige istupili Biser i FCT a Vratnik je bio zadnji i to ubjedljivo.
Famos me baš isfuro, ja sam ocekivao poslije one fuzije odmah premijer ligu, Evropa, borba za vrh, po pricama, medjutim, sve u Neretvu
opet zivotarenje po nizim ligama, pa Famos, malo je reci da bi imao odlicnu posjetu, ko iz cijele Ilidze, pa i Vojkovica, nebi dosao gledat premijerligasku tekmu...

što se toče FK Hrida paja taxi je sponzor a ima par manjih sponzora tako da nevjerujem da če samo jednu sezonu biti u drugoj ligi a sad koliko imaju love za federalnu ligu neznam. pravi se također pomoćni stadion da se ima gdje trenirati da se neplača želji barem za treniranje a ko zna možda se i jednog dana napravi i stadion
a gdje igra Hrid, na Grbavici? vidio sam par puta ekipu na Ilidži...
na grbavici. a trenirali su svugdjesonik24 je napisao/la:a gdje igra Hrid, na Grbavici? vidio sam par puta ekipu na Ilidži...
da hoce vise ova pauza proc 

Nacekat ce se ti da prodje pauza.sonik24 je napisao/la:da hoce vise ova pauza proc

Mah
inace, jedva cekam sva prvenstva, jer bas volim nogomet, al nase mahalske ekipe, to je pravi nogomet iliti fudbal, tu je rivalstvo, pogledaj samo kakve grbove imamo 

Bojnik ko Barcelona,samo malo boje promjenilisonik24 je napisao/la:Mahinace, jedva cekam sva prvenstva, jer bas volim nogomet, al nase mahalske ekipe, to je pravi nogomet iliti fudbal, tu je rivalstvo, pogledaj samo kakve grbove imamo

Jbg i ja jedva cekam da pocne liga,nadam se da cemo se opet boriti za ulazak u 2 ligu.
hehehe, dosta klubova se fura na Barcu, sto nebi i nas Bojnik 

Izgleda da nema nista od odlaska Hrida u 2 ligu.
Kako sam dobro cuo,predsjednik kluba ih je zaj.ebo tako da nece imati para da budu u 2 ligi.
Kako sam dobro cuo,predsjednik kluba ih je zaj.ebo tako da nece imati para da budu u 2 ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.