Pre-season 2011-2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Pre-season 2011-2012
Lockout je sve blizi, sranje. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iverson izjavio da bi volio nazad u NBA. Mislim da bi dobro dosao Celticsima, njima bi dobro dosli poeni sa klupe.
ti predvidi onaj moguci trade Caman-Iggy ,po meni je to dobar trade za obe ekipe,a Cllipersi bi s njim imali strasnu petorkuDonnie Darko je napisao/la:Iverson izjavio da bi volio nazad u NBA. Mislim da bi dobro dosao Celticsima, njima bi dobro dosli poeni sa klupe.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Clippersi bi sa njim po meni vec u prvoj sezoni bili legitimna playoff ekipa, znaci nekih 45+ pobjeda. Griffin i igudala bi vjerovatno bili atletski najmocniji krilni par u ligi.
A sto se Phile tice, mislim da ovaj trejd ne bi znacajnije utjecao na broj pobjeda. Izgubili bi najboljeg defanzivca u timu, jednog od najboljih na svojoj poziciji u ligi, ali bi dobili visokog igraca koji im je prijeko potreban, i da maknu hawesa iz prve petorke napokon. Jos bi se Turneru otvorio prostor za napredak.
A sto se Phile tice, mislim da ovaj trejd ne bi znacajnije utjecao na broj pobjeda. Izgubili bi najboljeg defanzivca u timu, jednog od najboljih na svojoj poziciji u ligi, ali bi dobili visokog igraca koji im je prijeko potreban, i da maknu hawesa iz prve petorke napokon. Jos bi se Turneru otvorio prostor za napredak.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Isto tako procitao sam da su Sunsi zainteresovani za dovodjenje OJ Mayoa, i da bi za njega ponudili Lopeza i 2 pika prve runde. Amin.
slazem se 45 pobjeda nebi bio problem.Jos onaj centar De andre bi zatvorio reket,Griffin bi vukao naprijed,trica Gordon i Mo Wiliams,Aminu na klupi kao 6 igrac,Bledsoe jedino najslabija karika Del Negro koji moze sve upropastitDonnie Darko je napisao/la:Clippersi bi sa njim po meni vec u prvoj sezoni bili legitimna playoff ekipa, znaci nekih 45+ pobjeda. Griffin i igudala bi vjerovatno bili atletski najmocniji krilni par u ligi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Valjda ne racunaju Del Negra na duze staze, bar se nadam.
Kad Spoelstra može biti u finalu NBA valjda može i Del Negro odvest do PO-a neku ekipuDonnie Darko je napisao/la:Valjda ne racunaju Del Negra na duze staze, bar se nadam.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa odveo je bullse dva put u playoff, jednom cak bio blizu i da izbaci celticse u onoj epskoj seriji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tek sad vidim da Krstic najvjerovatnije ide u CSKA. Prvo se rijese Perkinsa, pa im odu Shaq i Krsitc. Ko ce im sad igrat centra jbt? Jermaine O'Neil je sposoban to ciniti nekih 15 utakmica
Jos samo Davis treba otici pa da ostanu sa samo jednim visokim igracem u timu, i to 35-godisnjim Garnettom.

- adriano_leite
- Kontakt:
Sto je najgore, daj Boze da mogu produziti ugovor i sa Davisom i sa Greenom, jer su debelo u minusu, a Green i Davis sigurno nece igrati za kikiriki.Donnie Darko je napisao/la:Tek sad vidim da Krstic najvjerovatnije ide u CSKA. Prvo se rijese Perkinsa, pa im odu Shaq i Krsitc. Ko ce im sad igrat centra jbt? Jermaine O'Neil je sposoban to ciniti nekih 15 utakmicaJos samo Davis treba otici pa da ostanu sa samo jednim visokim igracem u timu, i to 35-godisnjim Garnettom.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Krsticu nude 6 milona za dvije sezone.Donnie Darko je napisao/la:Tek sad vidim da Krstic najvjerovatnije ide u CSKA. Prvo se rijese Perkinsa, pa im odu Shaq i Krsitc. Ko ce im sad igrat centra jbt? Jermaine O'Neil je sposoban to ciniti nekih 15 utakmicaJos samo Davis treba otici pa da ostanu sa samo jednim visokim igracem u timu, i to 35-godisnjim Garnettom.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo citam kako Minnesota zeli ponuditi drugi pick za Pau Gasola, jer zele veterana u ekipi koji bi pomogao mladim snagama.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Cisto sumnjam da ce pristati na to. Trenutno njima ne treba taj posao i ulazak u neizvjesnost, da se ekipa stvara. Kada Kobe ode, onda rebuilding, sve do tada ce mu se pokusati obezbijediti dovoljno konkurentna ekipa za titulu.adriano_leite je napisao/la:Evo citam kako Minnesota zeli ponuditi drugi pick za Pau Gasola, jer zele veterana u ekipi koji bi pomogao mladim snagama.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ovo ako je istina onda je to smjesna ponuda, Pau je jos uvijek medju najboljim igracima NBAadriano_leite je napisao/la:Evo citam kako Minnesota zeli ponuditi drugi pick za Pau Gasola, jer zele veterana u ekipi koji bi pomogao mladim snagama.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde nisu ni LA nista dali za njega
..vjerujem da bi tu bilo jos nesto ne samo prvi pick, ali bez obzira na to nisu LA ludi da ovo rade, jer pravit ce oni ekipu za Kobea sve dok je god on tu.
Zeznuto je ljudi skroz sto se ovog lockouta...kako stvari stoje kazu da dabogda da ce izbjeci ovo, ali eto ipak se nadam da ce sezona ipak poceti na vrijeme...uglavnom uvjeren sam da ove ekipe sa velikim ugovorima puno ce izgubiti ako bude ovaj salary smanjen i ujedno bude hard cap.

Zeznuto je ljudi skroz sto se ovog lockouta...kako stvari stoje kazu da dabogda da ce izbjeci ovo, ali eto ipak se nadam da ce sezona ipak poceti na vrijeme...uglavnom uvjeren sam da ove ekipe sa velikim ugovorima puno ce izgubiti ako bude ovaj salary smanjen i ujedno bude hard cap.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgleda Bonzi Wells se vraca na NBA parkete i to u Knickse. Covjek sa ubjedljivo najljepsim imenom
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
nate robinson priveden zbog pišanja u javnosti. omg koji lik

- adriano_leite
- Kontakt:
Deron Williams nakon utakmice broj 5, usao u svlacionicu da cestita Mavsima. Pocele spekulacije kako ce kao slobodan agent upravo doci u Mavse. Koliko je tome vjerovati, ostaje da vidimo.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
hahahahahahaDonnie Darko je napisao/la:nate robinson priveden zbog pišanja u javnosti. omg koji lik![]()
![]()

Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.