Ali dobro je. Dresden je grad koji je lud za svojim klubom. Po tim nekim normama oni su cak i za Bundes ligu. Ali klub ocito nije ni blizu tog cilja. Neka su ostali u ligi to je najbitnije, pa cemo vidjeti slijedecu sezonu sta i kako.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
vidiš baš zbog tog snimka volim dresden....več sam napisao da su mi navijači najbolji u bundeski..volio bi jih vidjet u prvoj ligiHigh je napisao/la:
Sljedeće sezone pokušati nešto više uraditi i barem pokušati ''dobaciti'' do društva najboljih.
I mene zanima.Zna netko?gruezi je napisao/la:Odkud povezanost ud sa hordama zla? Dosta sarajlija zivi u dresdenu ili ?
Cestitke braci na pobjedi i samo neka nastave sa dobrim partijama.samo_lijevo je napisao/la:Danas u 15:00 h U19 selekcija Dynama igra uzvratni mec sa Braunschweigom za ulazak u bundesligu.Prvi mec je zavrsio pobjedom Dynama 2:1.
Niko nije zadovoljio.na probi su Slavko Brekalo,Amir Spahic,Adam Susac,Jure Colak
Sto prije skupiti 40 bodova i obezbjediti opstanak.gerdmuller je napisao/la:Koji je cilj momcadi za iducu sezonu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.