Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Ako je ovo sve istina, nadam se da igraci to rade na svoj racun i da Barba nema veze s ovim. Jer ako on aktivno radi da preuzme repku dok je Susic selektor, onda ce stvarno past u ocima navijaca. Uvijek je imao najveci respekt, i ne mogu vjerovat da se on bavi takvim stvarima. Ali u ovoj nasoj reprezentaciji je sve moguce izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
al se vi lozite na mahalske price 

-
- Kontakt:
kakav trener takva igra-kakvi igraci takvi rezultati...nismo Brazil jbt 

Ne moze novinar koji potpise clanak sa svojim imenom i koji treba radit sa tom reprezentacijom kasnije, pricat mahalske price. Ovdje ima nesto. Ocito je da su igraci bili na strani Barbareza, kao i skoro svi navijaci. Ali dobili su Susica, i ima da to prihvate. Ali nasim igracima je davno dopusteno da se mijesaju u sve zivo, od toga ko ce sjedit u savezu do toga protiv koga cemo igrat u prijateljskim utakmicama i kad.TM87visnjik je napisao/la:al se vi lozite na mahalske price
Al ga i ti pretjera, bez uvrede. Meni bi licno bilo draze da igraju igraci koji stvarno ostavljaju srce na terenu a ne ovi kao spahic koji "imaju muda". Prije mjesec dana, mozda malo vise, mogo si ga vidjet na svakom TV ekranu kako porucuje tadasnjem savezu i prijeti. Gdje je sinoc bio, taj "mudonja" Spahic?GhostRider je napisao/la:adnanM je napisao/la: Imas li neka druga objasnjenja ako vec nama sudis? Kako objasnjavas to da Spahic sve sebi moze dozvoliti?Kakvo drugo objasnjenje, sta treba pojasniti? Ja boljih traceva nisam cuo od komsinica na putu do mljekare. To sto neki kvazi novinar nije dobio intervju, pa odlucio sam napisati neku bajku...
-
- Kontakt:
njima treba trener kao Amar..da kaze svakom nasem igracu da veze nemaju 

-
- Kontakt:
to Amar moze reci svojim igracima 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ne branim igrace,al Avdo je pretjerao,pa sve ovo je znao mnogo prije,ali tek kad mu neki nisu dali u avion,objavio ovaj tekst. Kad mu je tako stalo do istine što odmah poslje Belgije nije objavio. Danas svak može biti novinar i pisati šta god želi,bez dokaza i cinjenicaCartman je napisao/la:Ne moze novinar koji potpise clanak sa svojim imenom i koji treba radit sa tom reprezentacijom kasnije, pricat mahalske price. Ovdje ima nesto. Ocito je da su igraci bili na strani Barbareza, kao i skoro svi navijaci. Ali dobili su Susica, i ima da to prihvate. Ali nasim igracima je davno dopusteno da se mijesaju u sve zivo, od toga ko ce sjedit u savezu do toga protiv koga cemo igrat u prijateljskim utakmicama i kad.TM87visnjik je napisao/la:al se vi lozite na mahalske price
-
- Kontakt:
Evo ekspert pape pomaga ..kaze razmazio igrace 

Neko je vec spomenuo... Treba Magatha dovesti. Posle njegovih treninga ne bi mogli progovoriti a kamoli se mijesat gdje im nije mjesto.TM87visnjik je napisao/la:njima treba trener kao Amar..da kaze svakom nasem igracu da veze nemaju
ima ljudi koji su autoritet, a ima onih koji nisu. amar je autoritet, al si ti previše zaslijepljen mržnjom prema želji da bi to shvatio, i sve gledaš kroz tu perspektivu.padobranac1978 je napisao/la:to Amar moze reci svojim igracima
uostalom, nije mi jasno zašto se amar uopšte spominje...
-
- Kontakt:
amara sam spomenu zbog autoriteta..nek njemu igac opsuju ko sto susicu psujufutko je napisao/la:ima ljudi koji su autoritet, a ima onih koji nisu. amar je autoritet, al si ti previše zaslijepljen mržnjom prema želji da bi to shvatio, i sve gledaš kroz tu perspektivu.padobranac1978 je napisao/la:to Amar moze reci svojim igracima
uostalom, nije mi jasno zašto se amar uopšte spominje...

-
- Kontakt:
a ko je opsovao,nisam primjetio....
-
- Kontakt:
znaces kad podnese ostavkupadobranac1978 je napisao/la:a ko je opsovao,nisam primjetio....

-
- Kontakt:
reprezentaciju u medjugorje podhitno. sto dalje od sarajeva.
a od spahica me ne iznenadjuje nista. taj covjek je i hasana otjerao iz reprezentacije.
a od spahica me ne iznenadjuje nista. taj covjek je i hasana otjerao iz reprezentacije.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
....mojne tih fora,hljeba ti...ti znas,jelde... 

Hadžibegić traži promjene, Osim ne da Sušića
Saznajemo kako je selektor prije same utakmice bio iznenađen neočekivano velikim brojem «visokih» gostiju, koji su bili u sastavu bh. delegacije. Nakon utakmice niko nije bio zadovoljan. Naprotiv, neki su predlagali da se Komitet još u hotelu ili na aerodromu sastane i donese neke odluke - kaže naš izvor iz NSBiH.
Čitav članak će biti dostupan od 06-06-2011 02:00
Sta li je Sinan ovaj put saznao...
Saznajemo kako je selektor prije same utakmice bio iznenađen neočekivano velikim brojem «visokih» gostiju, koji su bili u sastavu bh. delegacije. Nakon utakmice niko nije bio zadovoljan. Naprotiv, neki su predlagali da se Komitet još u hotelu ili na aerodromu sastane i donese neke odluke - kaže naš izvor iz NSBiH.
Čitav članak će biti dostupan od 06-06-2011 02:00
Sta li je Sinan ovaj put saznao...

-
- Kontakt:
Jarane zar ne vidis da pola onih nogometasa prodju pored papeta ko pored panja..zalosno,al istinitopadobranac1978 je napisao/la:....mojne tih fora,hljeba ti...ti znas,jelde...

Prvo moram citirati najveceg trenera svih vremena Fergusona kada je otjerao najvece igrace United "Nijedan igrac nije veci od kluba". Tako i ovo kod nas ako je istina sto se pise da je Spaha kolovodja onda ga treba protjerati i njegove sljedbenike naravno, al' prije toga treba postaviti pravi savez koji ce to iskorijeniti i onda selektora koji ce imati svoje JA i da ga se svi boje i postuju.Cartman je napisao/la:Ako je ovo sve istina, nadam se da igraci to rade na svoj racun i da Barba nema veze s ovim. Jer ako on aktivno radi da preuzme repku dok je Susic selektor, onda ce stvarno past u ocima navijaca. Uvijek je imao najveci respekt, i ne mogu vjerovat da se on bavi takvim stvarima. Ali u ovoj nasoj reprezentaciji je sve moguce izgleda.
Selektor ako ima klanove odmah ih mora unistit odmah ih mora razbiti i tog glavnog spustiti na zemlju. Treba da ga se boje kao BOGA, i da sa svakim porazgovara i gdje se vidi da da hoce dati 200% od sebe i da ima zelju da gine u svakoj utakmici bio to Luxemburg ili Francuska taj treba igrati. Francuska je imala slicno kod Domeneca pa su mnogi suspendovani bili pa sada se kao misevi usutili.
Cesto gledam kako mnogi igraci ginu za dres svoje reprezentacije prvo nase komsije, pa onda uzmem Englsku repku za primjer gdje je svima DIKA obuci dres repke.
Repka ne mora otici na prvenstvo nije ni prije, al' daj sve od sebe pa izgubi posteno.
Zadnja izmjena: haxonja, dana/u 05 jun 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
- Kontakt:
Jedan od problema je.. sto je pape pokusao neke nogometase da smiri..da zabrani nocni zivot..ima tu jos dosta 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, nebeskasila i 29 gostiju.