Moto GP

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja titulu ove godine:

Marquez
34
43%
Rossi
20
25%
Lorenzo
3
4%
Vinales
5
6%
Pedrosa
0
Nema glasova.
Dovizioso
8
10%
Iannone
4
5%
neko drugi
6
8%

Ukupno glasova: 80

Manuel
Kontakt:

Re: Moto GP

Post Postao/la Manuel » 25 avg 2013, 14:02

miki_92 je napisao/la:Marquez nije dobar lik :o, najmladji sa 4. uzastopne pobjede u kraljevskoj klasi 8-)
Honda jos jednom pokazala da je dosta bolji motor od Yamahe ove sezone, koliko god se Jorge trudio nema mu pomoci
Sjecas se da sam na pocetku sezone rekao da ce on biti novi Valentino Rossi :mrgreen: :mrgreen: i on to dokazuje,u svim slabijim klasama je izdomnirao a vidim i u ovoj ce :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 avg 2013, 14:14

@RiverPlate jednu stvar zaboravljas a to da Rossi ima 34 god. i da je daleko od svog prime-a,
1-2 pobjede po sezoni u ovih jos nekoliko sezona kojih ce voziti su premija za Rossija s obzirom na konkurenciju, o tituli samo moze sanjati ;)
@Manuel ja ti kazem opet da ne smijes to govoriti :mrgreen:, ali fkt ima sve predispozicije da postane jedan od najvecih u historiji :D
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 avg 2013, 14:22

miki_92 je napisao/la:@RiverPlate jednu stvar zaboravljas a to da Rossi ima 34 god. i da je daleko od svog prime-a,
1-2 pobjede po sezoni u ovih jos nekoliko sezona kojih ce voziti su premija za Rossija s obzirom na konkurenciju, o tituli samo moze sanjati ;)
@Manuel ja ti kazem opet da ne smijes to govoriti :mrgreen:, ali fkt ima sve predispozicije da postane jedan od najvecih u historiji :D
Ne pričam ja o tituli za Rossija, nego o konkurentnosti, jer Lorenzo ne može sam protiv ovih zvijeri i motora kao što je Honda.Svjestan sam ja da ima 35 godina i da je daloko od svog prime-a, ali brate ne može ti setup biti izgovor svaku trku!Prije svega on je 2. vozač Yamahe i osnovi zadak mu je da pomaže Lorenzu!Da je konkurentan kao što je bio u Assenu, Lorenzo ne bi sada bio 44 boda u minusu!Ja sam prije svega fan Yamahe i draža mi je od Honde, ali treba sagledati stvari objektivno, dok je Rossi ovako loš i samo se žali na setup, Lorenzo je daleko od titule a samim tim i Yamaha!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 avg 2013, 14:29

RiverPlate je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:@RiverPlate jednu stvar zaboravljas a to da Rossi ima 34 god. i da je daleko od svog prime-a,
Ne pričam ja o tituli za Rossija, nego o konkurentnosti, jer Lorenzo ne može sam protiv ovih zvijeri i motora kao što je Honda.Svjestan sam ja da ima 35 godina i da je daloko od svog prime-a, ali brate ne može ti setup biti izgovor svaku trku!Prije svega on je 2. vozač Yamahe i osnovi zadak mu je da pomaže Lorenzu!Da je konkurentan kao što je bio u Assenu, Lorenzo ne bi sada bio 44 boda u minusu!Ja sam prije svega fan Yamahe i draža mi je od Honde, ali treba sagledati stvari objektivno, dok je Rossi ovako loš i samo se žali na setup, Lorenzo je daleko od titule a samim tim i Yamaha!
e pa to je problem Yamahe sto su ga potpisali, oni su njegovim potpisom racunali na medijsku eksponiranost i sponzore koje on sa sobom nosi a ne ono sto moze pokazati na stazi(s obzirom na god.) i pomoc Lorenzu ;)

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 25 avg 2013, 14:31

ponovo Marq dominira, biće zanimljivo pratit može li do kraja izdržati, u ovo doba rprošle godine Pedrosa je dominirao, ni danas nije bio loš iako i dalje ima problem sa ključnom kosti. Lorenzo se izgubio definitivno, mislim da nema više šanse za titulu, Honda je predominantna..

Nisam gledao utrku do zadnjeg kruga (kontao u 14:00 :evil: ), šta bi sa Cratchlow-om?
Glory Glory Manchester United

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 avg 2013, 14:36

Anon je napisao/la:ponovo Marq dominira, biće zanimljivo pratit može li do kraja izdržati, u ovo doba rprošle godine Pedrosa je dominirao, ni danas nije bio loš iako i dalje ima problem sa ključnom kosti. Lorenzo se izgubio definitivno, mislim da nema više šanse za titulu, Honda je predominantna..

Nisam gledao utrku do zadnjeg kruga (kontao u 14:00 :evil: ), šta bi sa Cratchlow-om?
Cal izletio sa 4. pozicije ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 avg 2013, 14:37

Anon je napisao/la:ponovo Marq dominira, biće zanimljivo pratit može li do kraja izdržati, u ovo doba rprošle godine Pedrosa je dominirao, ni danas nije bio loš iako i dalje ima problem sa ključnom kosti. Lorenzo se izgubio definitivno, mislim da nema više šanse za titulu, Honda je predominantna..

Izletio sa staze bio 4. i počeo odmicati ispred Bautiste i Rossija, i u krivni izleti, a okretao je dobre krugove u tom trenutku kao vodeća trojica, jedva čekam Silverstone, sljedeće sedmice!
Grbavica naš je Hram!!!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2013, 00:27

Ma brate na najboljem je putu da to bude,zasad je opravdao sva moja ocekivanja,i ako mi je Mark bas drag vozac mada bi volio da titulu osvoji Dani Pedrosa,zasluzio je vala vise,ako ne osvoji ove godine onda nece nikad.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 13:28

Težak pad Marq-a, ne zna se još hoćeli voziti sad od 14:00!
Grbavica naš je Hram!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 15:01

Pobjeda Lorenza :D , napokon prekinut niz onih aždaha na Hondama!U zadnjoj krivni uzima Marqueza i pobjeda, sad je smanjio razliku na 39 bodova, a Marquez povećao u odnosu na Pedrosu na 30 bodova, puno je i dalje ali idemo dalje!Marqueza je koštao pad na jutrošnjem treningu dislocirao je rame ali opet vozio kao da mu nije ništa :shock: !Definitivno nasljednik Rossija!Rossi opet 4. mjesto, sigurno nije setup bio opet pravi :lol: :lol: kao i dosad!Sljedeća stanica San Marino staza Marco Simoncelli :( !
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 sep 2013, 16:14

RiverPlate je napisao/la:Rossi opet 4. mjesto, sigurno nije setup bio opet pravi :lol: :lol: kao i dosad!
vjerovatno ti je Rossi nabio dosta kompleksa u godinama koje su iza nas pa ovako pises, drugi razlog ne vidim :roll:
ti izgleda nikako da shvatis da koliko god se on trudio da je fizicki daleko inferiorniji od vodece trojke koji su u svom prime-u a i 2 god. protracene u Ducatiju su itekako uticale na formu

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 16:30

miki_92 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Rossi opet 4. mjesto, sigurno nije setup bio opet pravi :lol: :lol: kao i dosad!
vjerovatno ti je Rossi nabio dosta kompleksa u godinama koje su iza nas pa ovako pises, drugi razlog ne vidim :roll:
ti izgleda nikako da shvatis da koliko god se on trudio da je fizicki daleko inferiorniji od vodece trojke koji su u svom prime-u a i 2 god. protracene u Ducatiju su itekako uticale na formu
Kakvi kompleksi kralju, ako znaš šta to znači!Rossi mi je najomiljeniji sportista svih vremena, i najveći šampion ovog sporta!Ali njegovi su izgovori setup motora, a ne moji!Ja bih najviše volio da on pobjedi sve do kraja trke, i osvoji titulu sljedeće godine!A fan sam Yamahe ako te interesuje!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 sep 2013, 17:25

Kakvi kompleksi kralju, ako znaš šta to znači!Rossi mi je najomiljeniji sportista svih vremena, i najveći šampion ovog sporta!Ali njegovi su izgovori setup motora, a ne moji!Ja bih najviše volio da on pobjedi sve do kraja trke, i osvoji titulu sljedeće godine!A fan sam Yamahe ako te interesuje!
za tvoju inf. itekako znam sta znaci izraz kompleks, ne brini ti za mene ;)
po tvom pisanju se itekako da zakljuciti da je Rossi najveci :roll: , sve sto sam ja procitao je blacenje najvece ikone ovog sporta
ako vec navijas za njega pomiri se sa cinjenicom da je 4. mjesto i poneki podijum realnost i fokusiraj se na Lorenza (posto si fan Yamahe) ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 17:33

miki_92 je napisao/la:
za tvoju inf. itekako znam sta znaci izraz kompleks, ne brini ti za mene ;)
po tvom pisanju se itekako da zakljuciti da je Rossi najveci :roll: , sve sto sam ja procitao je blacenje najvece ikone ovog sporta
ako vec navijas za njega pomiri se sa cinjenicom da je 4. mjesto i poneki podijum realnost i fokusiraj se na Lorenza (posto si fan Yamahe) ;)
Kako sam ga oblatio?Čovjek kaže da mu je setup problem, ja to napišem radi setupa nema rezultate, kakvo je to blaćenje?Pomiren sam ja sa činjenicom da on nikad više neće biti šampion još od odlaska u Ducati!Daj Bože da griješim!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 sep 2013, 17:45

ako ovo nije ismijavanje ja ne znam sta je :roll:
Rossi opet 4. mjesto, sigurno nije setup bio opet pravi :lol: :lol: kao i dosad!
ili ti zanemarujes znacaj setup-a i mislis da se na motor samo sjede i vozi :?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 sep 2013, 17:54

Smiješno mi je što nakon 12 trka nije ni blizu namještanja idealnog setupa!To nije omaložavanje, ismijavanje Rossija!To je smijanje njegovom timu koji je zadužen za njegov motor i njegov setup!Smijao sam se kad je vozio dvije godine za Ducati kad nije bio bolji od 4 mjesta, naravno ne Rossiju nego Ducatiju i njihovom retardiranom napretku u te dvije godine!Yamaha jednostavno ne može da parira Hondama, jedino ovako luda trka u posljednoj krivni i pobjeda Lorenza, da marquez jutros nije dislocirao rame ne bi Yamaha ni ovu trku uzela!
Grbavica naš je Hram!!!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 01 sep 2013, 20:30

dobi Lorenzo, kako me nervira Pedrosa to nije humano, lik zaostaje prvih 7,8 krugova zato što je bio tek 6 u prvom krugu, i onda sve zaobiđe i vrati se, imao brzinu sve ispred sebe, stigao obojicu i odjenom stade, pa liče blentavi napadni nekog, njemu kao da je to najveći uspjeh u životu da bude iza njih dvojice ccc...

Cal loš danas, vidi se da nema više volje da vozi, on je već mislima u idućoj sezoni...
I ne vidim u čemu je problem da se čovjek malo zeza zbog Rossija. Svako zna da on više nije onaj stari i da ne može sa ovim divovima ispred njega, ali je i bezze 10 puta se vadit na setup, jednostavno kažeš ne mogu i vozdra, ali onda odoše sponzori, a tu smo već na drugoj priči... :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 sep 2013, 20:56

:lol: :lol: :lol:
slika
evo na koju je Cal sliku mislio :lol:
slika

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 06 sep 2013, 00:30

miki_92 je napisao/la::lol: :lol: :lol:
slika
evo na koju je Cal sliku mislio :lol:
slika
:lol: :lol: :lol: koji kralj...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 sep 2013, 19:29

ovog vikenda se vozi VN San Marina na stazi Misano World Circuit Marco Simoncelli
Super Sic #58 RISE AGAIN :!:
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.