Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

neutralan__
Kontakt:

Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Post Postao/la neutralan__ » 03 jul 2011, 00:26

Čuj sad kaže da je imao problema sa nogom. :lol: E jest jadan. :(
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 jul 2011, 00:26

al sad je haye miran kao bubica :lol: :lol: :lol: eno fol slomio je i prst, pa svaki put curica nesto slomi :D :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2011, 00:27

Titova-Juga je napisao/la:Kako se šteli ovom Klicku, to je vise postalo presmijesno...
Jedino moze biti porazen da ga neko nokautira, a ni to se vise ne moze, jer kad ga je ovaj dobro pogodio, Klicko se odmarao na njemu pola minute a sudac nije ni trepnuo.
Ovo je gore od eurovizije Tita mi.

o cemu ti pricas lik ga nije ni jednom udario svaki put se saginjo ispod pojsa i grlio ga... nidje veze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 00:27

Titova-Juga je napisao/la:Kako se šteli ovom Klicku, to je vise postalo presmijesno...
Jedino moze biti porazen da ga neko nokautira, a ni to se vise ne moze, jer kad ga je ovaj dobro pogodio, Klicko se odmarao na njemu pola minute a sudac nije ni trepnuo.
de ba nemoj majketi :)..udario ga jednom u citavom mecu :)...pa bolan nije napao covjeka a grizao je na preskoferenciji :)... cuj steli se covjeku od 36 godina ahahahaha......los je ovaj skroz i vidjelo se da samo moze lajat i nista vise, jer nije se usudio ni napasti, pa cak i kada je znao da je gotov, s obzirom kako je vec to bilo poznato u 8-9 rundi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jul 2011, 00:27

MaJaBa je napisao/la:Spektakl,u kojem Klicko dobija nakon odluke sudija.Zivi bili pa vidjeli ;)
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2011, 00:28

Kakva kradja!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 00:28

nick je napisao/la:

o cemu ti pricas lik ga nije ni jednom udario svaki put se saginjo ispod pojsa i grlio ga... nidje veze

Zaista ne znam sta si ti gledao onda.
Predlazem da pogledas usporenu snimku kada ga je pogodio a ovaj se osamutio i naslonio se na njega da odmori dusu.

Definitivno vise necu gledati boks dok ovaj ne ode u penziju.
Samo da mi je znati ko bira ove sudce m.. mu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jul 2011, 00:29

Ma nidje veze, onako ubjedljivo da sudije daju pobjedu Klicku...smijesno :?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 jul 2011, 00:30

Stvarno kakva krađa, ovakav ćemo imati boks sve dok ne odu braća u penzije. Pa što se njih dvojica ne pobiju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 jul 2011, 00:30

SaltCityAttack je napisao/la:376 naspram 171 pokusaja i to na strani covjeka koji brnai titulu :)... zar ovaj levat nije prozivao Klicka kako je pokvario boks jer nije toliko ofanzivan ?... bogmai vidio sam koliko je ovaj ofanzivan nigdje ga nije bilo ...ja smjesnijeg izazivaca jos nisam vidjeo :)...ima i pravo sreca pa nije ranije se usudio u onu borbu sa Klickom... sad neka trazi revans kad Klicko bude imao 37 ili mozda 38 , pa da ipak imamo sampiona prije odlaska Klicka u penziju :)
Nije haye bio izazivac oboica su prvaci tako su ih i najavljivali a na sta je boks spao od onakvih borbi 89tih 90tih tyson protiv bilo koga :D pa holyfield lewis spinks holmes itd itd do ovoga 3254252 direkta nikakve agresive plasljive borbe neznam boks odavno u sjeni mma.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 00:30

nick je napisao/la:

ma brate svaki put se covjek saginje ispod pojasa pa sta treba da ga pusti?...ma ja veceg kloca od ovog Haya nisam vidjeo u zivotu :)...ja ovo kazem samo zbog onakvih izjava i psozivki i koliko je najavljivao ja sam mislio da ce penzijonera Klicka izmasakrirat..ovaj ustvari nije prisao covjeku... sto vise dugo Klicko nije imao i laksi mec .

Kako osjecnjuje neko onaj pokusja laktom?.., hoce pica laktom da ga udari ahahahaha... pazi samo gospodina Klicka kako to doktorski lijepo odgovara, za ralziku od Haya propalice :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 jul 2011, 00:30

Lijepi Tajson :(
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jul 2011, 00:31

Ted Mosby je napisao/la:Stvarno kakva krađa, ovakav ćemo imati boks sve dok ne odu braća u penzije. Pa što se njih dvojica ne pobiju
kakva krada ba,po kojim osnovama,klicko je bolji bio,dok ovaj nije nista pokazao
Rođen s tobom da budem

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 00:31

SaltCityAttack je napisao/la:
de ba nemoj majketi :)..udario ga jednom u citavom mecu :)...pa bolan nije napao covjeka a grizao je na preskoferenciji :)... cuj steli se covjeku od 36 godina ahahahaha......los je ovaj skroz i vidjelo se da samo moze lajat i nista vise, jer nije se usudio ni napasti, pa cak i kada je znao da je gotov, s obzirom kako je vec to bilo poznato u 8-9 rundi :)

Ovaj je mozda los, ali Klicko je onda bio ispod ocajnog... Krajem skoro svake runde ga je ovaj vise puta lupao, ali to kao da je ostalo nevidjeno kod tih mocnih sudaca.
Ma kad se samo sjetim meca protiv Holyfielda i one kradje, odmah se vratim u realu i ovo me i ne iznenadjuje !

Lijepi Tyson !!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 jul 2011, 00:32

Cuj klicko bio osamucen!? Haye nekog lupao! :o :o :o :o

pa zar je moguce da to neko moze izjaviti?? Nevjerovatno :lol: :lol: :lol: :lol:

nije ni internet za svakoga :!:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jul 2011, 00:32

Sta je sad engleska kokosko ? pojela maca jezik

Ubi te doktor Wladimir sakama, laprdavac si i luzer ko i kompletna ti nacija :lol:

inace nema boksa dok ne dodju afroamerikanci, mozete pricati sta hocete
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jul 2011, 00:32

nick je napisao/la:

Vjerovatno je krvarenje Klicki ispod oka doslo samo od sebe,ovaj mec treba da ima revans.Bruka je za boksera koji ima 3 titule,da ne moze pogoditi covjeka koji mu je 12 rundi otvoren,ali bas otvoren.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jul 2011, 00:33

Haye malo je reci smijesan borac. Ako je ovaj Klicko ikad zasluzio pobjedu na bodove veceras ju je zasluzio apsolutno, cak sam se i ja usudio i bodova runde na kraju moj skor je bio 118 -116 za Klicka, cak sam Haya i pogurao kako su sudije oko ringa ocjenile (cak 118 -110 ako se ne varam jedan sudija).

I da spomenem i ovo :)

Na Novoj TV nemojte nikad gleati boks, onaj komentator je tako jadan i smijesan da je to zalostno. Prosli mec kontam jbg Adnan draze mu je da izgubi pa malo bacio na tu stranu, ali veceras Haye je dobio od njega jedno 8 rundi, ja koji sam totalni laik sa boks sam mu se smijao kako je los i komentator i ocjenjivac i prognozer i sve, sramota za ajmo reci respektabilnu TV stanicu :)
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 03 jul 2011, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 jul 2011, 00:33

Kako jadan Box, kao i sto sam ocekivo od brace Klicka kojima je stil borbe takav gdje taktika igra najvecu ulogu, zato sam i navijao za ovog prgavog crnju, koji me itekako razocarao njegovim stilom borbe mislio sam da je dosta agresivniji borac sto istina i jeste ali kod Klicka to ne prolazi, inace doktor Klicko je za ovog izmislio box i puno je veci profesionalac, Haye se sluzio svime i svacim da isprovocira Klicka ali to mu bas i nije islo za rukom, istina da je Klicko mnogo visociji ali sto je jos vaznije cak tezi skoro 15kg sto je ogromna razlika i velika prednost, isto tako sta ocekivati nego jako dosadan boks ipak se ovi matchevi jako rijetko desavaju i ulog je ogroman, tako da nesmije biti greske i moraju se cuvati i jedan i drugi borac ali opet ocekivao sam puno vise od ove borbe a pogotovo od ovog "izazivaca".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2011, 00:33

Ted Mosby je napisao/la:Stvarno kakva krađa, ovakav ćemo imati boks sve dok ne odu braća u penzije. Pa što se njih dvojica ne pobiju
stvarno kakva kradja :(... ahah jesi li ti ozbiljan ?...de bolan navijas za covjeka i imaj malo repsekta prema sampionu, a ne ovom klocu koji nije nista napravio tokom meca... evo gospodin kaze da ga je i prepao Haye sa svojim izjavama i da je mislio da ce vise pokazati u ringu...ali eto na tvoju zalost i navijaca Haya on je bio los i to prelos u ovom mecu, a ti mozes pricat o kradji koliko god hoces./.. citav svijet evo i na HBO svi lijepo kazu koliko je ovaj bio dominantni i ako nije bilo puno borbe...pa mogo si vidjeti statistiku dovoljno ti govori
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.