Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ne pali nista cak sam uzeo i abdest i opet ne moze vise 25.057
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
10 sek moj rekord
...

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- reds_forever
- Kontakt:
25.538 sekundi 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
evo i ja zaigra 20.633 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haha kontao sam da ste malo strpljiviji
..cuvat zivce trebat ce vam hahah ajd odo da vidim sta je to tako:D

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- adnan_nanda
- Kontakt:
mozel se kako stavit slika sa kompjutera da vidite da sam uspio 199,064 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ojjj staj ovo je.em ti...i onaj sto rece pusti muzike da se smiris,ma sta pusti otisli zvucnici u tri pm
..nije ba ovo zdravo,i kazu ljudi naslini postali,,,pa dje neces jbt slomi se da nabijem 11 sekundi i lik te pita imas li ti mozga uopste,ma pi.ka ti materina 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Haha, koja drama..
..
@ Adnan_Nanda: Mozes, ako si printao screen i sacuvao je. Samo upload na neku od onih stranica sto sluze za to, i moci ces

@ Adnan_Nanda: Mozes, ako si printao screen i sacuvao je. Samo upload na neku od onih stranica sto sluze za to, i moci ces

Support Velez, It's logical! ★
- adnan_nanda
- Kontakt:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Neznam u cemu vam je problem oko ove igrice pa vi tako malo, ja u prosijeku mogu oko 4-5 minuta

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Adnane brate ovo ti ginisu salji da zaradis neku paru od ovoga!
Dobaramir je napisao/la:Neznam u cemu vam je problem oko ove igrice pa vi tako malo, ja u prosijeku mogu oko 4-5 minuta![]()
![]()

Support Velez, It's logical! ★
- reds_forever
- Kontakt:
ova igrica je toliko iritantna podsjeca me na onu glupu igricu Icy Tower ME za mobitel (dimenzije 176*220),samo jedan zivot i citavo vrijeme se skace,skace i sakce po nekakvim glupim spratovima tornjevaa!!!!!!!
Ovo su dvije nnajiritantnije igrice koje znammmm

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- DinceManijak
- Kontakt:
Eh sad mene zanima, jesul Lovac i Alen odrzali svoju rijec, i za nas uslikali kokHe, malo moceeee 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- alan_kardec
- Kontakt:
E Dinče pa ti si pogrešno shvatio druže,DinceManijak je napisao/la:Eh sad mene zanima, jesul Lovac i Alen odrzali svoju rijec, i za nas uslikali kokHe, malo moceeee

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DinceManijak
- Kontakt:
Ahh ja mamuram druze, pa sam to zbrkao. U glavnom, cekat cemo slike Obannon'aalan_kardec je napisao/la:E Dinče pa ti si pogrešno shvatio druže,DinceManijak je napisao/la:Eh sad mene zanima, jesul Lovac i Alen odrzali svoju rijec, i za nas uslikali kokHe, malo moceeeenisam ja obećao da ću slikati Beograđanke.Obannon reče da će on u Begiš.

Medutim, Lovac je obeacao da ce pkusat moceeee uslikat, mislis li jel uspio?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ja se nadam da će i Obannon i Lovac postaviti nekih slika.Valjda će se naći nešto dobro.DinceManijak je napisao/la:Ahh ja mamuram druze, pa sam to zbrkao. U glavnom, cekat cemo slike Obannon'aalan_kardec je napisao/la:E Dinče pa ti si pogrešno shvatio druže,DinceManijak je napisao/la:Eh sad mene zanima, jesul Lovac i Alen odrzali svoju rijec, i za nas uslikali kokHe, malo moceeeenisam ja obećao da ću slikati Beograđanke.Obannon reče da će on u Begiš.
![]()
Medutim, Lovac je obeacao da ce pkusat moceeee uslikat, mislis li jel uspio?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
HVALA...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BaiMai, chelsea358, Varijantas8 i 9 gostiju.