Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 12:09

bravo Javier, vec polako pocinje vracat pare. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 avg 2011, 12:24

Diego Lugano je novi član PSG-a
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 avg 2011, 14:36

Izgleda da Berbatov prelazi u PSG !
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 sep 2011, 22:26

Kakav potez Pastore, prekrasan pogodak. Inače još jedna siromašna predstava Parižana, genijalnost Pastorea je presudila
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 sep 2011, 22:41

Teska utakmica protiv hajmo jos malo izdrzat i nova 3 boda upisat,bravo Pastore.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 11 sep 2011, 22:43

Jel ovo prvi gol Pastorea za PSG ?

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 11 sep 2011, 22:54

Je li ko gledao cijelo drugo ? Koji je ono moron od sudije :lol: Luganu dva puta pokazao žuti karton,ali drugi put nije mu pokazao crveni :lol:
Oj ,ovo odavno nisam vidio .Još od Hrvatske kada je mislim sa Australijom igrala na valjda EP-u .Pa ko je bio,valjda Šimunić ,tri žuta :lol:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 sep 2011, 23:01

scudetto je napisao/la:Jel ovo prvi gol Pastorea za PSG ?
Da. Prethodno je imao nekoliko asistencija.

Na kraju, PSG - Brest 1:0. Teška ali zaslužena pobjeda. Izgleda da se samo ovakve i viđaju kod Kambouarea. Da nije bilo Pastorea i njegove genijalnosti, teško bi se ovdje i bod sačuvao. Golu je prethodio vrlo dobar prodor Meneza, koji je od centra, preko lijeve strane, pa sve do šesnaesterca vodio loptu, a onda dodao Pastoreu, a El Flaco je sasjekao loptu dovoljno jako i precizno da Elana ne shvati njegovu namjeru.

Od pojedinaca... Lugano je igračina i po. Kakav samo štoper. Pun pogodak Leonarda i 'krađa' za 3.5m eura. Sirigu vrlo dobar, Menez pristojan dok me je malo razočarao Gameiro, no može mu se oprostiti s obzirom da je bio redovan strijelac do ovog kola.

Slaba tačka ovog tima je drugi veznjak, koji igra u paru sa Matuidijem. To je trenutno Bodmer ali je evidentno da nije u stanju biti ono što je, recimo, u Realu Alonso: Podjednako dobar i u defanzivi i u kreiranju novih napada. E sad... Da li je Kambouareova taktika da igra sa dva klasična defanzivna vezna pa da se sve svede na trenutak inspiracije Pastorea, ili neki prodor po strani, ne znam. Uglavnom, kada se Sissoko oporavi, on bi trebao činiti taj duo u veznom redu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 11 sep 2011, 23:04

Bezimeni je napisao/la:Je li ko gledao cijelo drugo ? Koji je ono moron od sudije :lol: Luganu dva puta pokazao žuti karton,ali drugi put nije mu pokazao crveni :lol:
Oj ,ovo odavno nisam vidio .Još od Hrvatske kada je mislim sa Australijom igrala na valjda EP-u .Pa ko je bio,valjda Šimunić ,tri žuta :lol:
Jesam ja gledao, stvarno je sudija moron.

Inace utakmica katastrofa, igra dosadna i prespora. Tek kada je Menez krenuo u jedan agresivniji prodor tad se i stvorila pozicija za Pastorea koji je odlicno sutirao, da nisam cekao PSG na kladionici ne bi nikad pogledao ovu uspavanku od utakmice i lige.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 11 sep 2011, 23:06

Bezimeni je napisao/la:Je li ko gledao cijelo drugo ? Koji je ono moron od sudije :lol: Luganu dva puta pokazao žuti karton,ali drugi put nije mu pokazao crveni :lol:
ako ti nije sta ajde mi objasni kako mogu Hrvatska i Australija igrati na EP-u :D :D :D
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 11 sep 2011, 23:08

_karabaja_ je napisao/la:
Jesam ja gledao, stvarno je sudija moron.

Inace utakmica katastrofa, igra dosadna i prespora. Tek kada je Menez krenuo u jedan agresivniji prodor tad se i stvorila pozicija za Pastorea koji je odlicno sutirao, da nisam cekao PSG na kladionici ne bi nikad pogledao ovu uspavanku od utakmice i lige.

Isto Bogami .Da mi nisu trebali na kladari ,nikada ne bi gledao ,pa ni derbije ne gledam,nema tog tempa kao u ostalih liga petice.

@Marsovac
Dobitak na kladionici pa malo se ponio. :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 16:50

marsovac je napisao/la:
ako ti nije sta ajde mi objasni kako mogu Hrvatska i Australija igrati na EP-u :D :D :D
Može Australija birati na koje će prvenstvo, pa zar ne igraju Azijske kvalifikacije, ništa i nije čudo da za 35 godina Ausralija bude prvak evrope.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2011, 09:50

Kakav gol... uffff

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 sep 2011, 11:16

Lagano upisano 3 boda na pocetku EL. Nadam se da mogu dogurat daleko ove sezone sto se tice evropske lige .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2011, 17:25

Bem ti ovog Kambourea lik ne zna postavit taktiku,vec nakon 20 minute gube od nekog Eviana 2:0 :evil: smjenite ovog kretena dok nije kasno,sa ovakvim igracima gubit od ekipe koja vrijedi ko sedmicna plata Pastorea je jadno :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 sep 2011, 17:27

Nisam ni znao da Jerome Leroy igra za Evian. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 18 sep 2011, 17:29

pufff ode mi cener radi vas

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2011, 21:51

Francuski nogometaš Claude Makelele, koji je svoju karijeru završio u PSG-u, postao je savjetnik tog kluba. Parižani su angažirali njegovu agenciju Shakey s ciljem da im pomogne u razvoju klupske sportske politike.

Claude Makelele se vraća u PSG, ali ne kao igrač, već u ulozi savjetnika. Točnije, francuski klub u kojem je veznjak završio svoju karijeru angažirao je njegovu agenciju Shakey kako bi im pomogla u razvijanju ambicioznog klupskog projekta.

"Veoma sam sretan što smo zadržali osobu poput Makelelea u klubu kako bi nam pomogao u razvoju projekta. Claude će nam donijeti iskustvo nakon provedenih 20 godina u najvećim svjetskim klubovima", oduševljeno je govorio sportski direktor PSG-a Leonardo.

Na ovo se osvrnuo i 28-godišnji Makelele: "Počašćen sam što ću započeti novo poglavlje u karijeri u PSG-u. Bila mi je čast biti kapetanom, a sad sam veoma ponosan što ću doprinijeti ovom zanimljivom projektu."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 20:04

Evo ga Nene iz penala :roll:

Sve nešto na gu'zove, skoro ko Bayern :|
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 21 sep 2011, 20:30

2:1 trenunto za PSG, sva tri gola postignuta su sa bijele tačke. :mrgreen: Inače 75a minuta je.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.