Adnan Zahirović

soko
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la soko » 11 avg 2011, 16:07

E moj Dylan kad bi ti neke stvari mogao skontati, mog'o bi bit pametan. ;)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 avg 2011, 16:07

momak je trkacki jak..spreman je..vidi se da igra i trenira u posljednje vrijeme sto se ne bi moglo rec za Mujdzu il Pandzu il Zeca kojima prvenstvo nije pocelo i kojima su noge jos "teske" poslije priprema.."mali" je odigrao solidno, veoma jednostavno kako igra i Rahimic..bez srljanja, bez "izmisljanja" poteza..bas pre pre jednostavno..nije grijesio sto je najbitnije..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 avg 2011, 16:17

nostradamus je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke. :?:
Da ti i @rosas7 niste gledali zajedno vatrene,jer ovu tekmu vas dvojica ocito niste gledali .Takvima kao vi kad bi covjek rekao da je trava zelena vi bi rekli crvena .S takvima kao vi stvarno niko ne treba raspravljati...
Ti nisi relevantan , navikao si gledati mesare pa ti je sve čudo. :shock:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 avg 2011, 17:50

Gistro_Bancho je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije pisao da je kloc,to se i ispostavilo u sinocnjoj utakmici,bio je najlosiji igrac
ko li ga gura ovakoooo

:) simpa si baš :)

p.s. ni Džeko nema pojma ko ga gura :)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mo ... ljni/62294" onclick="window.open(this.href);return false;
tema je zahirovic ako nisi primjetio,kakv dzeko te spopo
decka bezveze hvalite jer nema pojma,al eto sve cete vidjeti za ggodinu dvi kada se varti u pl bih,jer nemoze on vani uspit
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 avg 2011, 17:53

Rosas7 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije pisao da je kloc,to se i ispostavilo u sinocnjoj utakmici,bio je najlosiji igrac
ko li ga gura ovakoooo

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mo ... ljni/62294" onclick="window.open(this.href);return false;
decka bezveze hvalite jer nema pojma,al eto sve cete vidjeti za ggodinu dvi kada se varti u pl bih,jer nemoze on vani uspit
hahahha....e moj lave...drzi se ti vukojevica, kojeg ne bi pozvao u repku samo kad vidim kakav je, a o kvalitetima da i ne pricam :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 avg 2011, 17:59

Papastathopoulos je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

hahahha....e moj lave...drzi se ti vukojevica, kojeg ne bi pozvao u repku samo kad vidim kakav je, a o kvalitetima da i ne pricam :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ko sad spominje vukojevica,tema je zahirovic,ako ti volis vukojevica idi drkaj na njega

ja kazem previse pusete tog momka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 avg 2011, 18:00

Rosas7 je napisao/la:
ko li ga gura ovakoooo

ne fakat, koji je tebi q? ajde iskreno priznaj, imamo mi tuce loših igrača u repki pa tebe libo za njima, ali si se na malog Zahu baš nameračio.. On je sinoć bio najbolji ili jedan od 3 najbolja naša igrača, ko to nije vidio treba prestati pratiti ovu igru zvanu nogomet..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 avg 2011, 18:03

ako ti tako vidis ok,nema problema
ja sam reko svoje misljenje ;) ;) ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 avg 2011, 18:03

ko sad spominje vukojevica,tema je zahirovic,ako ti volis vukojevica idi drkaj na njega

ja kazem previse pusete tog momka
ni chuck norris ga ne bi uspio izdrkat na vukojevicu

btw, ako vec insistiras da je ovo tema o zahirovicu, imas fino i temu o kockonjama, pa slobodno predji tamo i pisi tamo, jer ocigledno pripadas tamo....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 18:04

spielführer_21 je napisao/la: ne fakat, koji je tebi q? ajde iskreno priznaj, imamo mi tuce loših igrača u repki pa tebe libo za njima, ali si se na malog Zahu baš nameračio.. On je sinoć bio najbolji ili jedan od 3 najbolja naša igrača, ko to nije vidio treba prestati pratiti ovu igru zvanu nogomet..
Joj jesi ti puko, pa sta znaju Susic, Dzeko, Spahic, Lulic, Salihovic, tuce novinara i forumasa, ipak je @Rosas7 intelektualni vanzemaljac za njih i nas i sve koji kroce i koji su krocili ovom zemljom.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 11 avg 2011, 18:12

Dosta vise sa prepucavanjima, gusite temu! Iznijeli ste svoje misljenje, u istoriji ovog foruma ne znam da je jedan forumas ubjedio drugog da promjeni misljenje.

A kasno sam napisao izgleda, bice banova!

7 dana - zachatavanje teme, provociranje
@Papastathopoulos
@ha ya

14 dana - vrijedjanje
@Rosas7
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 11 avg 2011, 18:49

Nisam nista pisao od sinoc na ovom forumu,,cekao sam da nekoga prvo banuju,, pa da nesto i ja napisem!!! Sto se tice ovog momka ,,nenormalno mi je drago sto je Susic progledo bar na jedno oko pa trazi zamjenu za Rahimica!!!! Sto se tice sinocnje tekme ,,mislim da nije bas toliko relevantna bila da bi se davale neke pretjerane ocjene ali meni je decko odigrao za 10, jer sam cijelu teku bas njega posmatrao koliko sam mogao bez obzira bila lopta kod njega ili ne!! ali opet kazem grci su bili totalno nadigrani tako da mi to nije bio neki ozbiljan test, nije bilo presinga odnosno pritiska da vidimo kako se ponasa,,ali opet kazem nasa Repka pozivanjem ovako mladi igraca moze biti samo na dobitku a ne na gubitku,, i zbog toga sam ZA poziv i Hajrovicu i Seferovicu i Bicakcicu itd itd jer od 10 mozda jedan dobar!!! jer REPKA NIJE KLUB i tu se igra drugcije,,

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 12 avg 2011, 16:07

DRHAUSE je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke. :?:
Da ti i @rosas7 niste gledali zajedno vatrene,jer ovu tekmu vas dvojica ocito niste gledali .Takvima kao vi kad bi covjek rekao da je trava zelena vi bi rekli crvena .S takvima kao vi stvarno niko ne treba raspravljati...
Ti nisi relevantan , navikao si gledati mesare pa ti je sve čudo. :shock:
Kad smo vec kod mesa dacu ti kobasicu :lol: :lol: :lol:
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

88340
Kontakt:

Post Postao/la 88340 » 12 avg 2011, 16:22

momak odigro jednu utakmicu i već je novi makelele, smirite se da sta vrijedi nebi igrao u nelchiku.za nadati je se da ce se popraviti i otici u neki solidan klub. ;) ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 12 avg 2011, 17:03

88340 je napisao/la:momak odigro jednu utakmicu i već je novi makelele, smirite se da sta vrijedi nebi igrao u nelchiku.za nadati je se da ce se popraviti i otici u neki solidan klub. ;) ;)
Mozak :o , momak tek ove sezone presao u nalchik, tancije u zimskom prelaznom roku ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 12 avg 2011, 17:17

bit ce nesto od ovog momka
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 avg 2011, 18:52

InsAllah, on ce za godinu - dvije u neku od najjacih europskih liga! Stvarno je dobro odigrao protiv Grcke! Trebao bi dobivati u narednim utakmicama vise prilika da se lagano uigra da bi jos lakse zamijenio Rahimica!

Puno srece mu zelim!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 13 avg 2011, 09:28

Kada neko odigra dobro, treba ga pohvaliti. Mali je odigrao utakmicu, s obzirom da mu je prva, vise nego dobro.
Gledao sam ga u rusiji, takodje je u tim utakmicama pokazivao borbenost, srcanost...
Decko ima potencijala, al tek mu je prva ;)

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 13 avg 2011, 10:02

Da je novi fabregas i nije, ali da moze naslijediti rahimic to je ocito bilo nakon prvih minuta, kao da kopira igru Rahime, nije upadljiv ali je koristan i uvjek slobodan d amu se doda lopta i to j eprava vrijednost igraca , a ne da li je podvalio jednom slucajno loptu prema Dzeki ili uklizao Samarasu, jedna dobra akcija se moze desiti svakom (Mravac) ali konstanto odigrati bez greske to ne moze svako. Decko mi se pravo svidio i nadam se da ce ubrzo dobivati sansu ispred Rahime koji dugo nije odigrao na svom nivou iako je prosle kvale bio nas najvazniji igrac.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 13 avg 2011, 11:12

Buducnost nase raprezentacije. Nadam se da ce nastaviti sa ovako dobrim igrama kako u svom klubu tako i u reprezentaciji te ostvariti transfer u neki klub iz liga petice.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.