Biće to dobro, njegovo iskustvo moglo bi biti presudno.JTS je napisao/la:Damir Mulaomerović karijeru završava u OKK Slobodi?
Proslavljeni košarkaš hrvatske reprezentacije, Cibone, Reala, Panatanaikosa... Damir Mulaomerović namjerava košarkašku karijeru završiti u gradu u kojem je naučio prve korake...
Nažalost, Mulaomerović neće odigrati svoje posljednje utakmice u dresu KK Sloboda, koja je prije dvije godine ugašena, ali će u dresu novoosnovane OKK Slobode i u dvorani u kojoj je učio košarkašku abecedu najvjerovatnije postići svoje posljednje igračke poene.
Mulaomerović je lani igrao za Zagreb u Euroligi, a mladim košarkašima OKK Slobode trebao bi pomoći u njihovim nastojanjima da se plasiraju u elitni rang takmičenja.
Mulaomerović je posljednjih dana viđen u društvu Aida Berbića, predsjednika SD Sloboda, a naš pouzdan izvor nam je potvrdio kako je dogovor postignut te da se čeka samo potpisivanje ugovora.
Mulaomerović će tako biti prvi košarkaš iz zlatne generacije koji će se vratiti u rodni grad.
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
To je to onda vjerovatno, sto se pricalo za ta neka pojacanja od strane Binga.
Kada zavrsi karijeru doduse jos je nezvanicno ali Mulaomerovic koji se valjda vratio sa porodicom u Tuzlu preuzece neku funkciju u klubu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Mogli smo vratit' i Hukića, al' on ode u Grčku, ako se ne varam. Bilo bi lijepo da i on završi karijeru kod nas.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:Mogli smo vratit' i Hukića, al' on ode u Grčku, ako se ne varam. Bilo bi lijepo da i on završi karijeru kod nas.
Jasmin je u Iranu

Ma znam da je negdje otišao ..Grčka, Iran, tu je tolumani je napisao/la:JTS je napisao/la:Mogli smo vratit' i Hukića, al' on ode u Grčku, ako se ne varam. Bilo bi lijepo da i on završi karijeru kod nas.
Jasmin je u Iranu![]()

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Iako je povratak velikana Damira Mulaomerovića u Mejdan bila gotova stvar, prema saznanjima do kojih je došao Vidiportal.ba od toga neće biti ništa.
Navodno je Mulaomerović odbio mogućnost koju su mu nudili čelnici kluba, tačnije da u nastavku sezone igra za novoosnovanu OKK Slobodu, te da im pomogne u borbi za plasman u najviši rang, dok je ostao otvoren za razgovore o nekoj funkciji koja bi bila od pomoći sadašnjem rukovodstvu.
Navodno je Mulaomerović odbio mogućnost koju su mu nudili čelnici kluba, tačnije da u nastavku sezone igra za novoosnovanu OKK Slobodu, te da im pomogne u borbi za plasman u najviši rang, dok je ostao otvoren za razgovore o nekoj funkciji koja bi bila od pomoći sadašnjem rukovodstvu.
http://www.tuzlasport.com/index.php/aut ... v-studenta" onclick="window.open(this.href);return false;
Mulaomerovic pomagao Hodzicu u prijateljskom susretu gradskih rivala. Adnan Hodzic nije zelio da izadje nakon sto je 2 tehnicke dobio, suci se povukli sa terena.
Mulaomerovic pomagao Hodzicu u prijateljskom susretu gradskih rivala. Adnan Hodzic nije zelio da izadje nakon sto je 2 tehnicke dobio, suci se povukli sa terena.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Legneda Terry Bosanac
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Teletovic, Mrsic i Mulaomerovic htjeli uc' u klub i ulagat, al' pogodite ko ih je odbio.. 

- SultanSulejman
- Kontakt:
Ništa novo što se sporta tiče u Tuzli.vedex je napisao/la:Teletovic, Mrsic i Mulaomerovic htjeli uc' u klub i ulagat, al' pogodite ko ih je odbio..
Bio sam juce na utakmici protiv Orlovika, ova ekipa je smijesna.
Bez dobrih pojacanja nema sanse da predju Sparse na tabeli.
Bez dobrih pojacanja nema sanse da predju Sparse na tabeli.
Sve se vise prica da Bingo ulazi 100% u Slobodu, posebno ako ove sezone izbore plasman u prvu ligu.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma nema od ulasku u ligu nista,juce se muce sa Studentom kojeg su dobili 30 razlike u prvom dijelu sezone...Dovedena neka dva lika samo trcat znaju,sve mi vise smrde opet neki menadzerski talovi ovdje...Jest da ima play off pa eto na neku srecu uzeti Sparse u toj jednoj utakmici al daBogda..Trener los skroz,Ibracevic koji je ubjedljivo najbolji play Slobode a mozda i lige mu slabo igrao drugo poluvrijeme kad je Studnet stigao..Miso ima premalo lopti,lose ovo sve izgleda,al za nadat je se da ce se nekako popraviti jer sa ovom igrom protiv Sparsa sanse nema!MakeTZ je napisao/la:Sve se vise prica da Bingo ulazi 100% u Slobodu, posebno ako ove sezone izbore plasman u prvu ligu.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
mozda bi i moglo uz podrsku navijaca.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
Vidim da ne komentarise niko, ali izgubili su od bosnjaka pa dobili vakufa. O prvom mjestu samo mogu sanjati sada
a ekipa je ogranicena ko balkon
a ekipa je ogranicena ko balkon
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- nesvrstani
- Kontakt:
Meni sad samo nije nikako jasno, jel to samo jedan tim ulazu u A1 ligu, to jest samo pobjednih ovog finala ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Slatinash_7
- Kontakt:
ne znam odkud da ti nije sad jasno,uvijek je bilo pravilo da ulazi jedan iz A1 u prvu ligu..Jedino sad da neko odustane pa mi da udjemo(ako ne pobjedimo Sparse)Ja nakon dolaska ovih pojacanja imam vise povjerenja u ovu ekipu,dobri smo u napadumali smo slabi pod kosem i dalje,ne znam kad i kako misle rijesiti taj problem ali definitivno ga moraju rijesiti ako zelimo nesto vise..Ja se nadam da ce Avdibegovic rastaviti Sparse na proste faktore u Sarajevu i onda da dobijemo 2 tekme ovdje i da udjemo u Prvu ligu pa gore sta bude...klasik je napisao/la:Meni sad samo nije nikako jasno, jel to samo jedan tim ulazu u A1 ligu, to jest samo pobjednih ovog finala ?
Slatina Bog i batina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.