Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
Bundesliga je za njega najbolja, nadam se da ce tamo otici i razvaljivati
Kakva Rusija ba

Kakva Rusija ba

ko i spahic stilic ibricic
svi fol odose negdje

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Da, i ja mislim da je pametnije da Zec ode u Njemacku da igra jel tamo vec igraju mnogo nasih igraca. Nebi to bila nepoznata liga za Zeca i lahko bi se mogao naviknuti.Madafaka je napisao/la:Bundesliga je za njega najbolja, nadam se da ce tamo otici i razvaljivati![]()
Kakva Rusija ba
Znal ko sta bi sa ovim Zecom..Zadnji put su nesto Stuttgart spominjali da se interesuje za njega
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sad naime Barselona i Manchester City se utrkuju za njega.delija je napisao/la:Znal ko sta bi sa ovim Zecom..Zadnji put su nesto Stuttgart spominjali da se interesuje za njega

BosnaE
Haj dobro je,moze proci.samo da i ovo na kraju ne propadnenewton_heath_lyr je napisao/la: Sad naime Barselona i Manchester City se utrkuju za njega.

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pregovara se oko Hoffa .. BvB .. Shalke .. Sttutgart ..
A odbio je Ruskog prvaka Rubin Kazan ..
Jer ima želju nastaviti karieru u Bundes
Sretno Zeeko
A odbio je Ruskog prvaka Rubin Kazan ..
Jer ima želju nastaviti karieru u Bundes

Sretno Zeeko

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
ma on dolazi u dinamo to je vec zavrsena stvar a sad mu napumpavaju cijenu sttutgartom .Najavljivan je transver u Sttutgart prije mjesec dana pa nista od toga.Dinamo je plafon
mah tresla se gora rodio se mis...ibricic zec ovaj onaj svi trebali preci negdje a svi ostadose
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
tako je majstore, hajduk se ne odbija, jos jednu sezonu u hnl-u a i skuplje ces se prodati iz splita nego iz sibenika
upravo tako, a po meni je to vvec zavrseno jer hajduk je u groznicavoj potrazi za pojacanjem, pa bolje onda provjerenog nego kakve kineze, japance itdbh hrvat je napisao/la:tako je majstore, hajduk se ne odbija, jos jednu sezonu u hnl-u a i skuplje ces se prodati iz splita nego iz sibenika
Ma šta će u hnl-u bolje da je prešo u bundesligu i on i ibričić šta će u hajduku 

ma cuj bolje je, ovdje ce igrati i ako nastavi sa dobrim igrama prodace se pravo, a ruku na srce ako mozes birati izmedju hajduka i lupam bochuma, onda izaberi hajdukhare_HZ je napisao/la:Ma šta će u hnl-u bolje da je prešo u bundesligu i on i ibričić šta će u hajduku
pa hrvati uvijek više cjene svoje igrače nego što to stvarno jesu i uvijek će gurati nekog hrvata koji je najveći levat, kao što su to radili sa kalinićem koji samo zna zabiti iz penala , nego zeca i još ako kalinić ostane a trener je već najavio da će ibričića prebaciti u napad, i igro je sad protiv domžala, neće za njega biti mjesta, a gdje će dva bosanca igrati u napadu pa da im navijači j**u mater balijskupinoche je napisao/la:ma cuj bolje je, ovdje ce igrati i ako nastavi sa dobrim igrama prodace se pravo, a ruku na srce ako mozes birati izmedju hajduka i lupam bochuma, onda izaberi hajdukhare_HZ je napisao/la:Ma šta će u hnl-u bolje da je prešo u bundesligu i on i ibričić šta će u hajduku
Pazi, Bundesliga je svrstana u Lige petice, zar ne? Tamo se sve vrti, novac, mediji, menadžeri, evropski giganti, sve je tamo...Misliš da bi Džeku Milan našao i htio da je igrao u Teplicama, a kamoli Dinamu, Hajduku, Slavenu...pinoche je napisao/la:ma cuj bolje je, ovdje ce igrati i ako nastavi sa dobrim igrama prodace se pravo, a ruku na srce ako mozes birati izmedju hajduka i lupam bochuma, onda izaberi hajdukhare_HZ je napisao/la:Ma šta će u hnl-u bolje da je prešo u bundesligu i on i ibričić šta će u hajduku
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
da bundesliga je u ligi petice, ali zaboravljas da ipak igrači koji igraju u hajduku, a pogotovo u dinamu, dobro se prodaju, e sad tebe pitam da mi kazes nekog igraca iz bochuma (slucajan primjer) koji je u zadnje tri godine otisao u nekog od velikana evropskog fudbala, toliko o tim menadjerima, a ovo zadnje nije vrijedno spomena, poredis hajduk i tepliceKnele je napisao/la:Pazi, Bundesliga je svrstana u Lige petice, zar ne? Tamo se sve vrti, novac, mediji, menadžeri, evropski giganti, sve je tamo...Misliš da bi Džeku Milan našao i htio da je igrao u Teplicama, a kamoli Dinamu, Hajduku, Slavenu...pinoche je napisao/la:ma cuj bolje je, ovdje ce igrati i ako nastavi sa dobrim igrama prodace se pravo, a ruku na srce ako mozes birati izmedju hajduka i lupam bochuma, onda izaberi hajdukhare_HZ je napisao/la:Ma šta će u hnl-u bolje da je prešo u bundesligu i on i ibričić šta će u hajduku
Pa Misimovic ti je igro za Bochum tri sezone
da, pa sta zelis reci, da nije mozda miske otisao iz bochuma u nekog evropskog velikana, zalim, nemas argumenata i onda pises gluposti, bundesliga je trenutno najlošija od liga petica, to je jedna istina i pazi sad znam da ce krenuti salve uvreda, ali ebo ligu gdje su vukovi prvacihare_HZ je napisao/la:Pa Misimovic ti je igro za Bochum tri sezone
Čitaš mi misli. Ubjedljivo najlošija liga od ovih pet vodećih.pinoche je napisao/la:da, pa sta zelis reci, da nije mozda miske otisao iz bochuma u nekog evropskog velikana, zalim, nemas argumenata i onda pises gluposti, bundesliga je trenutno najlošija od liga petica, to je jedna istina i pazi sad znam da ce krenuti salve uvreda, ali ebo ligu gdje su vukovi prvaci
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.