Uđeš-ne izađešSenaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
glavni grad mongolije nisam znao ali fidjia znam a to je Suva
sad da ja pitam sta znaci rijec Taklamakan(pustinja u Kini)na nasem

Tako kaže moja prof. geografije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uđeš-ne izađešSenaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
sad da ja pitam sta znaci rijec Taklamakan(pustinja u Kini)na nasem
Buzimahilmo je napisao/la:U BiH postoje rudnici željeza, jedan je u krajini, u blizini kojeg grada?
dobro kaze uđi i neces izaciBarca u srcu je napisao/la:Uđeš-ne izađešSenaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
sad da ja pitam sta znaci rijec Taklamakan(pustinja u Kini)na nasem![]()
Tako kaže moja prof. geografije
Trebao bi biti Seattle ?madridist je napisao/la:Suva, inače sam u 1 srednje prvi čas iz geografije dobio 1 jer nisam znao glavni grad Mongolije ,nakon toga sam iz inata počeo pamtiti ove egzotične, evo glavni grad savezne države Washington u SAD-u
Columbia DistrictBarca u srcu je napisao/la:Šta znači DC u imenu glavnog grada SAD-A (Washington DC-a)?
nijeGiallorossi je napisao/la:Trebao bi biti Seattle ?madridist je napisao/la:Suva, inače sam u 1 srednje prvi čas iz geografije dobio 1 jer nisam znao glavni grad Mongolije ,nakon toga sam iz inata počeo pamtiti ove egzotične, evo glavni grad savezne države Washington u SAD-u
hilmo je napisao/la:@zeljo: nije kod Bužima....
Mora,da je neka selendra od 50 milja stanovnika..Ko u drzavi Illinois,kontas glavno mjesto Chicago kad ono neko mjesto Springfieldmadridist je napisao/la:nijeGiallorossi je napisao/la:Trebao bi biti Seattle ?madridist je napisao/la:Suva, inače sam u 1 srednje prvi čas iz geografije dobio 1 jer nisam znao glavni grad Mongolije ,nakon toga sam iz inata počeo pamtiti ove egzotične, evo glavni grad savezne države Washington u SAD-u
to sam gledo na discovery channel onaj Nick Middleton i tako je bio prevod za pustaruSenaid L.F.C je napisao/la:madridist je napisao/la:Discovery-udješ i ostaneš![]()
![]()
![]()
![]()
ali ne dobar pokusaj cak i blizu
nevermind to je onda to prevodamadridist je napisao/la:to sam gledo na discovery channel onaj Nick Middleton i tako je bio prevod za pustaruSenaid L.F.C je napisao/la:madridist je napisao/la:Discovery-udješ i ostaneš![]()
![]()
![]()
![]()
ali ne dobar pokusaj cak i blizu
District of Columbia, al' to je tomadridist je napisao/la:Columbia DistrictBarca u srcu je napisao/la:Šta znači DC u imenu glavnog grada SAD-A (Washington DC-a)?
Ma nije.....Senaid L.F.C je napisao/la:ovo pitanje za rudink zeljeza je Bos.Petrovac mislim
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.