NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96
Nisam bio nazalost, jer sam imao nekih vaznih obaveza, ali sigurno cu doci na utakmicu Prve lige FBiH.
Sve u svemu zadovoljan sam pobjednom Jedinstva na penale od 5:3, posto bez sedmorice iz prve postave bolje se nije moglo ni ocekivati. Jos uvijek nemamo tako siroku klupu da mozemo pruziti istu igru kao i sa prvom postavom nakon brojnih promjena u ekipi. Moje misljenje da trenutno imamo 13-14 igraca sa kojima mozemo biti u vrhu Prve lige FBiH, a na zimskoj stanci uz jos 1-2 pojacanja mozemo osvojiti prvo mjesto i vratiti se u Premier ligu.
Sve u svemu zadovoljan sam pobjednom Jedinstva na penale od 5:3, posto bez sedmorice iz prve postave bolje se nije moglo ni ocekivati. Jos uvijek nemamo tako siroku klupu da mozemo pruziti istu igru kao i sa prvom postavom nakon brojnih promjena u ekipi. Moje misljenje da trenutno imamo 13-14 igraca sa kojima mozemo biti u vrhu Prve lige FBiH, a na zimskoj stanci uz jos 1-2 pojacanja mozemo osvojiti prvo mjesto i vratiti se u Premier ligu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Iskreno, Jedinstvo je daleko od toga da bude favorit za ulazak u Premijer ligu
Sezona je duga i vrijeme ce pokazati da li je favorit, ali da je daleko od toga tu se nikako ne mogu sloziti. Kad pogledas sve ostale ekipe, ja ne vidim da neko posebno odskace u smisli organizacije, igrackog kadra i ambicija.Brnjoo je napisao/la:Iskreno, Jedinstvo je daleko od toga da bude favorit za ulazak u Premijer ligu
U Jedinstvu su se napokon pocele desavati pozitivne stvari, tako da je povratak u Premier ligu moguc. Znam ja da je to tebi tesko priznati, jer ne volis Bihac i Jedinstvo.
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Ne znam odakle ti takav zaključak, momci koji su pristigli u Jedinstvo su odlična pojačanja a i ostatak tima je poprilično dobar, sezona je duga i ima Jedinstvo šansu da se vrati u PL.Brnjoo je napisao/la:Iskreno, Jedinstvo je daleko od toga da bude favorit za ulazak u Premijer ligu
mnogo pratim jedinstvo i mislim da je sad stvarno stvorena dobra atmosfera a i odlicna mlada ekipa super ih je uklopio KLJUCANIN BENJAMIN i mislim da ce ova sezona dati mnogo bolje od svih ostalih i da smo kandidati veliki za ulazak.
prvih 6 kola odlican raspored iskreno uz malo sportske srece mislim da mozemo uvezati svih 6 ako ne onda 5 pobjeda.
P.S. DOSAO JE JEDAN MLADI IGRAC IZ ČELIKA NAPADAČ ČINI MI SE TABAKOVIĆ IZVINITE AKO GRESIM A DANAS BI TREBAO DA DODJE .....UH NECU RECI JOS BOLJE JE DA ĆUTIM JOŠ DANAS ALI ODLIČAN IGRAČ KOJI ĆE NAM ZNAČITI MNOGO UH JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM DANAS AKO SVE BUDE OK
prvih 6 kola odlican raspored iskreno uz malo sportske srece mislim da mozemo uvezati svih 6 ako ne onda 5 pobjeda.
P.S. DOSAO JE JEDAN MLADI IGRAC IZ ČELIKA NAPADAČ ČINI MI SE TABAKOVIĆ IZVINITE AKO GRESIM A DANAS BI TREBAO DA DODJE .....UH NECU RECI JOS BOLJE JE DA ĆUTIM JOŠ DANAS ALI ODLIČAN IGRAČ KOJI ĆE NAM ZNAČITI MNOGO UH JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM DANAS AKO SVE BUDE OK
Dosao je Senad Tabakovic iz Celika i koliko znam igra na poziciji stopera, ali mozda i ja grijesimzjaka je napisao/la:mnogo pratim jedinstvo i mislim da je sad stvarno stvorena dobra atmosfera a i odlicna mlada ekipa super ih je uklopio KLJUCANIN BENJAMIN i mislim da ce ova sezona dati mnogo bolje od svih ostalih i da smo kandidati veliki za ulazak.

A ajde da cujemo ko je taj novi sto treba doci, da se slucajno ne radi o Mahiru Ifticu, jer se dosta prica o njegovom dolasku. Ako nista napisi mi privatnu poruku ako nije jos za javnost

UPRAVO TAKO MAHIR JE DANAS PRISTUPIO JEDINSTVU NAŠEM I BIĆE VELIKO VELIKO POJAČANJE ZA NAS DANAS JE ODRADIO I PRVI TRENING A SUTRA EKIPA IGRA U BOS.OTOCI POLUFINALE KUPA USKA DOBIO SAM INFORMACIJU DA ĆE IGRATI SVI NAJAČI BEZ KALKULIRANJANeRi_K je napisao/la:Dosao je Senad Tabakovic iz Celika i koliko znam igra na poziciji stopera, ali mozda i ja grijesimzjaka je napisao/la:mnogo pratim jedinstvo i mislim da je sad stvarno stvorena dobra atmosfera a i odlicna mlada ekipa super ih je uklopio KLJUCANIN BENJAMIN i mislim da ce ova sezona dati mnogo bolje od svih ostalih i da smo kandidati veliki za ulazak.
P.S. DOSAO JE JEDAN MLADI IGRAC IZ ČELIKA NAPADAČ ČINI MI SE TABAKOVIĆ IZVINITE AKO GRESIM A DANAS BI TREBAO DA DODJE .....UH NECU RECI JOS BOLJE JE DA ĆUTIM JOŠ DANAS ALI ODLIČAN IGRAČ KOJI ĆE NAM ZNAČITI MNOGO UH JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM DANAS AKO SVE BUDE OK![]()
A ajde da cujemo ko je taj novi sto treba doci, da se slucajno ne radi o Mahiru Ifticu, jer se dosta prica o njegovom dolasku. Ako nista napisi mi privatnu poruku ako nije jos za javnost
Danas Jedinstvo iz Bihaca igra prijateljsku utakmicu u Bosanskoj Otoci protiv Sloge, ovo je zadnja provjera pred utakmicu protiv Orasja. Po svemu sudeci NK Jedinstvo ce u zadnju pripremnu utakmicu uci sa najjacim sastavom, te pokusati pokazati svoj maksimum.
Jos jedna vrlo vazna vijest koju je napisao i zjaka je dolazak Mahira Iftica koji je jucer odradio prvi trening sa ekipom Jedinstva. Danas se jos ocekuju uredni papiri iz Karlovca, tako da su ambicije Jedinstva za ulazak u Premier ligu jos realnije.
Treba dodati kako pise u Dnevnom avazu da jedan od glavnih konkurenata za ulazak u Premier ligu Rudak Kakanj nema ambicije za prvo mjesto, ali ako se kojim slucajem ukaze prilika to ce iskoristiti. Trenutno im je prioritet uloziti novac u infrastrukturu.
Jos jedna vrlo vazna vijest koju je napisao i zjaka je dolazak Mahira Iftica koji je jucer odradio prvi trening sa ekipom Jedinstva. Danas se jos ocekuju uredni papiri iz Karlovca, tako da su ambicije Jedinstva za ulazak u Premier ligu jos realnije.
Treba dodati kako pise u Dnevnom avazu da jedan od glavnih konkurenata za ulazak u Premier ligu Rudak Kakanj nema ambicije za prvo mjesto, ali ako se kojim slucajem ukaze prilika to ce iskoristiti. Trenutno im je prioritet uloziti novac u infrastrukturu.
Danasnja utakmica protiv Sloge iz Bosanske Otoke ipak je bila polufinalna utakmica KUP USK-a. Ekipa Jedinstva, iako je najavila prvu postavu na teren vecinom izvela igrace iz druge postave i nakon 1:1 u regularnom dijelu utakmice, bihacko Jedinstvo je slavilo poslje izvodjenja penala. U regularnom dijelu utakmice strijelac je bio Mulić. Nakon ove utakmice Jedinstvo ocekuje finalna utakmica sa Krajisnikom iz Velike Kladuse, a po svemu sudeci igrace se jedna utakmica na neutralnom terenu.
-
- Kontakt:
A sto ne kazes kako ste dosli do tih 1-1 

Mahir Iftić na ulaznim vratima NK Jedinstvo
Mahir Iftić, nekadašnji igrač Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, a zadnjih desetak godina jedan od boljih obrambenih igrača 1. Hrvatske nogometne lige, igrajući za prvoligaše Pulu , Inter iz Zaprešića te posljednju sezonu za ekipu Karlovac, na ulaznim je vratima svog matičnog kluba.
Iz Uprave Jedinstva ističu kako su ostale još formalne stvari da se riješe kako bih Iftić postao novi član bihaćkog prvoligaša. Pored pet novih igrača ( Šuntić, Cana, Dizdarević, Šeta, Čakić ) Jedinstvo bi s ovim igračem zaključilo listu pojačanja za jesenji dio prvenstva.
Inače, ovo vrhunsko pojačanje još više će pojačati čvrstu obranu Jedinstva i pomoći svom klubu u ostvarenju cilja, a to je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Izvor: biscani.net
Mahir Iftić, nekadašnji igrač Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, a zadnjih desetak godina jedan od boljih obrambenih igrača 1. Hrvatske nogometne lige, igrajući za prvoligaše Pulu , Inter iz Zaprešića te posljednju sezonu za ekipu Karlovac, na ulaznim je vratima svog matičnog kluba.
Iz Uprave Jedinstva ističu kako su ostale još formalne stvari da se riješe kako bih Iftić postao novi član bihaćkog prvoligaša. Pored pet novih igrača ( Šuntić, Cana, Dizdarević, Šeta, Čakić ) Jedinstvo bi s ovim igračem zaključilo listu pojačanja za jesenji dio prvenstva.
Inače, ovo vrhunsko pojačanje još više će pojačati čvrstu obranu Jedinstva i pomoći svom klubu u ostvarenju cilja, a to je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Izvor: biscani.net
Pa de mi ti reci kako smo dosli do tih 1:1?bavarian_bk je napisao/la:A sto ne kazes kako ste dosli do tih 1-1
Mešanović u Slobodi ili Jedinstvu
Leđa mu nisu okrenuli u Slobodi, za koju je nastupao u četiri navrata. Nije nemoguće da Mešanović i peti put zaigra za Slobodu.
Alen Mešanović definitivno je napustio redove aktuelnog prvaka BiH sarajevskog Željezničara. Iako, je dao značajan doprinos u osvajanju titule Mešanović se u novoj sezoni nije sastao sa loptom. Ne svojom krivicom!
"Ne želim se vraćati na dešavanja u Željezničaru. Dao sam sve od sebe prošle sezone, ali su mi nakon osvojene titule mnogi okrenuli leđa", kaže Mešanović.
Leđa mu nisu okrenuli u Slobodi, za koju je nastupao u četiri navrata. Nije nemoguće da Mešanović i peti put zaigra za Slobodu.
"Kontaktirali su me iz Slobode i ponudili dobre uslove. Postoje realne šanse da se vratim u moju Slobodu. Moram biti iskren pa reći kako postoje šanse i da ostanem u Jedinstvu iz Bihaća. Posljednja opcija je odlazak u inostranstvo", kaže Mešanović, koji se odmara u Bihaću sa suprugom i sinom Tarikom.
Alen Mešanović definitivno je napustio redove aktuelnog prvaka BiH sarajevskog Željezničara. Iako, je dao značajan doprinos u osvajanju titule Mešanović se u novoj sezoni nije sastao sa loptom. Ne svojom krivicom!
"Ne želim se vraćati na dešavanja u Željezničaru. Dao sam sve od sebe prošle sezone, ali su mi nakon osvojene titule mnogi okrenuli leđa", kaže Mešanović.
"Kontaktirali su me iz Slobode i ponudili dobre uslove. Postoje realne šanse da se vratim u moju Slobodu. Moram biti iskren pa reći kako postoje šanse i da ostanem u Jedinstvu iz Bihaća. Posljednja opcija je odlazak u inostranstvo", kaže Mešanović, koji se odmara u Bihaću sa suprugom i sinom Tarikom.
Danas citam u Oslobodjenju,trener Slobode Glavas rekao kako ne razmislja o Alenu.Prevedeno,najvjerovatnije nece u Slobodu.
Alen bi nam valjao ko kec na desetku. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Sta je bilo sa bratstva Fukara i SN da li se to raspalo ili nesto drugo 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
JEDINSTVO-ORAŠJE 3-O
Fantastična igra Bišćana danas. Konačno su ljubitelji fudbala "Podno Borića" imali razloga s osmjehom se vratiti kućama nakon odgledane utakmice. Razlog je odlična i atraktivna igra, i rezultat koji sve govori. Jedinstvo je gotovo svih 90 min. bilo nadmićnije i prava je šteta što nismo napunilo jos mrežu Orašja.
U kuloarima kruže priče da su Alen Mešanović i Mahir Iftić na ulaznim vratima Jedinstva. ako bi se ostvarili ovi transferi uz već prikazanu igru, onda bez ikakve lažne skromnosti, JEDINSTVO BI MOGLO BITI JEDAN OD GLAVNIH KANDIDATA ZA ULAZAK U PREMIJER LIGU!
slijedeća utakmica je u Cazinu, protiv Krajine. Idemo na tri boda, i ako bi uspjeli ostvariti tu pobjedu, racunajući na jos tri na domacem terenu, to bi bila zavrsena prica.
SRETNO MOMCI!!! IDEMO PO PL GDJE NAM JE I MJESTO!!!
Fantastična igra Bišćana danas. Konačno su ljubitelji fudbala "Podno Borića" imali razloga s osmjehom se vratiti kućama nakon odgledane utakmice. Razlog je odlična i atraktivna igra, i rezultat koji sve govori. Jedinstvo je gotovo svih 90 min. bilo nadmićnije i prava je šteta što nismo napunilo jos mrežu Orašja.
U kuloarima kruže priče da su Alen Mešanović i Mahir Iftić na ulaznim vratima Jedinstva. ako bi se ostvarili ovi transferi uz već prikazanu igru, onda bez ikakve lažne skromnosti, JEDINSTVO BI MOGLO BITI JEDAN OD GLAVNIH KANDIDATA ZA ULAZAK U PREMIJER LIGU!
slijedeća utakmica je u Cazinu, protiv Krajine. Idemo na tri boda, i ako bi uspjeli ostvariti tu pobjedu, racunajući na jos tri na domacem terenu, to bi bila zavrsena prica.
SRETNO MOMCI!!! IDEMO PO PL GDJE NAM JE I MJESTO!!!
MENI MOJE, A VAMA VASE
Sta podrazumijevas pod "zavrsena prica"? Plasman u PL?F.G.R. HARMANI je napisao/la:slijedeća utakmica je u Cazinu, protiv Krajine. Idemo na tri boda, i ako bi uspjeli ostvariti tu pobjedu, racunajući na jos tri na domacem terenu, to bi bila zavrsena prica.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Jel ti smeta??gollum je napisao/la:Sta podrazumijevas pod "zavrsena prica"? Plasman u PL?F.G.R. HARMANI je napisao/la:slijedeća utakmica je u Cazinu, protiv Krajine. Idemo na tri boda, i ako bi uspjeli ostvariti tu pobjedu, racunajući na jos tri na domacem terenu, to bi bila zavrsena prica.

MENI MOJE, A VAMA VASE
Stvarno dobra igra jedinstva juče pod borićima pozitivno sam iznenađen pogotovo sa ovim mladim pojačanjima golman štoper Trejić i ovj mali na ljevom krilu.Novajlije odlične pogotovo ovj zadnji vezni Cana čovjek trči ko0 Gatuzo.Također mi s e svidjela igra Sarajkića njegova smirenost super igrač još uz to zabio gol.Stvarno nakon dugo vremena sam zadovoljan otišao kući.Trener također dobro postavio igru izmjene pravo vremene.Uostalom navijači su ti koji su sve to nagradili aplauzom. 

Ne, uopce mi ne smeta, volio bih da se vratite u PL, ali ne mozes nakon tri kola reci da je to "zavrsena prica".F.G.R. HARMANI je napisao/la:Jel ti smeta??gollum je napisao/la:Sta podrazumijevas pod "zavrsena prica"? Plasman u PL?F.G.R. HARMANI je napisao/la:slijedeća utakmica je u Cazinu, protiv Krajine. Idemo na tri boda, i ako bi uspjeli ostvariti tu pobjedu, racunajući na jos tri na domacem terenu, to bi bila zavrsena prica.![]()

Seks je užitak, a gol je ekstaza.