Moderator/ica: GracanicaAA
KENO PEĆINAklasik je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nije Premier liga Engleske. Cifra koju dijeli cijela ekipa uključujući sigurno i stručni štabhifans je napisao/la:to svakom po 50 ili ??????![]()
![]()
![]()
svakom 50, svakomSiouxLukavac je napisao/la:Pa nije Premier liga Engleske. Cifra koju dijeli cijela ekipa uključujući sigurno i stručni štabhifans je napisao/la:to svakom po 50 ili ??????![]()
![]()
![]()
Da,medusobno dijele.Benjo_AFC86 je napisao/la:svakom 50, svakomSiouxLukavac je napisao/la:Pa nije Premier liga Engleske. Cifra koju dijeli cijela ekipa uključujući sigurno i stručni štabhifans je napisao/la:to svakom po 50 ili ??????![]()
![]()
![]()
Prvo su se zvali Maestral BSI. Ovo BSI je po talijanskoj fabrici za preradu silicijuma,da bi ljetos uzeli puno ime Metalleghe BSI. Sve ovo (dresovi,autobus onaj,igrače) plaća baš ta talijanska fabrika.SiouxLukavac je napisao/la:Nisam upoznat nit me iskreno do sada zanimalo al sad me zanima, otkud taj naziv Metalleghe, ko vam je predsjednik kluba i ko stoji iza istog pošto vidim da ste organizovani i da imate lovu?
Hvala druže.KonjicBOY je napisao/la:Prvo su se zvali Maestral BSI. Ovo BSI je po talijanskoj fabrici za preradu silicijuma,ne znam tačno,da bi ljetos uzeli puno ime Metalleghe BSI. Sve ovo (dresovi,autobus onaj,igrače) plaća baš ta talijanska fabrika.SiouxLukavac je napisao/la:Nisam upoznat nit me iskreno do sada zanimalo al sad me zanima, otkud taj naziv Metalleghe, ko vam je predsjednik kluba i ko stoji iza istog pošto vidim da ste organizovani i da imate lovu?
jajce123 je napisao/la:Predsjednik kluba je Nikola Bilic(umirovljeni pukovnik(ili tako nesto)),covjek je 24 sata dnevno posvecen klubu od osnivanja kluba 2009. godine.Metalleghe je dobio naziv prema talijanskoj grupaciji koja je vlasnik fabrike silicija u Jajcu bivse
Elektrobosne.Oni su glavni sponzor i predsjednik sto god zatrazi dobije na raspologanje,pare se ne stede i igraci ni zasto ne trebaju brinuti,imaju vrhunske uvjete(bolje nego vecina premierligasa).Cilj je u narednih 5 godina izadi u Europska takmicenja i do tad se planira u stadion uloziti 5 miliona maraka da bi se moglo igrati u Jajcu.
Klub ima podrsku opcine tako da nikakvih problema oko njega nema.Trener ima dobru viziju i mnogo se ulaze u omladinski pogon tako da bi vec za 2-3 godine moglo biti puno vise domacih igraca nego sada.
Istinabadblueboylivno je napisao/la:Dođite malo na forum, yebemu, nema vas za lijeka... neki bi gowno polizali da imaju djelić toga što vi imate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.