Penale cemo kasnije ocjeniti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
I na kraju došli do zaključka da putanja divergira u beskonačnostHarrison je napisao/la:Kazu da su na faluktetu fizike u Sevilji studenti na ispitu dobili zadatak da izracunaju nekakvu konstantu putanje lopte Ramosovog penala protiv Bayerna...Tritolone je napisao/la:Hoce li Ramos pucati penal ?![]()
PopravniTritolone je napisao/la:Hoce li Ramos pucati penal ?![]()
Ode mi 2 i pol sata u nepovrat. Gotovo sam umro od dosadeIlPrincipino je napisao/la:penali..kakav smor od utakmice...![]()
skoro sve i jedna utakmica Španije je bila smor na ovom EP...nadam se da će izgubiti jer su bili lošiji...
'Često zastane prilikom zaleta. Ako zastane, u 85 posto slučajeva pucat će u golmanovu desnu stranu.' Ignacio je dodao i da Ronaldo ima sposobnost da promijeni odluku u posljednjem trenutku te da je zbog toga ključno da se vratar ne miče s mjesta – jer uvijek kad bi se pomaknuo, Ronaldo bi zabio.
isto sam to htio reci bolje da sam gledo Lost il GoT neg ovaj shit od tekme al penali ce da poprave dojam malomajestic24 je napisao/la:Ode mi 2 i pol sata u nepovrat. Gotovo sam umro od dosadeIlPrincipino je napisao/la:penali..kakav smor od utakmice...![]()
skoro sve i jedna utakmica Španije je bila smor na ovom EP...nadam se da će izgubiti jer su bili lošiji...
Ronaldo masi...sta vi kazete na to??
igraci Liverpoola 3 asistencije i gol na ovom euru ako nisi znaoAnderson8 je napisao/la:evo i liverpool se spomeno na ovom evropskom. "skida marker pepe reina."
**** onakvu Englesku...Senaid L.F.C je napisao/la:igraci Liverpoola 3 asistencije i gol na ovom euru ako nisi znaoAnderson8 je napisao/la:evo i liverpool se spomeno na ovom evropskom. "skida marker pepe reina."
Jos dodas tatu Matu sa 0 min odigranih.juznjak> je napisao/la:Sta covjek uradi od repke . Ljorente nije odigrao minute ,a trenutno najbolji spanski napadac ,tu je i Torres s kojim je spanija mnogo opasnija . Hebem mu cerku (ako je ima )
jel downing opet ima 0 0Senaid L.F.C je napisao/la:igraci Liverpoola 3 asistencije i gol na ovom euru ako nisi znaoAnderson8 je napisao/la:evo i liverpool se spomeno na ovom evropskom. "skida marker pepe reina."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.